Şimdi Ara

Adres güncellemesi kampanyası nedir, bilgisi olan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
7.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Online işlemlerdeki ADRES GUNCELLE / ADRES GUNCELLEMESİ kampanyası nedir, bilgisi olan var mı? Bir güncelleme yapmadım, onaylanmış görünüyor.

Kampanya Adı/ Tercih Adı Dahil Olduğunuz Tarih Statü Kampanya Geçerlilik Süresi
    ADRES GUNCELLE /ADRES GUNCELLEMESI 23.Aralık.2011 KABUL EDİLDİ -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi connectpeople -- 23 Aralık 2011; 9:30:38 >

• Evet arkadaşlar nedir bu kampanya?
  • nerede tam olarak bulamadım
  • Online İşlemlerde, Size Özel Avantajlar menüsü altında Kampanyalar seçeneğine tıklandığında çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ImpuLsiv -- 25 Aralık 2011; 12:24:36 >
  • aynen meraklar içindeyim siz tıkladınız mı ne çıktı
  • Ben tıkladım.hicbirşey cıkmadı.
    Paket kampanyalar bölümüne de ekstra eklenen birşey yok.
  • ben de tıkladım ve yararlanmaya başladım. ama daha bir yararını göremedim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • nette araştırdım böyle birşeyde bulamadım nedir bu tıklamayla kabul edildi dedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: LiberaL

nette araştırdım böyle birşeyde bulamadım nedir bu tıklamayla kabul edildi dedi

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: medyun

Vodafone'a özenmişler:

http://www.vodafone.com.tr/Internet/bilgi-guncelleme-kampanyasi.php?default_id=bilgiguncelleme

:)

usta o değilde, burda güncelleyecek bişeyde yok. Acaba arayıpta mı soracaklar?
  • merak ettim benim sarı kutulardada vardı onayladık işallah birşeyleri yalnış yapmayız haberlerinizi bekliyorum....
  • quote:

Orijinalden alıntı: medyun

Vodafone'a özenmişler:

http://www.vodafone.com.tr/Internet/bilgi-guncelleme-kampanyasi.php?default_id=bilgiguncelleme

:)

aman özenmesinler kampanyayı duyup vodafone müşteri hizmetlerini aradım kampanyadan bihaber müşteri temsilcisine laf anlatmak için ömrümün 10 yılı geçti müşteri hizmetlerindeki kişiye derdimi anlatana kadar deveye değil hendek atlatmak santranç bile öğretirdim
    sonra webten şikayet ettim kampanyayı bilen biri aradı internetin yükleneceğini söyledi ama hala ses yok
    kalan son hattımı da vodafone'dan taşıyıp kurtulacağım
    Kaıkçı değidiği turkcell'de her ay çeşitli kampanyalar adı altında sdece lira yükleyerek(kesinti yapılmadan)300 sms 150 dk geliyor en son da 9 tl'ye 1gb internet geldi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.