Ürünü daha deniyemedim. Ama ilgi süper gerçekten. Şube açmayı bile düşünüyorum bakalım ürünü beğenirsem.
Teşekkür ederiz,ürünü denedikten sonra yorumlarınızı bekliyoruz.
tekrar merhaba,
dün kargoyla gelmişti, neyse akşam aile ile beraber tadına baktık. maalesef kimse beğenmedi, belki komegane nin tadına alışık olunduğundandır ama salça tadı ve kuruluğu gerçekten barizdi. sanki biraz daha uğraşılsa daha leziz olabilrmiş. acılısı geldi, acı olması, acı oranı iyiydi. neyse denemiş olduk, teşekkür ederiz, hayırlı kazançlar dileriz.
quote:
Orijinalden alıntı: herhangi1i
Bende Dün yedim akşam Aldıgım lavaş marketten aldıgım icin pek iyi degildi ancak kofteler kesinlikle kötü degil lezzetleti yerinde acılısını pek tavsiye etmem ama hala yanıyorum :D acısız alıp yanındaki sosla acı tadını vermek lazım diye dusunuyorum gonderenlere yoguranlara cok teşekkur ederim paketleme vs. cok guzeldi bozulmadan bahsetmişdi bazı arkadaslar ama inanın taptazeydi geldiginde tekrar teşekkurler..
Asıl biz teşekkür ederiz,afiyet olsun.
quote:
Orijinalden alıntı: vindobona
tekrar merhaba,
dün kargoyla gelmişti, neyse akşam aile ile beraber tadına baktık. maalesef kimse beğenmedi, belki komegane nin tadına alışık olunduğundandır ama salça tadı ve kuruluğu gerçekten barizdi. sanki biraz daha uğraşılsa daha leziz olabilrmiş. acılısı geldi, acı olması, acı oranı iyiydi. neyse denemiş olduk, teşekkür ederiz, hayırlı kazançlar dileriz.
Afiyet olsun teşekkür ederiz.
göztepe de oturuyorum kadikoy demin geldi kargo 8.5 tl kargo parasi verdim lakin cig kofte güzel tavsiye ederim hem de guzel pakette geldi
quote:
Orijinalden alıntı: JahreVikinq
göztepe de oturuyorum kadikoy demin geldi kargo 8.5 tl kargo parasi verdim lakin cig kofte güzel tavsiye ederim hem de guzel pakette geldi
afiyet olsun,teşekkür ederiz.
Aşağıdaki bölüm kuralları dolayısıyla konuyu kilitliyorum.
quote:
3.2) Konuların amacı reklam olmamalıdır. Moderatörler tarafından bir konunun sıcak fırsat haberi vermek değil, bir firmanın genel reklamı ve tanıtımı amacıyla açıldığı değerlendirilirse, konu kilitlenebilir veya silinebilir.
3.4) Konular genel müşteri iletişimi için kullanılmamalıdır. Satıcılar, cazip fiyatlı ürünleri için açtıkları konuları müşteri ile genel iletişim için kullanıp, üyelerden talep toplayamaz ve yeni ürünler için teklifte bulunamazlar. Cazip fiyatlı ürünler için bölüm kuralları dahilinde yeni konu açabilirler. Ayrıca Moderatörler tarafından amacı dışında kullanıldığına kanaat getirilen konular kilitlenebilir veya silinebilir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme