Bildirim
ADSL'den VDSL Geçiş Sonrası Hat Değerlerim
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Değerler güzel 50 mbit problem yapmaz onu diyenin maaşını ben vericem işi bıraksın.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
benimde hattım 60mbps destekliyor ama 50mbps istediğimde kopma olur dediler üstelemedim 35mbps çok stabil şuan
adsl den vdsl geçildiğinde snr margin değerleride düzeliyor. Üstelik snr margin ile hız ters orantılı olduğu halde bu oluyor. snr margin 15 in altına düşmediği sürecede kopma falan olmaz.
Sizin değerlerinizde hemen hemen benimle aynı 35 Mbbs kullanıyorum bende. 50 Mbbs de hiç sıkıntı çıkmaz, hattınız 120 Mbbs e kadar destekliyor. İleride olursa 100 Mbss bile deneyebilirsiniz ama riskli olur.
Yukarıdaki arkadaşta 60 destekliyormuş düşebilir diye 50 yerine 35 vermişler bence doğru karar. Çünkü 10 fark risk getirir hava durumu, hat yüklenmesi gibi dalgalardan etkilenebilir.
Bana soracak olursanız fazla ödemenize gerek yok 50 için. Çünkü 35 yeterli bir hız ve kota geçince ikiside 16 Mbssya düşüyor. 16 Mbbs bile şu an yeterli 1080p film izlemek gibi.
Ancak 25 Mbss abone olanlar kesinlikle 35 e geçmeli çünkü onlarda akk sonrası hız 8 Mbbs.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman06 -- 8 Mart 2018; 15:56:11 >
Haklısınız ama ben genelde geceleri kullanıyorum interneti 50 olsa fena olmazdı zaten 2-8 arası akn girmiyor sozlesmeyide yeni imzaladık hızı arttırma şansım varmıdır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Üst pakete geçmelerde sıkıntı olmuyor. Mesela çoğu kez ben taahhütüm bitmeden üst hıza tabiki daha fazla fatura ücreti olmak şartıyla geçmişimdir.
Bana göre sözleşmeyi ister bir kaç gün önce yada benim gibi bir kaç ay sonra olsun ödeyeceğiniz ücret bir öncekinden fazla olmak kaydıyla geçebilirsiniz. Diğer sözleşme yeni sözleşme ile otomatik düşer.
Müşteri hizmetlerini arayıp arttırabilirsiniz bence. Olmassada kaybedeceğiniz 3-5 dk lık görüşme için zaman olur
Edit: Sözleşmeyi adsl den vdsl e geçtiğiniz için yaptınız. Bundan sonraki paket yükseltmelerini müşteri hizmetlerini arayıp telde onay vererek yapabilirsiniz. Bir şey imzalamanıza gerek olmaması lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman06 -- 8 Mart 2018; 16:25:6 >
50 kaldırmaz diyen tt elemanının işine son vermeleri lazım. Rahatlıkla 50 alabilirsiniz hocam stabil çalışır
50 kaldırmaz diyen tt elemanının işine son vermeleri lazım. Rahatlıkla 50 alabilirsiniz hocam stabil çalışır
-
100de bıle sorun olmaz bu degerlerde
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- fatura üst sınırı nedir
- tarife değişikliği ne zaman yapılmalı
- eve fiber kablo çektirme ücreti
- türk telekom cayma bedeli ödememek için
- no wan ip warning ne demek
- türk telekom internet çekmiyor
- ağda kayıtlı değil samsung
- kapanan hat nasıl açılır
- türk telekom e-sim nasıl alınır
- statik ip öğrenme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X