Şimdi Ara

ADSL'de Müjdeli Haber Sonunda Geldi! - Hız Arttırımlarını Bekliyoruz! (146. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.995
Cevap
1
Favori
89.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 144145146147148
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Hirotaro

son dakika : 2 MBPS ye geçtim

Hocam hayırlı olsun, Eskişehir'de başladılar demek hız artırımına.
    Ben de Eskişehir'de 1 mbit olmayı bekliyorum hala.
  • son dakika 100 mbps ye geçtim !

pehh

• Ha gayret! 50 sayfa oldu olacak, minimum gaye buydu sanırım başlarken. N'alçak mod'lar konuyu buraya atınca 100 sayfa başka bahara kaldı galiba niahaha :p
  • iftar gibi desene doğudan batıya doğru.....

quote:

Orjinalden alıntı: unpop

Var da oyle bekliyoruz bu gidişle en son biz geçecegiz.

quote:

Orjinalden alıntı: JokeRKoRn

izmirde olan yok mu yahu

• Hala ayakta,hızların artmasını bekliyoruz. Bu arada 50 ye az kaldı ha gayret.
  • bu da evimizdeki

• Saat 04.45 itibarı ile 512 sınırsızım şu andan itibaren 2048'dir
  • Sanırsam otomatiğe bağladılar ve kademeli olarak geçiyor. Hiç bir afedersiniz delinin bu saate kalıp bu işi yapacağını sanmam. :p
  • Ankara, Bahçelievler. Koşu için kalktım bide ne göriyim :)
    Az kaldı beyler sıkın dişleri. Hepimize hayırlı olması dileğiyle 4mbit ile ilk torrentimi indiriyorum.
  • İstanbul - Kadıköy - Suadiyedeyim 4 mbit olmusum ama soyle bir 4 mbit
    Line rate - upstream: 576 Kbps !! saat 09.30 itibariyle 640 Kbps
    Line rate - downstream: 4096 Kbps

Darısı basınıza

Bu hızla gidersem aksama 1024 olur uploadum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thundox -- 5 Ağustos 2007; 10:13:33 >
  • isatanbul şaha kalktı hız 4096....1024 ile hız ölçümünde 865 çıkıyordu bunda 3300 çıktı ..700 kb içerdeyim....zarar ettik...
  • işte test
  • Biz kaLdık sadece yaaa... Hangi sıraya göre hız artıyor?
  • bende de 1024 sınırsız var.Benim de internet hızlanacak mı şimdi?Hiç takip etmedim bu ttnet i bi yardım ediverin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ::ExtremE::

bende de 1024 sınırsız var.Benim de internet hızlanacak mı şimdi?Hiç takip etmedim bu ttnet i bi yardım ediverin...

hemde 4096 ya
  • yok ya izmir bucada bi değişiklik
  • quote:

Orjinalden alıntı: uzil

quote:

bende de 1024 sınırsız var.Benim de internet hızlanacak mı şimdi?Hiç takip etmedim bu ttnet i bi yardım ediverin...

hemde 4096 ya

yapma ya.Hiç haberim yoktu.Şimdi test ettim hala 1024 olarak gözüküyor.Konya'da oturuyorum.Ne zaman olacak bu hız artışı?
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: uzil

quote:

hemde 4096 ya

yapma ya.Hiç haberim yoktu.Şimdi test ettim hala 1024 olarak gözüküyor.Konya'da oturuyorum.Ne zaman olacak bu hız artışı?

onu tam bilmiyorum burdaki arkdaşlar daha ii bilirler sanırım bölge bölge oluyor geçişler

arkdaşlar kusura bakmayın birşey sorcam benim vurda anlamadığım birşey var şimdi 1024 ten 4096 ya geçilirse 99 ytl ama kendin gidip yeni tarife alırsan 89 ytl mi ve birde 1024 sınırlılar istediği gib sınrsıza geçebiliyor mu???

• Ha gayret 50 yapalım artık
  • 
Sayfa: önceki 144145146147148
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.