Şimdi Ara

Adsense ile çok kazanmak!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar biliyorsunuz en güvenilir sponsorların başında google adsense var gel gör ki çoğu arkadaşımız adsenseden pekte fazla kazanamadığından dert yanmaktalar nasıl çok kazanılır sorusunun işte size formülü:

1) Sitenizin titlesi, kısa, net ve site içeriğini özetleyebilen bir tek kelime olmalıdır(en fazla 3 kelime)

2) Başka sitelere ucuz reklam verin örneğin Reklamoldum.com(reklam sistemi) gibi reklamı çok ucuza hatta bedavaya reklam yapabileceğiniz kaliteli yerlere reklam vermelisiniz. Bu sizin hitinizi artıracaktır aynı zamanda ve google nin sistemine rekabet uyandıracağı için websitenize diger üyelerinden dahada fazla ödemesine neden olacaktır.

3) Reklamı yerleştirdiğiniz sayfada içerik olması zorunlu olmakla birlikte, çok fazla içeriğin bir tek sayfada olması tıklama oranlarını oldukça fazla düşürecektir. Bana göre 600x600 lük iki kolonlu bir format gayet yerinde formattır. İçerik sağ kolonda adsense kodları sol kolonda olmalıdır.

4) Websitenizin içeriği spesifik bir konu olmalıdır faydalı ve başvuru kaynağı niteliğindeki bilgiler google'ın prim verdiği site modelidir.Bu aynı zamanda getirisi yüksek reklamlar yayınlamanızı sağlayacaktır.

5) Kesinlikle copy-paste içerikli website yapmayın. Bin dolarları görmek istiyorsanız parmaklarınız biraz yorulacak.

6) Sitenizi register ederken mümkünse gizli whois kullanınız.

7) Websitenizde online olan üyeleriniz az sayıda ise nicklerini göstermeyin.Hatta "who is online" bloğu hiç olmasa daha iyi olur.

8) Asla sayfalarınızda aşırı anahtar kelimeler kullanmayın.

9) Asla kendi bilgisayarınızdan kendi reklamınıza tıklamayınız.

10) İnternet cafe gibi yerlerden google hesabınızı kontrol etmeyiniz.

Bu on formülü uygularsanız çok kazanmamanız için hiç bir engeliniz yoktur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sabrekilled -- 7 Mayıs 2007; 22:25:10 >

• ellerine sağlık güzel payşalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lynx23 -- 8 Mayıs 2007; 11:11:16 >
  • Gerçekten iyi olmuş
    Teşekkürler.
  • bu gün adsense bana iki tıklama için 0,01$ vermiş sinir oldum 100 tık alıcam ki 1$ kazanayım
  • siten çöplük ise bunları alman normaldir , adsense adwords kullanıcılarınıda düşünüyor , herkes kaliteli tık almak ister , doğru özgün içerik çok para demektir
  • quote:

Orjinalden alıntı: headhunter18

siten çöplük ise bunları alman normaldir , adsense adwords kullanıcılarınıda düşünüyor , herkes kaliteli tık almak ister , doğru özgün içerik çok para demektir

benim site çöplük değil (teesssüf ederim) konusunda en hızlı hareket eden bir site ben bir konu yayınladığımda bakıyorum hertarafa yayılmış ama fazla eski değil sorun orda sanırım

yabancılara hitap eden bir sitem var o tık başına türkçe içeriğe verdiğinin 260 katı vveriyor bu normal değil
  • Sanki aynısı daha önce de verilmişti ....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Husay

Sanki aynısı daha önce de verilmişti ....

pardon neyin aynısı anlamadım?
  • quote:

Orjinalden alıntı: humatus

quote:

Adsense ile verdiğin yazının aynısı 6-7 tanesi aynen vardı

Websitenizde online olan üyeleriniz az sayıda ise nicklerini göstermeyin.Hatta "who is online" bloğu hiç olmasa daha iyi olur.

Mesela bunun aynısını okudum kelimesi kelimesine aynı...

Yinede teşekkürler ...
  • yine de teşekkürler.Eskiden açılan konuları şu an görmeyenler olabilir.
  • eline sağlık. açıkca bilmediğim bi kaç maddeyi okuyunca şaşırdım
  • Güzel paylaşım teşekkürler
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: humatus

quote:

Adsense ile verdiğin yazının aynısı 6-7 tanesi aynen vardı

Websitenizde online olan üyeleriniz az sayıda ise nicklerini göstermeyin.Hatta "who is online" bloğu hiç olmasa daha iyi olur.

Mesela bunun aynısını okudum kelimesi kelimesine aynı...

Yinede teşekkürler ...

husay dostum başlığı ben açmadım onun için teşekkürün muhatabı başlığı açan arkadaş sanada bol kazanç

• Kusura bakma sen açtın sandım
  • Başka biyerde aynısını görmüştüm.birde hitinizle oynama yapmayın o zaman hesaplar hep yerinde sayıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.