Merhaba arkadaşlar küçük bir ilçede yaşıyorum. Altyapımız daha önce Adsl2 plustı. Hızımız da 16 mbps ama gelen hız 14 mbps ti. İlçede fiber çalışmaları yapıldı, tip 23 saha dolapları kondu. Cuma günü bir gün boyunca hattı kestiler. Daha sonraki gün internet sinyali geldi ve modemde hattın Vdsl 2 plus olduğunu gördüm. Gelen hız 102 mbps, ulaşılabilir hız 155 mbps yazıyordu ama internet çalışmıyordu. Bir iki saat sonra internet geldi modem arayüzüne baktığımda hat tekrar Adsl2 plus a dönmüştü. Hız da 16 mbps e. Şimdi Vdsl 2 plus otomatik devreye geçer mi yoksa müşteri hizmetleri ni mi aramalıyız? |
Adsl den Vdsl ye dönüşüm.
-
-
Merhaba,
Paketiniz Adsl Otomatik Vdsl Olacağını Düşünmüyorum. Daha Yüksek Hız İçin Vdsl İnternet Taleninde Bulunmanız Gerekir... -
Anladım, ama çok saçma yatırım yapıp bunu müşteri isterse vermeleri çok saçma.
-
Göknetten altyapı sorgulama yap. Boş port varsa ve hız değeri gözüküyorsa dönüşüm için destek kaydı aç.
-
Yaptım, vdsl 65 mbps hız görünüyor ve boş port var diyor.
-
O zaman iss ne dönüşüm için kayıt aç.
-
arayıp paket yükselttiğin taktirde otomatik vdsl2 ye geçer (24mbps ve üstü paketler)
-
Tamam teşekkür ederim, iss Türk Telekom
-
Teşekkür ederim
-
Bazı abonelere 16 Mbit VDSL verdikleri de oluyor ama günümüzde 16 Mbit artık çok düşük bir hız. En azından 50 Mbit bir pakete geçip 2 sene taahhüt verin kafanız rahat olsun
-
Eyvallah
-
Hayırlı olsun 65 mbps yazıyorsa 100 mbps geçirmiyorlar -
Teşekkür ederim, 100 istemiyorum da en azından upload artsın şu an, upload 0.80 mbps. 50 mbps down yeter şimdilik bana
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhuntus81 -- 19 Haziran 2023; 11:7:43 > -
Kullandığınız paketin hızı nedir? 16 mbps ise modülasyon ADSL2+ olacak. Vdsl2 sinyali için üst pakete geçmek gerekiyor diye biliyorum. Bende aynı saçmalık yüzünden sinyal değişim yönünde ek bir talepte bulunmak gerekiyor mu diye merak ediyorum ama 16 mbps'de kaldığınız sürece Vdsl2 sinyali alamayacağınız net.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 23 Haziran 2023; 0:1:43 > -
16 Mbiti VDSL ile alanlar var
-
Türk Telekom özelinde hiç şahit olmadığım bir durum hocam. -
-
8 megabiti de vdsl üzerinden alabilirsin, bir engel yok yeter ki boş port olsun.
-
16 mbps hocam
-
VDSL bir tarifeye geçerek VDSL kullanabilirsiniz. Örneğin altyapınız destekliyorsa 35 e geçin, daha sonra 50 ye yükseltirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 23 Haziran 2023; 1:9:16 >
Benzer içerikler
- 444 0 375 sürekli arıyor
- dsl bağlantısı yok
- türk telekom 100 tl"lik üst sınır ne demek
- türk telekom dilekçe örneği
- türk telekom port başvurusu
- türk telekom ev interneti fiyatları 2024
- hat takılı ama şebeke yok
- internetim çok yavaş
- türk telekom e-sim ücretli mi
- 24 ay taahhütlü internet cayma bedeli
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X