Arkadaşlar etilerde oturuyorum bi ara elektrikler kesilde ondna beri adsle bağlanamıyorum msn açılmıyobide internet sitelerine girdiğimde ismail@tt.net li bir şey çıkıyor onu düzeltmişlerdi fakat hala çıkıyor nası köklü bi düzenleme yapabileceğimi bilen war mı? Yardım ederseniz çok sewinirim şu anda 56k ile bağlanmak zorundayım
tt den sorunun hakkında bilgi öğren.bence en iyi bilgiyi sana onlar sağlarlar. bu telekomun adsl için telefon numarası varya onu ara 7 gün 24 saat hizmet veriyorlar. 444 0 345 ti yanılmıyorsam
quote:
Orjinalden alıntı: SpeedstaR
tt den sorunun hakkında bilgi öğren.bence en iyi bilgiyi sana onlar sağlarlar. bu telekomun adsl için telefon numarası varya onu ara 7 gün 24 saat hizmet veriyorlar. 444 0 345 ti yanılmıyorsam
yarın sabaha kadar beklicem olmassa ararım saol
hayır neden sabaha kadar bekliyorsun ki bence bi ara şansını denemiş olursun hem. hemde kafana takılan bişi olmaz yani
quote:
Orjinalden alıntı: SpeedstaR
hayır neden sabaha kadar bekliyorsun ki bence bi ara şansını denemiş olursun hem. hemde kafana takılan bişi olmaz yani
bence haklı ___________________ SAYGILAR....
peki şu ismail@tt.neti nası düzeltecem birisi weya bişiy benim adsl bilgilerimi sıfırlıyor bunu nası engelleyebilirim