Şimdi Ara

Adrese Çiğköfte (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
5.451
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Bir Kedi Gördüm Sanki

quote:

Orijinalden alıntı: kopuq61

Bende dün saat 18:45 civarı iletişim formunu doldurup adres bıraktım geri dönüş olmadı bana ????

18:45 civarı adresiniz,isminiz gibi bilgileri tam doldurup gönderdiyseniz formu size geri dönüş yapılmadan bugün kargoya verilecek paketiniz.

Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: werrol

Form doldurana ne gibi bir hediye çeki olacak :) Çeke gerek yok 1kg köfte yeterli bence :D

aynen
  • dün 14:00 dan once formu doldurmusdum adrs istediler ve geri donus yapmısdım ...henuz ürün gelmedi sayet ürünü gelenler olursa burdan lutfen bilgi versin sıramızı bilelim bizde..:D
  • Hediye çekini napıcaz ya, nasıl kullanacağız ?

Mümkünse siteye üye oldum 7nbitirdin ismi ile, hesabıma hediyeyi tanımlayında çiğ köfte yiyelim şöyle ağız tadıyla

Facebook dan bilgi bu yazıyodu.

quote:

adresecigkofte.com da çiğ köfte ürünlerinde kullanılabilecek 30 tl değerinde hediye çeki gönderiyoruz.

Bak bu haber güzel olmuş, ne zaman gelir acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 7nbitirdin -- 14 Temmuz 2011; 13:57:10 >
  • sedece çiğ köfte ürünlerinde geçerli ve 20 tl değerinde.

ben niyeyse bugün bunu her yere 30 tl yazmışım,özür diliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bir Kedi Gördüm Sanki -- 14 Temmuz 2011; 15:45:54 >
  • Eee 1 kilo çiğköfteden daha iyiymiş 30 lira
  • K4TL14M isimli kullanıcıya kargosu ulaşmış,henüz yorum yapmadı.
  • quote:

K4TL14M isimli kullanıcıya kargosu ulaşmış,henüz yorum yapmadı.

spora gitmiştim dışarı çıkınca lavaş alıp tadına bakıcam.Kargoda biraz sulanmıştır diyerekten dolaba koydum lavaş alınca deneyip yorumumu yapıcam.Çok teşekkür ediyorum...

ekleme=Ayrıca bana 1kg çiğköfte yanında kdv hariç 50 TL ve üzeri alışverişlerde kullanılabilcek 20 TL değerinde hediye çeki de gönderilmiş.Şimdi ben Kdv hariç 50 liralık alırsam 30 mu ödiycem yoksa 50 alınca 20 mi bedava verilecek.50+20 oluyosa çok fazla olur o kadar çiğköfteyi yiyecek adam yok .Anca arkadaşlarla kalabalık bir ortamda çiğköfte partisi verirsek olabilir öyle birşey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K4TL14M -- 14 Temmuz 2011; 14:14:04 >

• paket eve gelmiş az önce yanındada 20 tllik hediye çeki gelmiş eşimin söylediğine göre.
    teşekkür ederim emekleriniz için.
  • Ben kampanyayı yeni gördüm biz ne zaman nerde nasıl form dolduracagız ?
  • Merhaba,bende yeni üye oldum hediye çekini üye olmadan önce talep etmiştim :) umarım sorun olmaz,sitenizdeki üye adım wucc
  • benim koftelerimde az once ulasmıs k.çekmece de işyerin ben eşim icin sipariş etmişdim şimdi soledim hepsini yemeyin aksama tadımlık banada bırakın diye akşam evde denedikten sonra lezzetinden burda bahsederim.....

Yollayan arkadaslarıma ilgi ve alakası icin teşekkur ederim...

untumadan Kargo 7.5 tl tutmuş kçekmeceye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herhangi1i -- 14 Temmuz 2011; 14:34:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: herhangi1i

benim koftelerimde az once ulasmıs k.çekmece de işyerin ben eşim icin sipariş etmişdim şimdi soledim hepsini yemeyin aksama tadımlık banada bırakın diye akşam evde denedikten sonra lezzetinden burda bahsederim.....

kartal 7.5
    hediye çeki gelmişmi size?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furlaka -- 14 Temmuz 2011; 14:45:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: furlaka

quote:

Orijinalden alıntı: herhangi1i

benim koftelerimde az once ulasmıs k.çekmece de işyerin ben eşim icin sipariş etmişdim şimdi soledim hepsini yemeyin aksama tadımlık banada bırakın diye akşam evde denedikten sonra lezzetinden burda bahsederim.....

kartal 7.5
    hediye çeki gelmişmi size?

pendik de 7.5 TL.İstanbul içi 7.5 galiba..Keşke yakında şubesi olsa.İnsanın canı çekti mi kargoyu nasıl beklesin.Bi de kargo parası var tabi.Çok alırsan kargo parası koymaz o kadar ama az aldın mı 7.5 çok olur.Hangi ilçelerde bayiliğiniz var acaba?

• Afiyet olsun :) Hediye çekleri sürprizdi o yüzden bahsetmedim :) Dün saat 19 dan önce numune talep eden herkese çiğ köftelerinin yanında bir de hediye çeki gönderdik,hediye çekleri 20 tl değerinde ve KDV hariç 50 tl üzeri çiğ köfte alış verişlerinde kullanılıyor. 50 tl + kdv tutarında çiğ köfte alıyorsunuz ama 30 tl+ kdv ödüyorsunuz.

Dün akşam saat 19:00 dan sonra kampanyadan haberdar olan ve "tüh kaçırdık" diyip bir ümit form dolduran arkadaşları geri çevirmek istemediğimiz için, gece 00:00 a kadar numune talebinde bulunanlara 20 tl lik hediye çeki gönderdik :)

Bu kadar talep olacağını düşünmüyorduk,ilginiz için çok teşekkür ederiz.
  • Komagene ,adıyaman kilosu 20 liradan satıyor , fiyatlar uygun ona bakarak alınası...
    Ürünlere yorum yapanlardan firmayı diğer firmalarla karşılaştırabiliecek var mı:)
  • bana geldi, ups getirdi 7,47 tl tuttu. hediye çeki yerine lavaş ve yeşillik olaydı iyidi be, şimdi gel de bunu ye ofiste :) neyse tadına bakıcam ama zehirlenmeyiz inşallah
  • quote:

Afiyet olsun :) Hediye çekleri sürprizdi o yüzden bahsetmedim :) Dün saat 19 dan önce numune talep eden herkese çiğ köftelerinin yanında bir de hediye çeki gönderdik,hediye çekleri 20 tl değerinde ve KDV hariç 50 tl üzeri çiğ köfte alış verişlerinde kullanılıyor. 50 tl + kdv tutarında çiğ köfte alıyorsunuz ama 30 tl+ kdv ödüyorsunuz.

Dün akşam saat 19:00 dan sonra kampanyadan haberdar olan ve "tüh kaçırdık" diyip bir ümit form dolduran arkadaşları geri çevirmek istemediğimiz için, gece 00:00 a kadar numune talebinde bulunanlara 20 tl lik hediye çeki gönderdik :)

Bu kadar talep olacağını düşünmüyorduk,ilginiz için çok teşekkür ederiz.

20 tl çekler güzel oldu ama 50 tl sınır çok fazla almak istesek 6-7 kilo çiğ köfte yapıyorki bunuda tüketmek aileler için imkansız gibi birşey keşke limit 30 tl gibi tutulsaydı daha güzel olurdu.kullanamasakda çekleri gönderdiğiniz,süper yaklaşımınız ve hizmetiniz için en içten dileklerimi sunuyorum.teşekkürler.

• Şubelerimiz:
    İSTANBUL : Üsküdar , Ümraniye, Maltepe, Çekmeköy, Beylikdüzü
    BURSA : Yıldırım
    SAMSUN: İlkadım,Atakum,Kılıçdere
    IĞDIR : Vali Konağı cd.
    ESKİŞEHİR : Merkez
    ANKARA : Keçiören
    KAYSERİ : Melikgazi
    MARDİN : Kızıltepe
    GAZİANTEP : Şehit Kamil
    MERSİN : Erdemli
    MUĞLA: Milas, Yatağan
  • quote:

Şubelerimiz:
    İSTANBUL : Üsküdar , Ümraniye, Maltepe, Çekmeköy, Beylikdüzü
    BURSA : Yıldırım
    SAMSUN: İlkadım,Atakum,Kılıçdere
    IĞDIR : Vali Konağı cd.
    ESKİŞEHİR : Merkez
    ANKARA : Keçiören
    KAYSERİ : Melikgazi
    MARDİN : Kızıltepe
    GAZİANTEP : Şehit Kamil
    MERSİN : Erdemli
    MUĞLA: Milas, Yatağan

Hocam ilk numune siparişini ben verdim hala yok kargodada
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.