Şimdi Ara

Burnum yamuk düzelir mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
4.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sülalede kimsenin burnu yamuk değil. Aslında benim de değil ama işte kemerli bir burnum var. 15 yaşındayım, geçen seneki fotoğraflarıma baktığımda burnum çok güzel ergenliğe girdiğim için burnum böyle oldu. Ergenliğim bitene kadar burnumda olumlu bir düzelme olabilir mi sizce? Bana kalırsa olmaz ama çevremdekiler belki düzelir falan diyor ameliyattan da korkuyorum. Cevaplarınızı bekliyorum

• suratında büyüdükçe belki dengelenir
  • Bir miktar düzelme olacaktır daha doğrusu çene ve yüz yapısı oturacaktır ergenlikte isen ameliyat felan düşünme zaten.
  • Biraz zayıfım belki o yüzdendir diye düşünüyorum. 180 boyum var 60 kiloyum biraz değil çok zayıf gibiyim. Bir 10 kilo alsam oturur mu
  • abim burnumun yükselti olan yerine dirsek atardı arada işe yaradı sanırım şuan düz
  • He düzelir, 10 seneye de soyadın pitt olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ZeroSystem kullanıcısına yanıt
    İnşallah hocam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benimde öyle olmuştu, sonradan düzeldi, rahat ol.

• adam simetri hastasıyım diyor ama burnu yamuk

• Maalesef düzelmez. En azından bende öyle olmuştu.

• Umutlanma duzelmez. Ama bir ameliyatla çoğu kişiden daha güzel olur.

• benim burnum da kemerli ve yamuk. kilo alınca ve sakal bırakınca kimse anlamiyor bile yamuk oldugunu. 180boy 70kiloyum,

• bende septum deviasyonu var kısaca orta burun yamukluğu (burnum 350z gibi drift atıyor şuan 16 yaşındayım)neyse kbbye gittim burnum yamuk olduğu için tek burun deliğimden nefes aldığımı ve bundan rahatsız olduğumu söyledim 18 yaşına gelince ameliyat edebiliriz bu sayede burnunda düzelmiş olur dedi şuan ameliyat konusu yok ailede. bide hafif sol kulağımda halk arasında kepçelik var çevremdekiler fark etmiyor ama ben rahatsız oluyorum 15 tatilde ameliyat olucam edirne tıp fakültesinde sorular varsa alabilirim.

• Fransergio kullanıcısına yanıt
    Kilo alıp vermek burun görüntüsünü çok etkiliyor. Kilo alırsan yüzün dolgunlaşır. Burnun ön olanda durmaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum artık rinoplasti öyle bir gelistiki kocaman burnu fındık gibi burun yapıyorlar.Sana tavsiyem eğer burnunu yaptircaksan iyi bir doktora yaptır.Su an iyi doktorlar 10 bin TL aşağı fiyat yok gibi yani parasına bakma.Eger paran yoksa sabret para biriktirip iyi doktora yaptır.

• düzelmez hatta daha kötü olma ihtimali yüksek. kendimden biliyorum. ileride estetik olacaksın ya da alışıcan. ama mutlaka 8-12 kilo almaya çalış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-22329BE06 -- 18 Aralık 2017; 19:43:57 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.