Şimdi Ara

ADSL'de Müjdeli Haber Sonunda Geldi! - Hız Arttırımlarını Bekliyoruz! (148. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.995
Cevap
1
Favori
89.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 146147148149150
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ::ExtremE::

şimdi kontrol etti 4mbit bağlantım olmuş.Darısı sizlerin başına

telekom antalyayı unuttu valla.

yokmu antalyadan olupta artan bi arkadaş

• bizim diğer elemanlarda yüklenmiş internete şu anda 7 kişi paylaşıyoruz hız bu durumda.
  • saat 13.00 sularında 1024 olan bağlantım. Demin baktğımda 4096k idi. Hayırlı olsun.. İstanbul/Kozyatağı
  • quote:

bizim diğer elemanlarda yüklenmiş internete şu anda 7 kişi paylaşıyoruz hız bu durumda.

240 çıktı speedtestte ya eskişehirdeyim bende nası olur ya

• 7 kişinin paylaştığı 4mbit bağlantı 3gb veriyi yaklaşık 2 saat 20dk gibi bir sürede indirebiliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VeliBaba42 -- 5 Ağustos 2007; 14:40:53 >
  • quote:

7 kişinin paylaştığı 4mbit bağlantı 3gb veriyi yaklaşık 2 saat 20dk gibi bir sürede indirebiliyor

• 3 gün sonunda
    3 iş günü içinde diyorlarya
    maalesef 3. gün son saatlerinde giçiyorlar çok yoğunlar yaa her işi zamanında yapamıyorlar
    ttnet çok hızlı
    quote:

Orjinalden alıntı: DefuseR

quote:

Orjinalden alıntı: uzil

quote:

şimdi sınırsıza geçsem diğer ay mı aktif olur yoksa hemen mi geçirirler

yaw cevaplasanız diyorum nasıl olur ona göre yarın sabah erken kalkacam

hemen geçersin... ya da ertesi gün...

• süper bişey ya bu.400kb/sn ile veri indiriyorum.Yeni bi harddisk mi alsam ne

@ermancopur

ben Eskişehir'de değilim.Sadece speedtest ile eskişehirin serverından test edebiliyorum.O yüzden Eskişehir diye yazıyor.Konya'dayım ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VeliBaba42 -- 5 Ağustos 2007; 14:50:34 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: absolution

quote:

tarife degişikiginde bi dahaki aya yansır bu ay mecbur kotalı kullanacaksın üzgünüm

Arkadaşım yanlış bilgi vermeyelim.

Sen şimdi (aslında şimdi değil de yarından itibaren diyelim) limitliden, limitsize geçmek için dilekçe/form versen, ya o günün akşamı veya ertesi günü, hadi olmadı 3 iş günü içinde yeni sınırsız tarifeye geçmiş olursun. ADSL Destek hattını aradım, TT şubesine sordum, @nemecek'e sordum... Hepsi aynı şeyi söyledi. Hemen geçebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1E9C52E6 -- 5 Ağustos 2007; 15:07:49 >

• Dikkat edersiniz adamların elinde zaten bağlantı imkanı vardı bunun için ek masraf yok onlar için ...milletten yine aynı parayı alacaklar ..bizde seviniyoruz... 512 bağlantıyı 15 ytl yapsın herkes ayda 50 ytl nerden bulsun
  • Ya birşey soracağım. Ben şimdi limitliyim ya yarın dilekçe vereceğim limitsiz için, 3 gün içinde gerçekleşecek. ADSL destek hattını arayacağım.

Peki orada hangi numaraya gireceğim? Ciddi soruyorum çünkü karşıma çok alternatif çıktı ve hangisine basacağıma karar veremedim.

Nasıl öğreneceğim bu numaranın içinden limitsiz tarifeye geçtiğimi? Söylüyorlar mı siz şu şu tarifeyi kullanıyorsunuz diye.
  • quote:

7 kişinin paylaştığı 4mbit bağlantı 3gb veriyi yaklaşık 2 saat 20dk gibi bir sürede indirebiliyor

hey yavrum benim bee. maşallah hıza bak yaw. ayıp. benim suanda download hızım 4.00kb ve sayfalar yuklenirken bile çıldırtıyor ya..

• TürkTelekom bu hızı kaldıramıyor galiba.Az önce internet gitti 15dk sonra geri geldi.İnşallah kesintiler uzun olmaz.Yoksa yandık
  • Aynen bende de koptu ve geldi. Uzun sürmedi neyse ki..
  • smileadsl var bende bı farklılık olmaz dımı 4096 ya gecr otomatık
  • yaw çoğu kişi geçmiş bizde tık yok...!

gece 00.00'ı sabırsızlıkla bekliyorum
  • Arkadaşlar merhabalar,

Istanbul beykozda oturuyorum eskiden 1024 / 256 sınırsız tarifedeydim. iki gün önce ayın 6 sında gececegi haberini alinca cok sevindim her ne kadar bu ayın sonunda en az 1 seneligine yurt dışına cıkmayı planlasamda. gideceğim yerde burada yeni tarifedeki 1024 fiyatina 45 mbit alabileceksemde.

bugun sabah 12 gibi bilgisayar başına geçtim ve şu anda saat 16.42 saat 16.30 a kadar adslim kesik idi.

modeme 5 10 kere restart attım faydasını goremedim herneyse 1 saat kadar bekledikten sonra az once 16.30 gibi bi reboot daha caktım..

birde panel bilgilerine baktim aha bakın ne göreyim.

SNR Margin 2147483647 7 dB
    Line Attenuation 54 26 dB
    Data Rate 2048 800 kbps

SNR Margin ve Line Attenuation hep bole dururdu saten bişi demiyorum ama neden 4096 / 1024 e degil de 2048 / 800 e gecirdiler beni :S
  • quote:

Orjinalden alıntı: Axeslocked

Arkadaşlar merhabalar,

Istanbul beykozda oturuyorum eskiden 1024 / 256 sınırsız tarifedeydim. iki gün önce ayın 6 sında gececegi haberini alinca cok sevindim her ne kadar bu ayın sonunda en az 1 seneligine yurt dışına cıkmayı planlasamda. gideceğim yerde burada yeni tarifedeki 1024 fiyatina 45 mbit alabileceksemde.

bugun sabah 12 gibi bilgisayar başına geçtim ve şu anda saat 16.42 saat 16.30 a kadar adslim kesik idi.

modeme 5 10 kere restart attım faydasını goremedim herneyse 1 saat kadar bekledikten sonra az once 16.30 gibi bi reboot daha caktım..

Data Rate 2048 800 kbps

SNR Margin ve Line Attenuation hep bole dururdu saten bişi demiyorum ama neden 4096 / 1024 e degil de 2048 / 800 e gecirdiler beni :S

444 0 375 i arayıp sor istersen

• quote:

Orjinalden alıntı: PeaCe SeLLs

quote:

Orjinalden alıntı: Axeslocked

Arkadaşlar merhabalar,

Data Rate 2048 800 kbps

444 0 375 i arayıp sor istersen

Enson orayi aradigimda bana sunu sormuslardi.

Modmeinizin ustunde kactane isik var ve hangi renklerdeler. dedim hic yok ve hicbir renk yanmiyor dedi nasil yani dedim actim aleti soktum modemin icinden ledleri baska bir cihaza monte ettim o yuzden yanmiyor adam bunun ustune demezmi kusura bakmayin size yardimci olamam garanti kapsaminda degilsiniz..

Ne garantisi ?

o yuzden bidaha aramak istemiyorum :)

RevDNS yapsinlar diyede 1 ay ugrastiktan sonra denyo ile saldirinca yapmislardi :D

• quote:

Orjinalden alıntı: in_metal

quote:

Orjinalden alıntı: absolution

quote:

tarife degişikiginde bi dahaki aya yansır bu ay mecbur kotalı kullanacaksın üzgünüm

Arkadaşım yanlış bilgi vermeyelim.

Sen şimdi (aslında şimdi değil de yarından itibaren diyelim) limitliden, limitsize geçmek için dilekçe/form versen, ya o günün akşamı veya ertesi günü, hadi olmadı 3 iş günü içinde yeni sınırsız tarifeye geçmiş olursun. ADSL Destek hattını aradım, TT şubesine sordum, @nemecek'e sordum... Hepsi aynı şeyi söyledi. Hemen geçebilirsin.

tamam o zaman bn yarın sabah tt nin kapısındayımağlatıcam yakıcam kabloları download tan dolayı

• 
Sayfa: önceki 146147148149150
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.