Bildirim
AdSense Yamuk Yaparmı?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Vlla ben parayı çok kazanmaya başladım bir mana bulup banladı hiç hile v.b yapmadım e şunu örendim çok para kazanınca iptal ediyormuş tek bebn değil 2,3 arkadaşımın başına geldi -
Yok benim bandan kastım adsenseden normalde para kazanırız ama onlar hukuki bir sebeple bizden mahkeme zoruyla para kesebilirlermi -
öyle bişey olacağını sanmıyorumquote:
Orijinalden alıntı: SusamLiSmith
Yok benim bandan kastım adsenseden normalde para kazanırız ama onlar hukuki bir sebeple bizden mahkeme zoruyla para kesebilirlermi -
Evet keserler şöle keserler hile ile para kazandığın tespit edilirse dava açıp senden bugune kadar aldın parayı geri isterler vermmezsen çok kötü olur :dquote:
valla bende korktum şimdi, google yakmasın sonra bizi :)quote:
Orijinalden alıntı: vahtxx_
Evet keserler şöle keserler hile ile para kazandığın tespit edilirse dava açıp senden bugune kadar aldın parayı geri isterler vermmezsen çok kötü olur :d
Alıntıları Göster -
Gogle aynı ıpden 5 kere tıklandığından sonra serten para yazmıyor tıklamalar devam ederse banlıyor.quote:
Bu mesaj silindi. -
Şimdi kısacası üye olsam mı olmasam mı üye olunca istediğimiz zaman üyeliğimizi iptal edip hesabımızı silebiliyormuyuz?quote:
Orijinalden alıntı: vahtxx_
Gogle aynı ıpden 5 kere tıklandığından sonra serten para yazmıyor tıklamalar devam ederse banlıyor.
Alıntıları Göster -
ol ol ben bu güne kadar adsenseden zarar göreni görmedimquote:
Şimdi kısacası üye olsam mı olmasam mı üye olunca istediğimiz zaman üyeliğimizi iptal edip hesabımızı silebiliyormuyuz?
Alıntıları Göster -
quote:
Şimdi kısacası üye olsam mı olmasam mı üye olunca istediğimiz zaman üyeliğimizi iptal edip hesabımızı silebiliyormuyuz?
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: SusamLiSmith
Olsam mı olmasam mı diyorsun da, Adsense'e üye olmak kolay değildir. Önce senin siteni kabul edecekler mi, o var. Ayrıca, anında Adsense'e üye olunmuyor. Bazen 2 günde, bazen 1 haftada, eskiden ise 15-20 günde onaylıyorlardı. Ayrıca, hesap silinebilmesiönemli değil, çünkü reklam kodunu sitenden kaldırırsan, dolayısıyla Google'la ilişkin kesilir
-
İyi ya işte reklamları kaldırınca ilişkilerimiz kesilirse Google tam bi yamuk yapacakken reklamı pat diye kaldırırım googlenin de ağzı iki karış açık kalır zuzuzu -
merak etme onlar seni bulurquote:
İyi ya işte reklamları kaldırınca ilişkilerimiz kesilirse Google tam bi yamuk yapacakken reklamı pat diye kaldırırım googlenin de ağzı iki karış açık kalır zuzuzu -
adamlar paraya bi taraflarını siliyo napsınlar bizim gibilerin hesabını banlıyıp parrasını alıpda beaquote:
Orijinalden alıntı: Foxxly
merak etme onlar seni bulur
Alıntıları Göster -
Aslında bence haklı gibi gibi gibisin N'absınlar bizim gibi adamların sitesini parasını . Ama içimde hala bi şüphe var . Çok fazla paranoyak oluyorum herhalde artık. Komplo teorileri felanda yazarım artık -
Arkadaşlar adsende tıklama takımı kuralım gelir elde etmek için bu konuda fikri olan varsa konuya bildirsin..banlanmada var ucunda ama profesyonel çalışma olursa bişey olcagını sanmam....quote:
Aslında bence haklı gibi gibi gibisin N'absınlar bizim gibi adamların sitesini parasını . Ama içimde hala bi şüphe var . Çok fazla paranoyak oluyorum herhalde artık. Komplo teorileri felanda yazarım artık -
quote:
Orijinalden alıntı: forumsosyete
Arkadaşlar adsende tıklama takımı kuralım gelir elde etmek için bu konuda fikri olan varsa konuya bildirsin..banlanmada var ucunda ama profesyonel çalışma olursa bişey olcagını sanmam....
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: forumsosyete
Arkadaşlar adsende tıklama takımı kuralım gelir elde etmek için bu konuda fikri olan varsa konuya bildirsin..banlanmada var ucunda ama profesyonel çalışma olursa bişey olcagını sanmam....
Lan varya bir kaç haftadır bunla ilgili hazırlık yapıyorum DH De AdSense Club bile kuracaktım logo tasarladım kağıt kalem sonra tarattırıp scannerdan photoshopta felan düzenleme yaptım ama son günlerde paranoyak olunca bi kaç gün paranoyaklık gidene kadar bekliecem. Kazanc'ın matematiksel formülünü bile çıkardım
aylık kazanc = ((((n-1).0,01).30).s)
burada
n = donanımhaber üye sayısı
s = üyelerin %(yüzde) moral seviyesi :)
sadece hergün üyeler kendisi hariç diğer üyelerin reklamına tıklayacak morali en üst seviyede tutmak lazım
ama illegal sanırım
-
bahsettiğiniz tıklama takımlarından çok var memlekette :) Ama illegal birşey.quote:
Orijinalden alıntı: SusamLiSmithquote:
Orjinalden alıntı: forumsosyete
Lan varya bir kaç haftadır bunla ilgili hazırlık yapıyorum DH De AdSense Club bile kuracaktım logo tasarladım kağıt kalem sonra tarattırıp scannerdan photoshopta felan düzenleme yaptım ama son günlerde paranoyak olunca bi kaç gün paranoyaklık gidene kadar bekliecem. Kazanc'ın matematiksel formülünü bile çıkardım
aylık kazanc = ((((n-1).0,01).30).s)
burada
n = donanımhaber üye sayısı
s = üyelerin %(yüzde) moral seviyesi :)
sadece hergün üyeler kendisi hariç diğer üyelerin reklamına tıklayacak morali en üst seviyede tutmak lazım
ama illegal sanırım
Alıntıları Göster
-
birisi linki google a şikayet ettiği zaman hepiniz banlanırsınızquote:
Orijinalden alıntı: serencam84
bahsettiğiniz tıklama takımlarından çok var memlekette :) Ama illegal birşey.
Alıntıları Göster -
Siz bir yamuk yapmadıgınız sürece google amcada yamuk yapmaz :)quote:
Orijinalden alıntı: headhunter18
birisi linki google a şikayet ettiği zaman hepiniz banlanırsınız
Alıntıları Göster
Kuralara uyup hilesiz bir şekilde legal içerikli siteniz üzerinden sitenizin potansiyeline bağlı olarak sorunsuz kazanç elde edebilirsiniz. Şunu unutmamak gerekir hile yaparak bir yere kadar kazanılır yada hiç kazanılmaz. Kurallara uygun güzel hiti olan bir sitenizde düzgün bir reklam yerleşimi ile güzel kazanç elde edebilirsiniz
-
Ekleme olarak Söyliyeyimquote:
Orijinalden alıntı: aSSembLy
Siz bir yamuk yapmadıgınız sürece google amcada yamuk yapmaz :)
Kuralara uyup hilesiz bir şekilde legal içerikli siteniz üzerinden sitenizin potansiyeline bağlı olarak sorunsuz kazanç elde edebilirsiniz. Şunu unutmamak gerekir hile yaparak bir yere kadar kazanılır yada hiç kazanılmaz. Kurallara uygun güzel hiti olan bir sitenizde düzgün bir reklam yerleşimi ile güzel kazanç elde edebilirsiniz
Alıntıları Göster
Forum içersinde "Adsense Kardeşligi" "Tıklayanlar Birligi" vs.. gibi oluşumlar adı altında atılan mesajlar yada bu tur başlıklı konular yasaktır bilginiz olsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aSSembLy -- 13 Şubat 2007; 15:13:31 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X