Şimdi Ara

Türk Telekomun Verdiği Modem Bozuldu Acil Yardım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
9.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar türk telekom abonesiyiz abone olduğumuzda tp link modem verilmişti 3-4 ay önce dün gece şimşekmi yıldırımmı ne çaktı oturuyordum gece aydınlık oluştu aldırmadım baktım telefonda wifi gitti gittim modeme baktım modemin power ışığı hariç hiç bir ışık yanmıyor şuanda öyle takıyorum prize açıyorum power ışığı hariç diğer ışıklar yanmıyor başka modem taktım airties DSL felan yanıyor çalışıyor o şimdi ben ne yapmalıyım modem yandı mı bida çalışmaz mı daha önce başına böyle bişi gelenler ve bilgi sahibi arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Türk Telekom Modemin Bozulduğunda Ne Yapmalısın?

Türk Telekom'dan aldığın modemin bozulması durumunda, sorunu gidermek için uygulayabileceğin adımlar şu şekildedir:

• Modem bozulduğundan emin ol: Öncelikle, sorunun gerçekten modemden kaynaklandığını doğrula. Diğer cihazların internete bağlanıp bağlanmadığını kontrol et.
    • Modemi yeniden başlat: Modemi kapatıp birkaç dakika bekledikten sonra yeniden başlat. Bu, geçici sorunları giderebilir.
    • Türk Telekom'un Müşteri Hizmetleri ile iletişime geç: Modemi yeniden başlatmak sorunu çözmezse, Türk Telekom'un Müşteri Hizmetleri ile 0850 955 90 00 numaralı telefondan iletişime geç.
    • Sorunu açıkla: Müşteri hizmetlerine modemin bozulduğunu açıkça belirt. Modemin markası, modeli ve yaşadığın sorunun ayrıntılarını ver.
    • Teknik destek al: Müşteri hizmetleri sana sorunu gidermek için teknik destek sağlayacaktır. Yönergelerini dikkatlice takip et.
    • Modemde fiziksel hasar olup olmadığını kontrol et: Modeminde herhangi bir fiziksel hasar (kırık kablolar, yanık izleri vb.) olup olmadığını kontrol et. Hasar varsa, bir teknisyen tarafından tamir ettirilmesi gerekebilir.
    • Garanti süresini kontrol et: Modemin garanti süresi devam ediyorsa, ücretsiz onarım veya değişim talep edebilirsin.

Bu adımları izleyerek Türk Telekom modemindeki sorunu hızlı ve etkili bir şekilde giderebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Aldığın yere götür garantiye yollasınlar bu kadar basit
  • StanicEnemyX kullanıcısına yanıt
    Tamam bida bişi sorcam modem DSL telefon kablosuyla mı etkilenir yıldırım şimşekten yoksa elektrik girişinden mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sefa5152 kullanıcısına yanıt
    Aynı olay benim tp link modemde de olmuştu.
    Yıldırım çaktı sonrasında modemin adsl ve internet ışığı asla yanmadı.
    Wifi,ethernet vs. Çalışıyor ancak modem hattan sinyal alamıyor.

• Benimki sadece power ışığı yanıyor gerisi Yok

• Hic ugrasma gotur garantiye

• phorever kullanıcısına yanıt
    Merkezlerin elektrik direkleri yer altına alındı çoğu yerde biz yazlıktayız kasabada direkler den gidiyor Teller gece yağmur yağdı ilk şimşek Yıldırım'da modem pert oldu dün gece bundan sonra gece kapatırım kesinlikle özellikle yağmurlu gök gürültülü havalarda

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Garantiye götürme ara gelsinler o modemi alip yenisini takiyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Me[S]uT

Garantiye götürme ara gelsinler o modemi alip yenisini takiyorlar
    modemı kendiniz alcaksnız dediler garantili değil mi acaba? 4 aydır net baglandı dün yagmurda yandı ne yapmak lazım?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.