Şimdi Ara

Adsl'den Vdsl'e geçememe sürecim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Mail geldi, iptal talebimle ilgili hata tespit edilmiş. Sisteme kayıtlı mail adresimden göndermiştim. Şimdi tekrar gönderdim. Size abone olurken gösterdiğiniz kolaylığı aboneliği iptal ederken göremiyoruz..

• Tezkehan T kullanıcısına yanıt
    Merhaba, iptal dilekçeniz bize ulaştığında arkadaşlarım kontrol ederek sisteme yükleyecektir. Gün içerisinde sisteme yüklenmezse benimle tekrar iletişime geçebilir misiniz?
  • Talebim gene kabul edilmemiş. Nasıl bir iştir bu yaa. Giriş var çıkış yok. İptal edilmeyen her gün için aldığınız parayı gerçekten hakettiğinizi mi düşünüyosunuz?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Merhaba, kontrol edebilmem için gönderim yaptığınız mail'in ekran görüntüsünü ve müşteri numaranızı PM üzerinden benimle paylaşabilir misiniz?
  • E-devletten başvurunca mecburen iptal işlemini başlattılar. Aboneliğini bitirmek isteyenlere tecrübe olsun. E-devlete banka hesabınız üzerinden giriş yaparak aboneliğinizi feshedebilirsiniz. İptal dilekçenizi ve kimlik fotokopinizi Tuknetin verdiği mail adresine göndermekle vakit kaybetmeyin. Ben ne kadar denediysem hep hata cevapları aldım.

Merhaba, iptal dilekçeniz sisteme yüklenmiştir. Kısa süre içerisinde arkadaşlarım sizinle iletişime geçerek iptali gerçekleştirecektir.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.