Şimdi Ara

ADSL borcu 1.400 TL.... vay be telekom (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
4.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam telekomda da hata var ama insan önce hatayı kendinde aramalı.Başta senin ihmalin 6 sene adsl hattını kapatmamışsın ihmal etmişsin.Tamam telekom beni neden bulmadı diyorsun belki haklı olabilirsin kendince ama bu ülkede senin gibi kaç bin kişi var biliyormusun.Bunların peşine nasıl düşülecek...
    Geçmiş olsun tekrardan ama her zaman insan kendi işini sağlam yapmalı bence.
  • Bilinen bir gerçekle karşılaşmışsınız. Adsl'i iptal ettireceğiniz zaman mutlaka kapatmanız gerekiyor. Siz taşınsanız bile hattınız açık kalıyor. Yıllar geçtikçe borç katlanarak bir gün karşınıza aynen bu şekilde çıkabiliyor. Keşke zamanında ilgili yerlere sorup soruştursaydınız bu durumda olmayabilirdiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _DeserTEagLe_

Hocam telekomda da hata var ama insan önce hatayı kendinde aramalı.Başta senin ihmalin 6 sene adsl hattını kapatmamışsın ihmal etmişsin.Tamam telekom beni neden bulmadı diyorsun belki haklı olabilirsin kendince ama bu ülkede senin gibi kaç bin kişi var biliyormusun.Bunların peşine nasıl düşülecek...
    Geçmiş olsun tekrardan ama her zaman insan kendi işini sağlam yapmalı bence.

en azından adrese bir mektup yazardı
  • arkadaşlar sürekli üst te de belirtiyorum.. Hata bende... benim vurdum duymazlığım.. ben böyle sallamazsam sonunda böyle sallar adamı. tamam kabul. borcu görünce asla telekoma birşey demedim.. hatta 10 milyar filan bekliyordum. ama indirim filan olunca 2 milyara düştü ve çok sevindim. hiç önemli değil..

benim sadece hani sitem diyelim, avukat filan yani icra dairesi veya başka birşe, mutlaka ya mektubu bırak bir şekilde karşıma çıkardı diye düşünüyordum. o yanılttı. ne bilim banka hesabıma icra filan gelseydi.. bundan dolayı sitemim... tabi ki haklılar. ben düşmemişim peşine onlarmı düşecek.. tamam kabul. ama en azından bi haberim olsa idi. ne onlar bu kadar beklerdi, ne de ben bu sıkışıklıkta para arıyor olurdum. fiyat önemli değil... bu fiyat 4 sene önce de çıksaydı şaşırmazdım.... en azından yeni eve böyle bir hediyeyle girmek istemezdim :)

saygılar...

• Buna benzer bi olayda benim başima geldi.. Ben adsl faturalarimi düzenli bi şekilde hep öderdim.. sonra şirkette banka hesabima devretmiştim her ay ptt e gidip yorulmim diye.. neyse gel zaman git zaman artik hiç fatura peşinde dolaşmiyorum 5 ay geçti 6 ay geçti artik 7 ay olucak nerdeyse.... Bi gün internette sorun oldu dedim arim şu 444 0 375 i hizmet numarami giriyorum böyle bi no yok borcundan dolayi kapalidir gibisinden şeyler soyluyo ama internet saat gibi de çalişiyo internetim var yani.... megerse bunlar benim interneti orda kesildi diye göstermiş ama hizmetten kapatmamişlar.. Evime hala internet geliyo.. Türk telekoma gittim nedir ne degildir fln bana 760 TL borcunuz var icralik oldu ödemesseniz bi daha internet baglatamassiniz fln dediler.. o gün onun şokuyla tabi ki hemen yusuf yusuf gittim peşin tikir tikir 760 TL ödemek zorunda kaldim..

İnsanin cebinden Birden 760 Tl çikinca çok feci koyuyo.. Sonra bankami aradim dedim böyle böyle sizin ( Tabi ki benimde hatam var ) iş güzarliginiz yüzünden zor durumda kaldim dedim, banka da özür falan diledi dedim artik olan oldu hesaplarimda bi anormallik var mi diye kontrol ettirmek istiyorum bi daha böyle bi şokla karşilaşmak istemiyorum dedim.. Sagolsun bayan çok ilgilenmişti..

Yani uzun lafin kisasi işinizi hiç bi zaman şansa birakmayin.....

• arkadaş bayaa iyi durumun hehralde ver ver ver bi de telekoma o kadar para..
  • quote:

Orijinalden alıntı: _can84_

arkadaş bayaa iyi durumun hehralde ver ver ver bi de telekoma o kadar para..

ALLAH, Herkese Mutlu edicek kadarini versin inş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sedat.

quote:

yanlış anlaşılmasın, dalga geçmek yada parayı ne kadar hor kullanıyosun babında yazmadım.O kadar ev masrafından sonra bide telekoma trink 1400 lira çıkartıp verecek olması zor bir durum..Bu zamanda yani..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sedat.

quote:

yanlış anlaşılmasın, dalga geçmek yada parayı ne kadar hor kullanıyosun babında yazmadım.O kadar ev masrafından sonra bide telekoma trink 1400 lira çıkartıp verecek olması zor bir durum..Bu zamanda yani..

Yok yahu kimsenin yanliş anladigini sanmiyorum.. Dedigine zaten Katiliyorum..

Ne olursa olsun, Hiç yoktan insanin planlarini degiştirmesine neden oluyo.. Kendi suçu olsa da olmasada..

• yıllarca fatura ödenmeyince hat neden kapanmaz yaw? borç çoğalsın diyemi !
    misal ben igdaşı yatırmayı unutmuştum 2-3ay sonra gelip gazı kapatmışlardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi usermm1 -- 27 Mart 2010; 22:41:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdaryildirim

yıllarca fatura ödenmeyince hat neden kapanmaz yaw? borç çoğalsın diyemi !
    misal ben igdaşı yatırmayı unutmuştum 2-3ay sonra gelip gazı kapatmışlardı

dostum Dogalgaz + elektrik + Su faturalarinizi ödemessiniz bir kac ay sonra kesin kapatilir bunlarin af'fı yok.
    bunlarda da aynı şekilde faiz işler.

tamam arkadaş haksız. üstüne bagli bulundugu hatti kapattirmamiş. ama ttnette nasil bi mantiktir yanı görmüyormu adamin hattinda veri akışı yok. bunu neden durdurmuyor.
    ama birde şöyle bişey sen şimdi borcum yok diyorsun ozaman ama senın en fazla 5 ay internetin kesilmeden kullanabilirsin büyük ihtimal 5-6 aylik faturan gelmiştir. sonra hattin durdurulmustur bu 5-6 ay'i ödemedigin için 6 yil boyunca faiz binmiştir üstüne. olayin mantigi bu bence.
    bundan sonra pazarlik etmen belki yararina olur.

• veri alışıyok neden kapatmıyor diyorsunuz altın yumurtlayan tavuk var birkere tnet bulmuş kapatırmı tabi bütün suçuda ttnete atmamak lazım
    6 yıl boyunca bi hat kapatılmazmı ya zor bişi degil yapan çeker derler geçmiş olsun diyelim..
  • o borcu nasıl yaptın ya konuyu süslü püslü anlattığına göre maddi problemin yok herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: w3hw3t_

veri alışıyok neden kapatmıyor diyorsunuz altın yumurtlayan tavuk var birkere tnet bulmuş kapatırmı tabi bütün suçuda ttnete atmamak lazım
    6 yıl boyunca bi hat kapatılmazmı ya zor bişi degil yapan çeker derler geçmiş olsun diyelim..

ama şöylede bişey var , ttnet'ede fazla suç bulmamak lazim. bu olay tüm bu elektrik su dogalgaz gibi faturalarda gecerlidir.

Siz en basit kredikartinizin 10 Tl'lik borcu olsun ödemeyin onu 6 yil sonra bakin bakalim o borc ne oluyor.
    itiraz edip diyebilirmisiniz neden iptal ettirmediniz diye.
    veya elektrik borcunuz veya su borcunuz var 6 yil boyunca su veya elektrik'iniz kesilse bile bunlari ödemediniz için geçikme faizi biner ve katlanir sürekli.
  • malesef sistem halkı sömürmek üzerine kurulu. Önce faturan gelir sonra ücretini ödersin yani bir nevi veresiye alışveriş gibi. Ödemediğin zaman üstüne faiz bindire bindire daha fazlasını alırlar.

Peki dışarıda nasıl? Mesela internet almak istiyorsunuz. Önce parasını verirsiniz. Açarlar internetinizi, ertesi ay gider yine paranızı verirsiniz kullanıma devam edersiniz. Ha ödemesini yapmadınız mı? aynı gün internetinizi keserler. Ne faiz biner ne birşey istersen unut git. 5 ay sonra gelirsin ödersin parasını aylık ücreti neyse kaldığı yerden devam eder. Olay bu kadar basittir :)
  • Valla TTnet'i Savunmuyorum Ama Bu Durumda da Ttnet'e Topu Attın Ya Helal Olsun Sana Ne Diyeyim

Adamlar gözden Kaçırmışlar Seni Senin Bahanene Bak
  • yaw arkadaşlar vallahi siz beni üzdünüz :)

" yok maddi durumun iyi süslü püslü anlattığına göre " tamamen acınası bir durum olduğu için durumla ancak dalga geçebildim daha ne yapabilirim ki :)

" yok ttnet e suç bulma " yaw neden ttnete suç bulayım. yine söylüyorum 3 defa daha söyledim. Suç bende. kabul. benim anlamadığım sitemim beni 6 yıl boyunca bulamamalarıydı. sadece bu. bu kadar. zaten 5 yıldan fazla bulamayınca dava düşüyo die biliorm. neyse.

UYAP a tc kimliğimi girdim. beni icra ya veren Avukatı buldum !

Olay şu şekilde işlermiş. TTnet beni avukata verir. gerisi avukata kalır..

Eğer avukat isterse beni çoook rahatlıkla bulur. ama uğraşmaz ise; eski adrese 1-2 ihtar çeker bırakır....

bizimki de 1-2 ihtar çekmiş bırakmış... yani ben avukat beni bulmadığı için 6 yıl gecikmeli ödedim demiyorum.... sadece " kim bu manyak 2 yıldır hala yok piyasada" deyip; en azından ikametgahıma bişe gönderse 2 yıl erken ödicektim :) tabi bu avukatla ilgiliymiş...

kısaca avukat 1 yıl içinde isterse bulur seni, istemezse bırakır peşini borç büyür...

ya hepsini geçtim. insan bi facebooka yazar :D face den PM atar "gel öde" filan diye:) ( gerçi oda haklı nie yapsın işi gücü yok mu yani. )

neyse kuzen avukat, avukatla avukatı bi konuştularım.. sonuçları bildiririm...

arkadaşlar nolur üzmeyin beni :D TTNET e suç bulmuyorum herifler tamamen haklı. ben sadece 6 yıl ulaşılamaz olmayı aklım ermedi o kadar...
    cevabıda buldum zaten. Avukat.

kalın sağlıcakla.... :)

• ee ttnet seni deil sen zaten ttneti bulmussun. onlar sana hatirlatti düşünsene bi 5 yil daha internet baglamadigini toplam 10 yil borca bi bakmişsin 5000 tl yine şanslisin 6 yil ile kurtardin. birazcik anlaşmaya uzlaş nekadar az verirsen okadar kar edersin.
  • Bu ülkede sistem bozuk.Bizimde elektrik saatini 24 kuruş borcu var diye söküp götürmüşler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: loko

Bu ülkede sistem bozuk.Bizimde elektrik saatini 24 kuruş borcu var diye söküp götürmüşler.

E, yuh artık...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.