Şimdi Ara

ADSL+2 Den VDSL 'e

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar Paket olarak fiber kullanıyordum fakat mahallemde fiber olmadıgı için yeni kampanyaya geçmek istiyorum.
     ADSL+2 Den VDSL 'e
    Hat değerlerim resimdeki gibi. Galiba VDSL2 Yani hiper geçersem 25 mbit alıcam. Hiper internete uygun modemim var geçmek için ne yapmalıyım. Yeni hat döşenmesi falan gerekiyormu. Yoksa direk arayıp geçirebiliyorlarmı? VDSL2 Uyumlu modem var.
    Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuhammedAliB -- 10 Nisan 2015; 19:39:43 >

• Direk arayıp geçebilirsiniz.
  • Birşey sorucam simdi fiber olmadıgını yeni öğrendim dairemde. Direk arayıp hipere geçirin beni desem sorun cıkmaz dimi. Bazen aradıgımda fiberle hiperi karıştırana rastladım adam zaten fibersiniz diyip durdu. Hiper hiper diyorum anlamıyorda. İnşallah anlar bu sefer. :)
  • Ttnet bayisine gitmen veya müşteri hizmetlerini araman yeterli olacaktır. Hattın kalitesi uygunsa geçiş yapabilirsin. Yeni hat döşenmiyor adsl de olduğu gibi bakır telefon hattı üzerinden yapılıyor. 24 mb'lik paketi alabilirsin alacağın hız ise 21 22 mb arası olur tahminen 2 mb'lik bi kesinti olur.
  • MuhammedAliB M kullanıcısına yanıt
    Robotlar o tip insanlara gıcık oluyorum ya hiper 24 mbit de eğer anlamazsa sen kapa ben tekrar bağlanır hallederim de.
  • Ersel Bck E kullanıcısına yanıt
    Şuanda benim hat bakır telefon hattı. VDSL 2 bu hattan yapılmıyormu zaten ?
    Birde alabileceğim hız 25mbit gözüküyor modemden ama adsl 8 sabitlenmiş.
  • Evet bakır telefon hattı üzerinden alınıyor. alabileceğin maksimum hızı söylüyor sana. hipernette en düşük paket 24 mb yani 24 mb'lik paket alabilirsin. sinyal ve hat kalitesi hızı etkiller bu yüzden müşteri hizmetlerini arayıp bilgi alman iyi olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ersel Bck E kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler yardımın için. Sonbirşey sorucam Simdi Hiperinternete geçtikten sonra Uzun sürermi geçişi. ?
    Teşekkürler tekrar
  • Başvurduktan sonra 2 3 saat içinde aktif olur
  • Vdsl modemin varsa geç. Şu an en düşük Vdsl modem 200 TL nin üzerinde. TTnet modem veriyor fakat bunu sana fatura ediyor. 220 TL fazla ödeyeceğine acele etmeyip fibere geçebilirsin. Fiber kullanmaya başladığında modemin de elinde kalır. Sol fiber modemi zimmetli olarak ücretsiz veriyor. Ama TTnet kampanya iptalini karşılıyoruz diyorlar ama direkt ödemiyorlar. İlerde faturalardan düşeriz diyorlar. 5 Mpbs fazla hız için değmez. 16 Mbps olan hız 20 ye çıkar en fazla değmez bence masrafa girmeye. 25 Mbps fiber hızı yanlışlık olmasın. TTnet sözde 16 Mpbs Ultra net abonesiyken 12 Mpbs ile bağlanıyordum. Kopma nedeniyile aradığımda hat kaldırmıyor dediler hızımı 11 e düşürdüler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulasocal -- 10 Nisan 2015; 22:16:47 >
  • Hocam hat kaliten süper. Bolgende büyük ihtimale vdsl vardir. Türk Telekom müdürlüğünden başka yere sorma. Ayrıca bu hat 70 80 mbps çok rahat alır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.