Şimdi Ara

adsl faturam geldi !!! yardım edinnnn????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    arkadaşlar fatura da

fatura edilmemiş borç 9 milyon
    bağlantı tutarı 4 milyon
    aylık ücret 21 milyon

toplam 35milyon

+kdv+ötv=12milyon

toplam 47 milyyon geldi

normalde 29 milyon +5,5 milyon taksit gelmesi lazım değil mi

nedir bu jan janlı laflar anlatabilirrmisiniz???(özellikle şu fatura edilmemiş borçta takıldım adsl ye bağlanalı 2 ay oldu ilk ayın ki geldi ödedik bu ikinci ay ne fatura edememişlerki benden)

• bi ton şey daha var bnde walla
  • Yardım edelim bakalım, banka hs no'su vermeyi
    unutmuşsun Bana normal fatura gibi geldi,
    fatura edilmemiş borç sanırım ilk abone tarihi ile
    fatura tarihi arasında kalan gün farkından
    kaynaklanıyor. Diğerlerinde pek bir sorun yok gibi.
  • dostum benim şubatta bağlandı bu ay oğrendim 163den 95 ytl ne diyon sen
    limitsiz 256
  • yarım aylık bir baglantın vardır onu almıslardır
  • ocak 17 de bağlandım onu bir aylık diye sayıyolar diye biliyorum yanlış mı biliyorum yoksa .daha mart bitmeden mart ayı faturası geldi .
  • yaw arkadaşlar bana da bugün fatura geldi,limitli kullanıyom açılış tarihi 27şubat,fatura 37,5 kağıt,dönem olarak mart 2005 yazıyo ve faturanın son ödeme tarihi 30 mart,şimdi kafamı karıştıran mevzu şu:bunlar bana niye mart bitmeden fatura yolladılar ve benim 3gb limitim mart sonuna kadarmı geçerli nası oluyo bu iş anlayan biri el atsın yaws
  • eheee banada ilk ay 113 ytl geldi 256 limitli 18.17ytl de bende fatura edilmemiş borc var ama normal sanırım
    saygılar.
  • bende 21 şubatta bağlandım fatura 100 milyon geldi bişi anlamadım.fatura edilmemiş borç die banada 9 milyon geçirmişler.faturasız iş yapıyo telekomnormalmi bu ya ben şikayet etmeyi düşünüyorum 7 gün kullandım 100 milyon ödicem?benimde 256 kotalı
  • theja kardeş mart dönemi dediği şey şubat ayında kullandığın adsl'in faturası yani şubatta kullandığını ödüyorsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustaphaturk

theja kardeş mart dönemi dediği şey şubat ayında kullandığın adsl'in faturası yani şubatta kullandığını ödüyorsun

kardeş hatıım 27 şubatta açıldı,2 gün için 37,5 ytlmi ödüycem
  • ben örneğin mart ayı faturasının mart ayı bitmeden geldiğini duymuştum doğrumudur?
  • ben 163'ten adsl borcunu soriyim dedim böyle bir hizmet numarası yok dior naaaapak
  • kota aşımından böyle yüksek faturalar geliyo olabilir mi?
  • quote:

theja

kardeş hatıım 27 şubatta açıldı,2 gün için 37,5 ytlmi ödüycem

yani bilmiyorum da bende y1lbas1ndan önce abone oldum hat baglant1 ücreti ödemedim ilk ay faturam 28,75 ödedim (fatura 28,99 0,24'ü bu aya devir) bu ay 29 ödeyecegim (28,99+0,24=29,23 0,23'ü sonraki aya devir toplam 29 ytl) ayr1ca limitli 256'da limiti asmad1g1n sürece en az1ndan benimki 28,99 gelmesi laz1m niye37,5 anlamad1m hadi standart paket vs. desek yine 28,99 gelmesi laz1m ayr1ny1larda bi_ey yazm1yor mu?
    quote:

doddor
    ben örneğin mart ayı faturasının mart ayı bitmeden geldiğini duymuştum doğrumudur?

bendeki faturada dönem mart kullan1m ücreti subat yaz1yor

• yaw Banada qeLdi... Bu Telekom İyice Saçmaladı...
  • aynı anda bi izmitte ailemle oturduğum eve bide ankaradaki arklarla kaldığım eve aldım.ankaraya 99,75 ytl izmite 49 ytl geldi.2side aynı bağlantı 2 sindede kota aşılmamış
    telekoma telefon ettim itiraz etmek için bana 2 numara verdiler 2 side sabah akşam meşgul mail attım cvp gelmiceni bile bile tabiki gelmedikoyim ben bu telekomaherkese kafalarına göre fatura yolluyolar.yokmu bunun bi standardı ya nası iş bu böle

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.