Şimdi Ara

Adres Cubugu Kayboldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Görünüm > Araç Cubukları > Adres Çubugu
    Acık gozukmekte ama adres cubugu yok. Sagda Baglantılar Yazan yerin yanında Adres Die bir yazı cıktı ama hic bir işe yaramıo Adres cubugunu kaldır dedigimde ordakiadrs yazısı gidiyor. Ben eskisi gibi adres cubugunu nasıl aktif ederim?

• sağ tıkla araç çubuklarını kilitledeki işareti kaldır, sonra adres in en başından sürekleyip aşağı bırak gözükecektir.
  • şu yolu dene bakalım bir belki faydası olur.
    denetim masası-proğram ekle kaldır-windows bileşenleri ekle/kaldır. burdan exploreri kaldırıp sonra yeniden eklemeyi dene ama bunun için yanında xp cd si olmalı. eğer faydası olmazsa çokda sorun etme başka bir browser kullan gitsin. ben mozilla fire fox kulllanıyorum ve explorera bin basar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: slosporin

şu yolu dene bakalım bir belki faydası olur.
    denetim masası-proğram ekle kaldır-windows bileşenleri ekle/kaldır. burdan exploreri kaldırıp sonra yeniden eklemeyi dene ama bunun için yanında xp cd si olmalı. eğer faydası olmazsa çokda sorun etme başka bir browser kullan gitsin. ben mozilla fire fox kulllanıyorum ve explorera bin basar.

Kardeş yanlış bilgilerle arkadaşı yönlendirmeyelim lütfen !

quote:

sağ tıkla araç çubuklarını kilitledeki işareti kaldır, sonra adres in en başından sürekleyip aşağı bırak gözükecektir.

Gerekli bilgiyi arkadaş vermiş zaten

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KAMERA SİMGESİ KAYBOLDU?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.