Şimdi Ara

ADSL 10 kullanıcı bağlama hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkese iyi akşamlar ben kendi oturduğum binaya ADSL hattı çekip 10 kişi bağlamak istiyorun fakat ADSL'lerin 4 port var yetmediği için ise hup veya Switch alıp 10 kullanıcıya vermem gerekli yalnızca takıldığım olay ise ben bilgisayarımı kapattığım zaman diğer kullanıcılar internetten kopmamaları gerekiyor, normalde 4 portlu bir ADSL olduğunda bilgisayarımı kapata biliyorum ama hup veya switch taktığımdada bilgisayarımı kapatmama gibi bir lüks gerekiyormu? iligilenen arkadaşlardan şimdiden teşekkür ederim.

• sen modemin bi çıkışını hub'a bağlıycaksın modem ve hub açık olduğu sürece herkez nete çıkabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hypnosis -- 24 Haziran 2005, 22:43:21 >
  • 10 kullanıcı fazla gelmicekmi gardeş.hızınızın enaz 1024 olması gerekir.Eğer 256 veya 512 alırsanız ve 10 kişide aynı anda hem nete çıkıp hemde bişeyler indirirse 56k yı mumla ararsınız...
  • modem ve swich açık olduğu sürece herkes internete girebilir ve herkes bilgisayarıını kapatabilir alakadar etmez. yalnız 256k ile 10 kişi düşünüyorsan işin biraz zor. sonra demedi deme. en az 512 olması gerekiyor ki zaten telekomun bu konuda çalışmları var . min bağl. hızı 512k olacak zaten. ister 256k al 512 yi beklerken biraz işkence çek , ister 512k al ucuzlamasını beklerken işkence çek. gerçi 10 kişi fazla koymaz. yalnız DL olayını sınırlandırmanız gerekebilir.
  • 1024/256 Hızı (Kbps) sınırsız olacak ve sabit IP adreside alıcam. diyorumki symantec'in web secruty sistemi var onumu kursam kullanıcıların bilgisayarlarına kısıtlama verebiliyorum en azından bunu iş yerimde yapıyorum ama normal ve ev ADSL için hiç kullanmadım en iyisi araştırmak teşekkürler
  • Başka dairelere dağıtman yasak başta onu söyleyim. Kablo uzunluğu 100 m. yi geçerse çalışmaz. 4 Port olduğuna göre büyük ihtimal modemin Router 'dır. Modemin açık kalması yeterli... Eğer hosting falan yapmayacaksan sapit IP'nin bir anlamı yok.
  • walla ben mahalle üzerinde ağ kurdum sokaklardan filan geçiyor. bi tane hub al yeter gibi. tabi mesafe de önemli. gerçi ben sınırları aştım ama tavsiye etmiyorum. maksimum 100 metre olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hub almanı tavsiye etmem onun yerine switch al kesinlikle hub eski teknoloji ve ağı yavaaşlatır KESİNLİKLE SWITCH AL....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.