Şimdi Ara

Adsl Adil Kotası Kaldırılsın /arttırılsın imza kampanyası (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
520
Cevap
9
Favori
11.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
119 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Akk saçmalıktan başka birşey değildir 16 mbit internete 66 lira ödüyorum 50 gb akk 50 gb ne yahu !!! ben onu 2 günde bitiriyorum.16 mbit dediğime bakmayın hala 8mbit alıyorum illa arayıp hızımı yükseltin demem lazım kesin hattınız desteklemiyor diyecek şerefsizler.Verdikleri internetin ederi 20 lira bizden alıyorlar 66 lira Sözde bu akk olmasa sistem kaldırmayacakmış ulan o kadar para alıyonuz gidin adam akıllı altyapı kurun.
  • 2 gündür akk yok deli gibi indiriyorum konu up
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pissacore

Rusya'da yaşıyorum, aylık 30-35 tl arası bir miktar veriyorum, sınırsız ve hızlı internetin keyfini yaşıyorum. Tabiykide adil kullanım kotası diye bir şey yok hatta anlattığımda gülüyorlar, o nasıl iş diye.

Adsl Adil Kotası Kaldırılsın /arttırılsın imza kampanyası

İste Turkiye de hayat boyle, devletinden tut ozeline kadar acaba bu milleti nasil soysam diye dusunuyorlar. Dunyada arasan baska bir ornegi yoktur. E tabiki yapacak birsey yok demek ki bu toplum bunlari hakediyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Shamshiel

Ne oldu ses seda yok ?

demek ki kampanyayı yeterince duyuramamışız
  • up

Şöyle Fatih Portakal ve tweet okuyan kanalları mesaj yağmuruna tutsak bir faydasını görür müyüz acaba ? Başka sitelerde de konular açmamız gerekirdi. İmza sayısı gerçekten çok az.
  • Am3+ kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vasilidis -- 29 Temmuz 2015; 18:32:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grimmjow Jaegerjaquez

up

Şöyle Fatih Portakal ve tweet okuyan kanalları mesaj yağmuruna tutsak bir faydasını görür müyüz acaba ? Başka sitelerde de konular açmamız gerekirdi. İmza sayısı gerçekten çok az.

Ben bir şeyleri değiştirmeye çalışıyorum fakat ne destek sayısı nede inanan insan hiç yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hardware.Software.Gokhan

quote:

Orijinalden alıntı: Grimmjow Jaegerjaquez

up

Ben bir şeyleri değiştirmeye çalışıyorum fakat ne destek sayısı nede inanan insan hiç yok.

Aynen bende ekşisözlük vs gibi her yerde konu açtım ama hiç ilgi görmüyor.Herhalde vatandaş bu saçma sisteme razı :(
  • Merhaba,

İnternet çağımızın gerekliliği ve bir yaşama biçimi haline dönüşmüştür. Düşük fiyatta sağlanıcak internet ve yüksek hız ile tüm insanlar bütün kaynaklara rahat şekilde erişebilecek bu sayede toplumumuzun kültür seviyesi, araştırma kabiliyeti ve bilinci çok daha iyi bir seviyeye gelecektir. Dünyadaki gelişmiş ülkelerde Amerika, İsveç, İngiltere, Rusya adil kullanım kotası bulunmamaktadır. Teknolojik ve ülke bilinci açısından diğerlerinden geride olmamızın sebeplerinden biride budur. Eğer insanların sınırlanırı ortadan kaldırırsanız ufkununda açılacağına inanıyorum. Örnek üzerinden gidicek olursak Türkiyede' ki bir üniversite öğrencisi astronomi alanında bir araştırma yapacaksa yabancı kaynakları kullanmak zorunda kalır çünkü bu alanda yetersiziz. Ancak bu projesini bitirdikten sonra insanlarla paylaştığında kendi lisanında bir araştırma ortaya çıkacaktır. Fakat bu projeyi internet ortamında paylaşması için upload hızına ihtiyacı vardır. Bu yüzden ARTIK NE YÜKSEK FİYATLAR, NE ADİL KULLANIM KOTASINA, NEDE ASİMETRİK İNTERNET İSTEMİYORUZ !

Sloganımız artık "İnternet Fiyatları düşürülmeli ve Adil Kullanım Kotası Kaldırılmalı" olarak değiştirilmiştir bilginize.

• up
  • Konuya pek ilgi yok gibi. Face twitter gibi yerlerde aynı konu açılıp hepimiz ordan paylaşsak daha çok kişiye gözükür gibi geliyor. eğer zaten bir konu varsa da burdan paylaşırsanız ben gibi bilmeyenlerde paylaşarak yardım etsinler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeV16

Konuya pek ilgi yok gibi. Face twitter gibi yerlerde aynı konu açılıp hepimiz ordan paylaşsak daha çok kişiye gözükür gibi geliyor. eğer zaten bir konu varsa da burdan paylaşırsanız ben gibi bilmeyenlerde paylaşarak yardım etsinler.

hiç birşey olmaz bu ülkeden. Baksana enerji bakanı vatandaşı soyan elektrik şirketlerin hırsızlığına karşı hepimiz ortak olup kayıp kaçak bedelini ödeyeceğiz diyor. Hrısız çalsın siz de bedelini ödeyin diyorsa biri bu ülkede hak hukuk adalet beklemeyin. Ben ümidi kestim artık hatta artık beddua ediyorum, belki denk gelirde tutar falan ilahi adalet deriz işte
  • quote:

İnternet çağında yaşıyoruz. Kitapları, müzikleri,dersleri, filmleri, televizyonu internet üzerinden izlemekteyiz. Bunun karşılığında hızımız düştüğünde ihtiyaçlarımız artık karşılanamıyor. Böyle saçma bir uygulamaya karşı artık dur demenin vakti geldi.Bu ihtiyaçlarımızı karşılamamız için en azından 500GB AKN ihtiyaç varken 50 GB ve 75 GB nedir ? Adil Kullanım Kotası KALDIRILSIN !

https://www.change.org/p/ttnet-adil-kullan%C4%B1m-kotas%C4%B1-kald%C4%B1r%C4%B1lmal%C4%B1

Kardes aylar oncede mesaj atmistim bu konuya biri rte Ye soyelemeli o zaman ttnet nasi uc bucuk atiyo
    Edit
    tam surumden baktginda 2.sayfada gorursun mobilde 4.sayfa buda 1 aralikta yazdigim yazi

"su tarz sacma bisey diyolar akk olmazsa butun aboneler hizdan esit miktarda yararlanamayacak e bende.soruyorum ay basinda nasil herkes istedigi gibi takiliyo. ttnete gore biz aptaliz zaten . telekomu belese(yanlis hatirlamiyosam 3 milyar dolar bu parayla 5 tane aksaray yapilir dusunun iste bu kadar ucuza butun ulkenin telefon internet hatti satiliyo ben satilmamasini istiyodum) yabanci firmaya satarlarsa(yanlis degilse italya veya israil) adamlarda bizi yolar anca biri rte den iş istemek, gibi seyler yerine halkin saraylarda gibi bilmem kaç b
    1000 mb akk siz interneti olmadigini soylerse belki insafa gelip ttnet icin bi yasa cikartirsa bu isten kurtulabiliriz baska turlu miksen olmaz"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gmfaruk -- 1 Aralık 2014; 17:17:09 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gmfaruk -- 23 Şubat 2015; 0:27:03 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• bu ay gerçekten neredeyse birşey indirmedim 16 sında 75 gb geçmişim nasıl oldu anlamadım
  • Up

• quote:

Orijinalden alıntı: gmfaruk

quote:

İnternet çağında yaşıyoruz. Kitapları, müzikleri,dersleri, filmleri, televizyonu internet üzerinden izlemekteyiz. Bunun karşılığında hızımız düştüğünde ihtiyaçlarımız artık karşılanamıyor. Böyle saçma bir uygulamaya karşı artık dur demenin vakti geldi.Bu ihtiyaçlarımızı karşılamamız için en azından 500GB AKN ihtiyaç varken 50 GB ve 75 GB nedir ? Adil Kullanım Kotası KALDIRILSIN !

https://www.change.org/p/ttnet-adil-kullan%C4%B1m-kotas%C4%B1-kald%C4%B1r%C4%B1lmal%C4%B1

Kardes aylar oncede mesaj atmistim bu konuya biri rte Ye soyelemeli o zaman ttnet nasi uc bucuk atiyo
    Edit
    tam surumden baktginda 2.sayfada gorursun mobilde 4.sayfa buda 1 aralikta yazdigim yazi

"su tarz sacma bisey diyolar akk olmazsa butun aboneler hizdan esit miktarda yararlanamayacak e bende.soruyorum ay basinda nasil herkes istedigi gibi takiliyo. ttnete gore biz aptaliz zaten . telekomu belese(yanlis hatirlamiyosam 3 milyar dolar bu parayla 5 tane aksaray yapilir dusunun iste bu kadar ucuza butun ulkenin telefon internet hatti satiliyo ben satilmamasini istiyodum) yabanci firmaya satarlarsa(yanlis degilse italya veya israil) adamlarda bizi yolar anca biri rte den iş istemek, gibi seyler yerine halkin saraylarda gibi bilmem kaç b
    1000 mb akk siz interneti olmadigini soylerse belki insafa gelip ttnet icin bi yasa cikartirsa bu isten kurtulabiliriz baska turlu miksen olmaz"

Ben bu konuyu başlatalı uzun bir süre oldu 4 ay olmamıştır belki ama sosyal medya kullanan biri değilim. Bunlar siyasi insanlarla çözülmemeli kusura bakmasın kimse siyasi olarak şöyle bir gerçek var. Tüm servis sağlayıcıları TİB kararınca senin loglarını tutuyor bunu inkar edemezler sorsan hayır tutulmuyorda demezler. Gizli bilgileriniz falan filan dicekler....
    Neyse sadede geliyim hemen şöyle düşünelim hepimizin loglarını tutmayı paketlerin hepsini incelemeye alıyor firewallar, loglama cihazları, kripto cihazları(yani yasadışı bilgi falan içeriyormu diye ) adil kota geçse bile birinin 150-200gb download her ay kesin vardır. Burada bu işlemleri yapan cihazlar buna göre randımanlı çalışıyordur toplam ortalama kullanıcı download tutarı falan filan.... Bilmem kaç petabytelarda veri bu dahada yükselirse takip edemeyeceklerinden falan korkuyorlar olabilir benim aklıma gelen bu yani

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gmfaruk

quote:

Edit

Ben bu konuyu başlatalı uzun bir süre oldu 4 ay olmamıştır belki ama sosyal medya kullanan biri değilim. Bunlar siyasi insanlarla çözülmemeli kusura bakmasın kimse siyasi olarak şöyle bir gerçek var. Tüm servis sağlayıcıları TİB kararınca senin loglarını tutuyor bunu inkar edemezler sorsan hayır tutulmuyorda demezler. Gizli bilgileriniz falan filan dicekler....
    Neyse sadede geliyim hemen şöyle düşünelim hepimizin loglarını tutmayı paketlerin hepsini incelemeye alıyor firewallar, loglama cihazları, kripto cihazları(yani yasadışı bilgi falan içeriyormu diye ) adil kota geçse bile birinin 150-200gb download her ay kesin vardır. Burada bu işlemleri yapan cihazlar buna göre randımanlı çalışıyordur toplam ortalama kullanıcı download tutarı falan filan.... Bilmem kaç petabytelarda veri bu dahada yükselirse takip edemeyeceklerinden falan korkuyorlar olabilir benim aklıma gelen bu yani

Bende istemem siyasi cozum ama piyasadaki tek firma olunca yapicak bisey yok belki rte hstasinin farkina varip 16 mb imternet min.500gn akk siniriyla verilecekyir diye bi yasa cikartir bizde kurtuluruz yoksa ttnetin insafa gelmesi cok zor

• Up

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Imza ile kaldirabileceklerini dusunen insanlar var

• quote:

Orijinalden alıntı: loses

Imza ile kaldirabileceklerini dusunen insanlar var

Adil kotanın zamanında arttırılması için toplanan bir imza kampanyasından sonra internet hızları yükseldi ve adil kota arttırıldı bunu unutuyorsun. 1mbpsden 3mbps de bu imzadan sonra çıkardılar adil kota dolduktan soınra...
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.