Sistemimde real player kurulu youtubeden video indiriyorum fakat videolarda goruntu var ses yok butun herseyi denedim olmadi.Sonunda adope flash playeri sistemden kaldirdim birde boyle deneyim dedim ve real playerle videoyu youtubeden sorunsuz indirdim.
Sorunun adope flash playerden oldugu anlasildi.
Tekrardan adope flash playeri kurdum real player ile videoyu indirdim goruntu var ses yok.
Lutfen sorun nedir,bu sorunu cozecek arkadasa bravo diyecegim.
Sizce bu sorunu nasil giderebilirim.
Youtubeden indirdigim videolarda yapiyor,video mp4 olarak iniyor ama goruntu var ses yok dedigim gibi adope flash playeri sistemden kaldirip videoyu indirdigimde herhangi bir sorun yok,bir sey engeliyor.
Ornek yukarıdaki video.Yani youtube gir hemen ordan başka bir videoda indirsen goruntu var ses yok
Bu konuyu çözerseniz süper olacak size bravo diyeceğim.
bak indirirken video ve ses dosyası birbirinden ayrı m4a ses dosyası var. bazı videolarda bende denk geliyorum. çözüm genel olarka yok ya ayrı ayrı indireceksin bir program bulup gömeceksin yada başka video bulacaksın.
Sadece real downloader ile indirirken oluyor,bu programi cok seviyorum.
idm yada Wondershare AllMyTube ile ayni videolari indiriyorum goruntude var sesde var problem yok.
Kafama takilan neden real downloader ile youtubeden indirdiğim videolarda goruntu var ses yok inanılır gibi değil cok ugrastim cozumu bulamadım.
idm sürümü güncelleyince o sorun kalkıyor. sorunun yaşayanların dikkatine !!