Şimdi Ara

Adrese Çiğköfte (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
5.451
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün kayıt formu doldurmam ile beraber bugün çiğköfteler adresime geldi. Tabi yanında da hediye çeki ile. İşyerinde arkadaşlarla birlikte afiyetle yedik. Çok teşekkürler numune için.
  • ooo Bizim Semtte varmıs kim ugrasır kagoylaa..
  • SAMSUN: İlkadım,Atakum,Kılıçdere

nerelerde acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaytan biyikli adam

SAMSUN: İlkadım,Atakum,Kılıçdere

nerelerde acaba

Çiğköftemiss

Çiftlik Mah. Lise Caddesi No:46
    İlkadım SAMSUN
    Telefon (0362) 201 00 11

Cumhuriyet mah. Azerbaycan cad. No:1 Atakum SAMSUN
    Telefon (0362) 439 22 52

Adres Muhittin Özkefeli Bulvarı Kılıçdede Mah. No:22/A İlkadım SAMSUN
    Telefon (0362) 230 61 06
  • Benim kargom geldi tesekkur ederim 7.5 tl kargo ucreti biraz fazla olsada promosyon icin tesekkur ederim aksam afitle deneriz artik paketleme guzel hediye cekide vardi tekrar tesekkurler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bir Kedi Gördüm Sanki

Şubelerimiz:
    İSTANBUL : Üsküdar , Ümraniye, Maltepe, Çekmeköy, Beylikdüzü
    BURSA : Yıldırım
    SAMSUN: İlkadım,Atakum,Kılıçdere
    IĞDIR : Vali Konağı cd.
    ESKİŞEHİR : Merkez
    ANKARA : Keçiören
    KAYSERİ : Melikgazi
    MARDİN : Kızıltepe
    GAZİANTEP : Şehit Kamil
    MERSİN : Erdemli
    MUĞLA: Milas, Yatağan

Size pm gönderdim ama sanırım okuyamıyorsunuz. firsathaber@hotmail.com msn adresinden benimle iletişim kurabilirseniz özel bir konu hakkında görüşmek istiyorum. Saygılar.
  • Kurumlar için kargo pek sorun olmaz fazla aldıkları için ancak kişiler için kargo 7.5 değil de 3-4TL olsa satışlarınızın artacağını düşünüyorum kilo olarak köfte ucuz ama 1KG köfte = Kargo gibi bir denklem var :) İlerleyen zamanda yapılan anlaşmalarla kargo olayı da çözülür bence.

Hayırlı satışlar tadını gerçekten merak ediyorum denemek isterdim ama iş yerinde yetişemedim :) Sosunun güzelliğinden ve malzeme konusundaki bolluğundan dolayı Elazığlı Çiğköfteci'den yiyorum mümkün oldukça.
  • beykozdayız, bu saate kadar tık yok.
    yarın inşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: furlaka

quote:

Orijinalden alıntı: Bir Kedi Gördüm Sanki

Afiyet olsun :) Hediye çekleri sürprizdi o yüzden bahsetmedim :) Dün saat 19 dan önce numune talep eden herkese çiğ köftelerinin yanında bir de hediye çeki gönderdik,hediye çekleri 20 tl değerinde ve KDV hariç 50 tl üzeri çiğ köfte alış verişlerinde kullanılıyor. 50 tl + kdv tutarında çiğ köfte alıyorsunuz ama 30 tl+ kdv ödüyorsunuz.

Dün akşam saat 19:00 dan sonra kampanyadan haberdar olan ve "tüh kaçırdık" diyip bir ümit form dolduran arkadaşları geri çevirmek istemediğimiz için, gece 00:00 a kadar numune talebinde bulunanlara 20 tl lik hediye çeki gönderdik :)

Bu kadar talep olacağını düşünmüyorduk,ilginiz için çok teşekkür ederiz.

20 tl çekler güzel oldu ama 50 tl sınır çok fazla almak istesek 6-7 kilo çiğ köfte yapıyorki bunuda tüketmek aileler için imkansız gibi birşey keşke limit 30 tl gibi tutulsaydı daha güzel olurdu.kullanamasakda çekleri gönderdiğiniz,süper yaklaşımınız ve hizmetiniz için en içten dileklerimi sunuyorum.teşekkürler.

hakikaten 50 TL'lik çiğ köfteyi kim yiyecek?

• Tadan yok mu?
  • bana bugun gelecekti ama kargoda bir sorun olmus sanırım cevap bekliyorum gelse tadıp yazıcam
  • Az önce yedim ama pek iyi konuşamıycam tadı hakkında.Lavaş almaya gittiğimde aldığım çiğköfteci tadıyım diye bi tane ikram etti marula sarıp.Çok güzeldi tadı o hayallerle geldim eve.Dürüm yaptım yedim ama tadı çok iyi değildi.Hafif salça tadı geliyo sanki ağıza.Yani böyle yazmak istemezdim ama doğrusu bu.Bizim burda 3 çeşit çiğköfteci var hepsininkini severek yerim ama bu bana pek iyi olmamış gibi geldi.Evdekilerle toplandık yedik ama herkesin görüşü böyle sadece benim değil.Ama olsun bedavaya yolladınız tatmamız için tekrar tekrar çok teşekkür ediyorum.Keşke daha iyi bir yorum yapabilseydim ama vaziyet böyle.
  • Ben bu ceki kullanmiyorum. Hem 30 tl lik denen cek 20 tl ye dustu. Hemde 50 tl sorunu var.

isteyene cek sifresi yollayabilirim benim yerime kullansin.
  • Hocam numune halen sipariş edebiliyor muyuz?Formu nereden dolduracağız bulamadım maalesef.
  • Beylikdüzü bayiniz nerede. Adres ve telefon verebilir misiniz?
  • ben de 20 tl lik hediye çekini isteyene yollayabilirim.
  • bende dün 15.30da iletişim formunu doldurmuştum bakalım yarın gelicek mi
  • öncelikle 30 tl diye yanlış yazdığımı daha önce belirtmiştim,neticede çekler paketlere dün konuldu "dur bu fazla oldu biz bunu 20 ye düşürelim" diyip çekleri bugün değiştirmedik :)

bir arkadaş tadımızı beğenmemiş doğrudur,herkesin damak tadı bir değil.Nasıl ki herkes her yemeği yemez,her yemeği beğenmez,aynı şekilde her köfteyi de sevmez. Alıştığı tadı arar. Yaptığı eleştiri çok kötü değildi ama biz tadımızda iddialı bir firma olduğumuzu düşündüğümüz için açıkcası biraz üzüldük. Canı sağolsun,afiyet olsun.Yorumları için kendisine teşekkür ederiz.

Beylikdüzü şubemiz : Adnan Kahveci Mah. Osmanlı Cad.
    No:35/B Beykent Beylikdüzü İSTANBUL
  • @Bir Kedi Gördüm Sanki
    20 tl lik çek yerine 5 tl lik çek versenizde bizde 1 kilo sipariş edip tadına baksak. Daha önce hiç yemediğimiz çiğ köfte için 50tl lik alım fazla değil mi? Nasıl tüketeceğiz bu kadar çok köfteyi.
  • form nerede arkdaslar canım cektı yav :)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.