Şimdi Ara

Adobe Ürünleri için hangi Macbook ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba ben Grafik tasarım öğrencisiyim.

Adobe ürünlerini daha hızlı ve daha iyi performansla kullanmam gerekiyor. Bunun içinde macbook almak istiyorum ama bu ürünler hakkında bilgim yok.

Kullandığım programlar ; Adobe Premiere, Adobe After Effect, 3D Max (Adobe CS5 Ve CS6)

öncelikle bu programları Macbook Air ile kullanmam mümkün mü mümkünse performansı ne derecede olur? Önerebileceğiniz bu programları çalıştabilecek macook air var mı?

Macbook Pro olarak şuan en uygun macbook pro bu. Bu model ile nasıl performans alırım ve ekran kartı nasıl?
    http://store.bilkom.com.tr/Apple-13-MacBook-Pro-Intel-Core-i5-2-5GHz-dual-core-4GB-DDR3-500GB-Sabit-Disk-Q-Turkce_4668.html#0

yardım ederseniz sevinirim teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OEskidendi -- 9 Eylül 2012; 19:37:36 >

• Bende dün bilkomdaki arkadaşla bunu konuştum oda senin gösterdiğin pc yi gösterekten bununla air birebir aynı işi yaparlar işlemciler aynı ekran kartları aynı ramleri aynı çok yüklü renderla uğraşacaksan üst model prolara bak yoksa air aynı işi görür dedi hatta air de ssd olması 3d max gibi programlarda programların açılışını ve kullanılmasını büyük ölçüde kolaylaştırır bu yüzden dediğin modele göre air daha mantıklı.Bu arada ürünün yanında CS6 Photoshop,illlistrator,indesign,dreamweaver,flash,fireworks,acrobat vb programları içeren paket **Ücretsiz geliyor yani anlayacağın baya bir karda olursun ;)
  • ram konusunda sıkıntı yapayabilirsin 8gb olması daha iyi olur. Pro da gene ram i değiştirebilirsin ama air de değişim yok. Bir de Grafikle uğraşcam diyorsun intel ne kadar performanslı olur bilemiyorum ama harici kartlı bi modele bakman daha garanti olur diye düşünüyorum..
  • Macbook pro da daha fazla performans alırsın.
    13.3" lerin hepsinde onboard intel kartlar var. ( bazı eski seriler nvidia 320m vardı sanırım )
    ekran kartının ve diğer konfigurasonların yeterliliği yaptığın işlerin büyüklüğüne göre değişir.
    photoshop ile 50mp fotograflar ile de çalışıyor olabilirsin, 10 mp de.
    amaç performans ise paranın son limitine kadar alabildiğin donanımları al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kanami

Bende dün bilkomdaki arkadaşla bunu konuştum oda senin gösterdiğin pc yi gösterekten bununla air birebir aynı işi yaparlar işlemciler aynı ekran kartları aynı ramleri aynı çok yüklü renderla uğraşacaksan üst model prolara bak yoksa air aynı işi görür dedi hatta air de ssd olması 3d max gibi programlarda programların açılışını ve kullanılmasını büyük ölçüde kolaylaştırır bu yüzden dediğin modele göre air daha mantıklı.Bu arada ürünün yanında CS6 Photoshop,illlistrator,indesign,dreamweaver,flash,fireworks,acrobat vb programları içeren paket **Ücretsiz geliyor yani anlayacağın baya bir karda olursun ;)

peki air hangi modeli tavsiye ediyosun?

quote:

Orijinalden alıntı: Vega_dj

Macbook pro da daha fazla performans alırsın.
    13.3" lerin hepsinde onboard intel kartlar var. ( bazı eski seriler nvidia 320m vardı sanırım )
    ekran kartının ve diğer konfigurasonların yeterliliği yaptığın işlerin büyüklüğüne göre değişir.
    photoshop ile 50mp fotograflar ile de çalışıyor olabilirsin, 10 mp de.
    amaç performans ise paranın son limitine kadar alabildiğin donanımları al.

photoshop konusunda sıkıntı olmayacağından eminim ama video konusundan emin değilim ortalama max 15-20 belki yarım saatlik videolar üzerinde calısmak için ideal mi on board ekran kartı? ki alacağım da 13" büyük ihtimal. Bütçe max 2,5 - 3

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Photoshop için Macbook Önerisi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.