Şimdi Ara

ADSL - EXPLORER SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ADSL bağlantımla flashget'ten takır takır dosya indirebilmeme rağmen zaman zaman( hatta sık sık) tarayıcıdan sayfa açamıyorum. Ve hatta veri akışı sağlasın diye devamlı, irice bir dosyayı indirilir vaziyette bırakıyorum durdur/başlat vs.vs. ile veri akışı sağladıktan sonra tarayıcı site açmaya başlıyor(du) şimdi bu yöntemde pek işlemiyor. Explorer ayarlarımda bir sorun var herhalde ama ne. Nasıl halledebiliriz bu sorunu. (ie 6 tr sp1). Ayrıca bazen ADSL TAMAMEN DURUYOR ama çook nadir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzolgun -- 17 Kasım 2004, 19:37:57 >

• arkadaşım bir kere explorer kullanma derim ben Mozilla Firefox kullan benim önerim.Explorer da internet seçeneklerini bir bak bakalım.bağlantılar yerrel ağ ayarlarında sorun olabilir.Eğer otomatik ayar kullan işaretliyse kaldır onu bakalım çözülecek mi....
  • vay kardesim ilk mesajini atmis.. ;)

eger gercekten ie ile ilgili bir sorunun varsa ve bunu düzeltmek istiyorsan:

IE acikken üstten: Araçlar / internet secenekleri / programlar / web ayarlarini sifirla... dersen IE' yi ilk ayarlarina döndürür belki o zmn bu sorunu asabilirsin dostum...

bi dene zarar cikmaz, herhangi bir tehlikesi yok, bana bir keresinde yaramisti...
  • Birde ekleme yapayım bazen de proxy ayarları algılanıyor mesajı oluyor ilk açılınca..ve ben bir zamanlar vpn.exe idi yanlış hatırlamıyorsam bu dosyayı silmiştim bunun etkisi olabilir mi ve bu vpn.exe yi nerden indirebilirim ?

Üstteki iki yöntem işe yaramadı.
  • exploreri yeniden kur.veyahut başka browser kullan.
  • valla ben de, çözemedim aynı problemi.
    messangerda bile sorun yaşıyorum. mozilla kullanıyorum artık
  • Tabi, ben de ie yi tekrar kurmayı yada başka program kullanmayı akıl edebiliyorum.(ayrıca Mozilla rezil ötesi bi program). Neyse yardımlarınız için teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 10 wifi kopma sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar başka çözüm yolu olan yok mu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.