Şimdi Ara

Adsense Ödemem Yapılmadı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sitede daha alakalı forum yok o yüzden buraya yazıyorum.

Youtube Studio'ya göre Kasım Ayı tahmini kazancım $171,28 fakat ayın 21 i olmasına rağmen Adsense bakiyem $0. Ayrıca ödemelirimde Kasım ayı kazancım yok gözüküyor. Adsense yada Youtube'dan herhangi bir mail almadım. Telif yemiş olmam hesabın askıya alınması gibi bir durum da olamaz. Google resmen paranın üzerine yatmış durumda. Öğrenciyim ve tek gelirim bu. Ulaşabileceğim herhangi bir Türk temsilci de yok. Fikir verebilecek olan biri varsa lütfen yardım etsin. Adsense Ödemem Yapılmadı
     Adsense Ödemem Yapılmadı

• Böyle bir şey yapmışlar ama kesin değil. Mağduriyetimiz de cabası.
    https://productforums.google.com/forum/#!topic/adsense-tr/uKNuLx2lXrE;context-place=forum/adsense-tr
  • Dostum ben de aynı dertten müzdaribim bu ay ne mail geldi ne ödemem adsense ye yansıdı.
  • __SpartacuS__ kullanıcısına yanıt
    Son durum nedir hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aska tovbeli adam

Son durum nedir hocam

Aynı hocam hala yansımadı hesabıma.Forumdan bir arkadaş google ekibiyle yaptığı görüşmenin ss sini paylaşmış, biraz sitem etmiş.Daha önce böyle bir şey yaşanmadığını biliyorsunuz, teknik bir sorun var, düzelince ileride hesabınıza yansıyacak şeklinde bir cevap yollamışlar.Yani bir daha ki aya kaldı umudumuz.
  • __SpartacuS__ kullanıcısına yanıt
    İnsaAllah duzelir hocam gercekten ayip google nin yaptığı bunlar ileride bir tercih meselesi oldugunda hep google ye eksi olarak yazilacak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen hocam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • pin zarfım dün geldi akşam pin i girdim adresi doğruladım.bu sabahta para hesabıma yattı.
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.