Şimdi Ara

Adsl bağlantım hiç yok 2 gündür

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba ben adsl kullanıyom 2 gün önceye kadar bişe yoktu explorer açıyom google girim diyom ama alttaki doluyor gösteriyor ama hiç bişe açmıyor bütün ayarlarda vcar ip no da alıyor. modemin linkide yanıyor telekomu aradım sorun pc de diyor ama format attım şimdi ama yine aynı msn açim diyom sorun gider diyor ve anahtar bağlantısı sorun diyor anlamöadım ben bişe ne olur yardım edinnnnnnnn İE'nin çevrim dışı ayarı yapılmöıyor sorun orda heralde ama anlamıyom ne dir bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadecefuat -- 7 Aralık 2005, 18:42:57 >

• kullanıcı adının sonuna @ttnet eklemeyi unutma
  • Arkadaşım bende bu sorunu yaşamıştım ve sorunu bulmak için çok uğraşmıştım.Meğer babam adsl bağlantısını kapatmak için sağ köşedeki yerel ağ bağlantısını devre dışı bırakmış 56k modem bağlantısında olduğu gibi.Onu tekrar etkinleştirdim ve halloldu.Senden başka kullanan varsa bilgisayarı belki buna benzer birşey yapmıştır.
  • belkıde dns lerde sorun vardır
    modemı kapat bıraz bekle tekrar ac..

otomatık ıp al ın secılı olduguna dıkkat et...
    ag baglantısının aktıflıgını kontrol et..
  • bende de oldu aynı sorun geçen hafta DNS nolarını değiştim düzeldi. tekrar ara bence dns nolarını öğren. eğer heryerde aynıysa;

yeğlenen dns sunucusu: 195.175.37.14
    diğer dns sunucusu : 195.175.37.69

noları girdikten sora hemen düzelio benim. kapatıp açmaya bile gerek kalmadı.

bu arada şunu bi dene sayfa açlırısa (google) dns te sorun vardırhttp://66.249.85.104/
  • modemi kapatıp tekrar aç. ayrıca bağlantı numaralarını tekrar girmende fayda var.
  • merhaba ayı sorun bende de olmuştu modem 'e kullanıcı adınızı ve şifrenizi yeniden tanıtınız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ah bu son kullanıcılar dostum modemin umarım ethernettir eger öyleyse modemini resetle ve yeniden bilgilerini kaydet bi şeyi kalmaz..
  • tamam da a ne gerek var
    quote:

Orjinalden alıntı: di_ez_bilgisayar

ah bu son kullanıcılar dostum modemin umarım ethernettir eger öyleyse modemini resetle ve yeniden bilgilerini kaydet bi şeyi kalmaz..
  • ane ane :P

galiba telekoma falandır die düşünüorum. internet konusunda bi tek ona
  • Kullanıcı adından kaynaklanıyor olabilir bu günlerde telekomun hata sayfası çıkmıyor dolayısıyla bilemiyorsun sen kullanıcı adı ve şifreni tekrar gir ppp ayarlarını kontrol et vpi vci lar doğrumu bir bak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.