arkadaslar Adsl 1024 limitsiz kullanıyorum. netlimitsiz'e gecmek istiyorum artıları eksileri nelerdir? kullanan arkadaslar yardımcı olurlarsa sevinirim.
şöyle diyim bizim bölgede düşüş yaşanıyor. 15gb sonrasında 512ye düşüyor. ve bende ikinci günden 15 gb kotayı geçiyorum.. sabit 1024 kullanıyorum. iki gün için 8 mbit kullanmak benim için hiç mantıklı değil.
1 mbit limitsiz + Rapid Pre + IDM = 125 KB
Mutluyum, huzurluyum.
netlimitsiz 5 aydır 15gbyi geçiyorum hızda düşme yok
quote:
Orijinalden alıntı: Deathulazam
+1
quote:
Orijinalden alıntı: Deathulazam
Aynen 4. ayin icindeyim bende de dusme yok. Genelde 40 gb civarinda oluyor downloadim.
netlimitsize geç, hızın düşmezse devam et düşerse tam 1 ay sonra eski tarifene geri dönebilirsin.
netlimitsize geç hocam hız ay sonuna doğru düşüyor çoğu kişide, o zamana kadarda dünyayı indirmiş oluyorsun ,8mbit in tadı gerçekten başka tabi önce hattının destekleyip desteklemediğine bak .
quote:
Orijinalden alıntı: Çekilin Ben Tercümanım
netlimitsize geç hocam hız ay sonuna doğru düşüyor çoğu kişide, o zamana kadarda dünyayı indirmiş oluyorsun ,8mbit in tadı gerçekten başka tabi önce hattının destekleyip desteklemediğine bak .
hattın destekleyip desteklemediğini nereden öğenebilirim.
vdsl 2 tavsiyemdir
32 mbit
quote:
Orijinalden alıntı: Lucky.Luke
quote:
Orijinalden alıntı: Çekilin Ben Tercümanım
hattın destekleyip desteklemediğini nereden öğenebilirim.
eğer şuanda internetiniz bağlı ise ,modemin sayfasına girerek hattın zayıflama vb değerlerine bakabilirsin.olmazsa 444 0 375 den ttnet m.hizmetlerini arayarak sorabilirsin.
smile kullanan var mı bu 15 i geçince smile da nasıl iniyor mu hız???