Şimdi Ara

ADSL-Aranan numaranın Gözükmesi Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Adsl bağlanmadan önce ev telefonumuzda arayan kişinin numarasını görebiliyorduk,şimdi internet bağlı olduğu zaman arayan kişiyi göremiyoruz.

Telefon girişte duruyor..Telefona bir splitter bağlı,splitterde duvardaki telefon prizine takılı..splitterin internet girişi boşta..böyle yapmazsam interetin o cırrrr sesini duyuyorum ahizede..gerçi bu durumda bile bir cızırtı oluyor..

Ben interneti salondaki pararlelden alıyorum...

hem bu cızırtıdan hnasıl kurtulurum?hemde numara nasıl görünür?

Modemim zyxel ttnetin verdiği modem..

yardımlarınız içim teşekkürler..

• Anlattıklarından anladığım kadarıyla bağlantığını yanlış yapmışsın.
    Telefon hattını duvardaki prize takmışsın ama o hat aynı zamanda salonda duran telefonun paraleli sanırım.Eğer doğru anladıysam,zaten paralel olarak kullanılan bir hatta ADSL bağlamış oluyorsun, ki sorun yaşaman kaçınılmaz.
    Splitteri hattın eve ilk giriş yerine (yani hiçbir cihaza bağlanmadan) takıp,oradan ADSL ve telefona (salondaki paralel de dahil bağlayacaksın.Şu anki bağlantınla numara görünme,cızırtı dışında internet bağlantısında da sorun yaşama potansiyelin yüksek.
  • Aynen, bağlantılarında yanlışlık var. Splitter ana girişe takılacak. Dağılım splitterden yapılacak.
  • cevaplarınız için teşekkür ederim..
    Evet doğru anlamışsınız internet bağlantısını salondaki paralelden alıyorum ama bağlantıda sıkıntı yaşamıyorum sadece söylediğim problemler..

benim girişteki yerden almamamın sebebi odama uzak kalmasıydı.ayrıca hol boyunca kablo çekmem gerekecekti..salondan ise yakın ve kablo derdi yok..napacam bilmiyorum..
  • kablo alacan paraya kıyacan 10 ytl falandır o kadar kablo en fazla
  • quote:

Orjinalden alıntı: masiva

cevaplarınız için teşekkür ederim..
    Evet doğru anlamışsınız internet bağlantısını salondaki paralelden alıyorum ama bağlantıda sıkıntı yaşamıyorum sadece söylediğim problemler..

benim girişteki yerden almamamın sebebi odama uzak kalmasıydı.ayrıca hol boyunca kablo çekmem gerekecekti..salondan ise yakın ve kablo derdi yok..napacam bilmiyorum..

Salondaki telefonun girişine bir splitter daha takacaksınız. Modemin girişine de bu splitter'den bağlantı sağlayacaksınız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.