Şimdi Ara

adsl den vdsl e geçiş (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
3
Favori
23.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende 10 gün önce hattımın vdsl2'ye geçişini tamamladım. Sıkıntı adil kullanıma yakalandığımdan dolayı 35 mbit hızı test edemedim 3 mbit ile ay sonunu bekliyorum :)
     adsl den vdsl e geçiş
  • eak101 kullanıcısına yanıt
    Değerleriniz çok iyi, akk kalktığında 32-33 mbps hız görürsünüz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Almış olduğunuz değerlerin birde, Hat Zayıflaması ile CRC Gelen Hatasını payalaşırmısınız?

adsl den vdsl e geçiş

adsl den vdsl e geçiş

• Tècnics kullanıcısına yanıt
    Tabi bende bu şekilde hocam.
     adsl den vdsl e geçiş
  • Tècnics kullanıcısına yanıt
    Upload hatası niye böyle çok anlamadım
     adsl den vdsl e geçiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shaq Diesel -- 25 Mart 2015; 11:29:18 >
  • 21 önemli bir değer değil... muhtemelen anlık bir hata olmuştur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiesTorN -- 25 Mart 2015; 11:55:24 >
  • Hocam crc hataları gelen ve giden olarak hangi değerlerin üstüne çıkınca sıkıntılı sayılır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eak101 -- 25 Mart 2015; 12:25:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • günlük 1000 üzerine çıkmadığı sürece sıkıntı yok...

ondan da önemli olan sürekli artışta olmaması. yani anlık bir hatadan bir anda 100 olabilir ama o şekilde kalmalı, sürekli artmamalı.
  • TiesTorN kullanıcısına yanıt
    öğrendiğim iyi oldu bilgi için teşekkürler.
  • adsl iptal ettik vdsl geçtik ama yurtdışı pingler hep aynı bir fark yokki , ve akşamları hız düşüşü yaşıyorum 20-30 mbite kadar iniyor 19:00-21:00 arası durum kötü

adsl den vdsl e geçiş

adsl den vdsl e geçiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dehşetengiz -- 26 Mart 2015; 12:48:05 >

• pingin nasıl değişmesini bekliyordun ki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiesTorN -- 26 Mart 2015; 13:17:38 >
  • Dehşetengiz kullanıcısına yanıt
    Eski 8 mbit hızlarının verdiği ping hiçbir bağlantıda yok şimdi mumla araıyorum o bağlantıyı :D
  • google dns'e ve gateway'e attığım ping 50mbit vdsl ile... eski 8mbit bağlantılar bundan daha iyi nasıl sonuç alacakmış anlamadım

Pinging 8.8.4.4 with 32 bytes of data: 
    Reply from 8.8.4.4: bytes=32 time=17ms TTL=57

Ping statistics for 8.8.4.4:
    Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0%
    Approximate round trip times in milli-seconds:
    Minimum = 17ms, Maximum = 17ms, Average = 17m

C:\Users\TV Odası PC>ping 88.240.0.1

Pinging 88.240.0.1 with 32 bytes of data:
    Reply from 88.240.0.1: bytes=32 time=4ms TTL=254
    Reply from 88.240.0.1: bytes=32 time=5ms TTL=254

Ping statistics for 88.240.0.1:
    Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0%
    Approximate round trip times in milli-seconds:
    Minimum = 4ms, Maximum = 5ms, Average = 4ms

• quote:

Orijinalden alıntı: Srcn81

Değerleriniz çok iyi, akk kalktığında 32-33 mbps hız görürsünüz.

Hocam nihayet akk kalkınca test edebildim
     adsl den vdsl e geçiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eak101 -- 5 Nisan 2015; 23:08:17 >
  • Selamlar.

@Srcn81

Geçen sene ADSL'den FİBERNET'e geçiş yapmıştım. Şu an TTNET Online İşlemler'de paket bilgim "(Dönüşüm)FIBERNET LIMITSIZ (NH)- 2 Ay Ücretsiz 10" şeklinde (kampanyası çoktan bitti). O zamandan beri ADSL modem kullanmaya devam ediyordum ve dün VDSL modem aldım (Airties 5760). Arayüzde ADSL2+ yazması ilgimi çekti biraz araştırma yapıp bir kaç konu bulmam üzerine müşteri hizmetlerini aradım. Karşıdaki kişi dönüşüm paketlerinde sinyalin ADSL sinyali olduğunu VDSL için başka pakete geçmem gerektiğini söyledi (!?). Adamlar FİBERNET'e geçiş diye kampanya sunuyorlar ama fibere geçirmiyorlar :D Bunu duyunca nasıl bir saçmalıktır bu vs. derken hat kesildi.

Yanlışım varsa lütfen düzeltin beni ama paketin ismi "TTNet Fibernet Limitsiz" 75 GB AKN ve şu anda 71 TL ödemekteyim. Bu durumda adamlar fibere geçiriyoruz diyerek sadece hızımızı 8 mbitten 20 ye çıkarmışlar. Olayın fiberle ilgisi yok yani sanırım? :D Çok komik geldi bu durum bana. Fibernet isimli pakette nasıl ADSL bağlantı verip bir de pişkin pişkin dönüşüm paketinde ADSL sinyali veriliyor diyebiliyorlar. Eski modemimin çalışması için ADSL sinyali vermeleri mantıklı hani ama talep ettiğim zaman neden VDSL verilmediğini anlayamadım.

Siz deneyimli insanlara sormak istediğim şey bu paketle ısrarcı davranıp bir şekilde VDSL sinyale geçiş yaptırabilir miyim?

@ybilgin

"En son olayı anlayan biri çıktı da 24 Mbps'ye kadar VDSL Fiber paketine geçiş talebinde bulunun fiyatı zaten aynı o zaman VDSL sinyali alırsınız dediler." demişsiniz ancak "FİBERNET Limitsiz Dönüşüm" paketinin ücreti 71 TL ve "24 Mbps VDSL Fibernet" paketinin ücreti ise şu anda 78 TL. Siz VDSL olana 71 TL mi ödüyorsunuz şu anda? Paketler aynı ücrete sahip değil çünkü.

adsl den vdsl e geçiş

adsl den vdsl e geçiş

@Shaq Diesel

Hocam bir mesajınızda "Tarife kısmında Online İşlemler'de "Fibernet Limitsiz" yazıyordu, onu "Fibernet Limitsiz (VDSL modem gerektirir)" olarak değiştirince hallolmuş oldu." demişsiniz. Ben de bunu yaptırırsam yine paket ücretimde bir artış olmadan VDSL sinyal alabilir miyim sizin gibi? Size yeni bir paket uygulaması ve ücretlendirmesi mi yapıldı? Yoksa ybilgin in dediği gibi aynı ücreti ödemeye devam mı ediyorsunuz?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
     adsl den vdsl e geçiş adsl den vdsl e geçiş

• Kusura bakmayın, aylardır foruma girmiyordum, yeni gördüm mesajınızı. Şu anki paketim 78 TL'lik tarifeye denk geliyor ancak taahhütten dolayı 55 TL ödüyorum.
  • Merhaba bende adsl den vdsl ye geçme talebinde bulundum. 54.90 TL. 32mbit 60 akn ile hat değerlerim bu hızı kaldırımı ?
    Bu mesaja eklenen görseller:

adsl den vdsl e geçiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • belen51 B kullanıcısına yanıt
    Sorun olmaz.
  • 1 hafta oldu talepte bulunalı müşteri hizmetleri 7 14 gün arasında geçiş olur diyor. Vodafone net.
    Acaba port mu değişecek
  • belen51 B kullanıcısına yanıt
    Port değişecek port yoksa iptal olucak.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.