Şimdi Ara

Adsl Adil Kotası Kaldırılsın /arttırılsın imza kampanyası (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
520
Cevap
9
Favori
11.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
119 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Boyle konulari gormek onur verici
    Destekliyorum sonuna kadar bi hayrini gorebilicegimizi sanmiyorum ama bir umuttur.
  • konu yanlış yerde inşallah kaldırırlar
  • Rusya'da yaşıyorum, aylık 30-35 tl arası bir miktar veriyorum, sınırsız ve hızlı internetin keyfini yaşıyorum. Tabiykide adil kullanım kotası diye bir şey yok hatta anlattığımda gülüyorlar, o nasıl iş diye.

Adsl Adil Kotası Kaldırılsın /arttırılsın imza kampanyası
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pissacore

Rusya'da yaşıyorum, aylık 30-35 tl arası bir miktar veriyorum, sınırsız ve hızlı internetin keyfini yaşıyorum. Tabiykide adil kullanım kotası diye bir şey yok hatta anlattığımda gülüyorlar, o nasıl iş diye.

Internete bak masallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sonuna kadar destekliyorum.
  • Atıyoruz atıyoruz da bir halta yaramıyor.
  • Resmen rezalet bir ülke
  • Ekşi-İnci gibi sözlükler destek verirse anca 100k olur yoksa kampanya sayısına ulaşılamaz.
  • 50gb akkgerçekten komik bir rakam.Madem saçma bir akk olayı çıkardınız bari makul bir miktara çıkarın.Bugünün kullanım şartlarına oranla 500gb gibi bir rakam anca iş görür.50gb nedir yahu.Nerdeyse bir pc oyunu.
  • quote:

Rusya'da yaşıyorum, aylık 30-35 tl arası bir miktar veriyorum, sınırsız ve hızlı internetin keyfini yaşıyorum. Tabiykide adil kullanım kotası diye bir şey yok hatta anlattığımda gülüyorlar, o nasıl iş diye.

ağlayacam yemin ederim ..

150-200 ping oyun
    2-3 mbit internetle dünya kadar paramızı alıyorlar
    allah belalarını versin

• mobil daha kötü 4mbps normal hız 11kbps aşılmiş hız limiti

• mobil internet kullanıcısı mısın?

• quote:

Orijinalden alıntı: Cpt. MacMillan

mobil internet kullanıcısı mısın?

hayır
  • quote:

Maşallah hıza bak ben de ttnet sömürücüsünden kurtuldum 25 mbit superonline fibere geçtim diye seviniyorum.

• quote:

Moralimi bozdunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lentus

Adil kullanım kotası olmayan tarifeler var onlardan alın

Edit : Editlemek zorunda kaldım çünkü forumun %90 ı sazan gibi atlıyo. Avrupanın 10 katı pahalı interneti kullanmanıza rağmen gidipte adil kullanım kotası gibi saçma bir şey için imza toplamanız harika bir şey. Önce temel sorunlara yönelmeniz lazım bence.

Türk insanın sorunu bu. Bu kafada olduğunuz sürece , temel şeyleri görmeyip saçma pürüzlere takıldığınız sürece her başa gelen sonuna kadar sömürücek sizi.

Valla olsa onuda alacağım. Hızı garanti dahi edemiyorlar. En başta Anladım İroni yaptığınızı ama durum bu.

• 3Mbit diyor. Anca 2.5MBit veriyorlar. Saçmalık
  • Ne oldu ses seda yok ?
  • up
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.