256 SINIRSIZ KULLANIYORUM İLK AÇILMA PARASINI PEŞİN İŞARETLEDİM BANA 58 YTL DEDİLER BAĞLANTI ÜCRETİMDE 49YTL 58+49=107 YAPAR BUNLAR NE AHLAKSIZ ADAMLAR YAW BİDE BUNUN KDVSİ ÖTV Sİ VARMIŞ Ş..EFSİZLER O ZAMAN BASİT Bİ HESAPLA 256 SINIRSIZ 60 YTLNİN ÜZERİNDE BİDE UTANMADAN 49 YTL DİYORLARLAR
internet dünyasına hoşgeldin,daha çok lar atacaksın merak etme
kıst ücreti falan yazıosa yanlışlık olmuştur merak etme..fiyatın yüksekliği kdv ötv falan değil..bi telefon aç telekoma
quote:
Orijinalden alıntı: judith
internet dünyasına hoşgeldin,daha çok lar atacaksın merak etme
ilk ay banada 100 küsür gelmişti sen faturayı iyice incele bence olmadı ara telekomu ayrıntılı bilgi alabilrsin
quote:
Orijinalden alıntı: twin_
ilk ay banada 100 küsür gelmişti sen faturayı iyice incele bence olmadı ara telekomu ayrıntılı bilgi alabilrsin
Alıntıları Göster
bir yanlıslık yok kardesim gecmis olsun zaten böyle normali.
quote:
Orijinalden alıntı: YalnızßirOpera
bir yanlıslık yok kardesim gecmis olsun zaten böyle normali.
Alıntıları Göster
kampanya vardı almıyorlardı önceden onu da iptal etmiş aç gözlüler. zaten sınırsızlara düşmanlar uyuz oluyorum bunlara
quote:
Orijinalden alıntı: Salvador_Limones
kampanya vardı almıyorlardı önceden onu da iptal etmiş aç gözlüler. zaten sınırsızlara düşmanlar uyuz oluyorum bunlara
Alıntıları Göster
Nasıl yani bizde 30 Temmuzda 1024 sınırlı(3b)dan 256k Sınırsıza gectik bizim fatura 49 gelmicekmi? Valla gelmesse ben bittim Açıklasın birisi ve ne olursunuz yüregime su sürpin ühühühüh
quote:
Orijinalden alıntı: lars ulrıch
Nasıl yani bizde 30 Temmuzda 1024 sınırlı(3b)dan 256k Sınırsıza gectik bizim fatura 49 gelmicekmi? Valla gelmesse ben bittim Açıklasın birisi ve ne olursunuz yüregime su sürpin ühühühüh
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: lars ulrıch
Ben de senin gibi 1024 3GB'tan kaçıp 28 Temmuz'da 256K Sınırsıza geçenlerdenim.
Ya ben sordum tarife değişikliği kayıt sırasında, bağlantı ücreti olan 58 YTL'nin olmadığını söylemişlerdi. Ha ama 49'ün üstünde KDV'si zartı zurtu olursa 50'li birşey gelebilir.
quote:
Alıntıları Göster
Bu tlekom sınırsız düşmanı,kısıtlı zihniyetin sığ zihinleri ne olucak
quote:
Orijinalden alıntı: Leipold
Bu tlekom sınırsız düşmanı,kısıtlı zihniyetin sığ zihinleri ne olucak
Alıntıları Göster
in_metal Sagol 50 gelsinde aman 100-150 felan kefem param kalmaz
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Valla 58 YTL'nin olmayacağını söylemişlerdi ama bu TT'dir ne yapsa yeridir kurumunun ne yapacağı pek belli olmaz. Seni üzmek kızdırmak umutsuzluğa düşürmek yüreğine serpilen suları buharlaştırmak gibi olmasın ama
Ayrıca bağlantı ücreti denilen para, ilk ay alınıyor bildiğim kadarıyla. Biz ADSL'i ilk aldığımızda (256 3GB kotalı) ilk ay 29 + 58 ödedik, ama 2. ay normal 29 gelmişti.
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-C1E9C52E6
quote:
Valla 58 YTL'nin olmayacağını söylemişlerdi ama bu TT'dir ne yapsa yeridir kurumunun ne yapacağı pek belli olmaz. Seni üzmek kızdırmak umutsuzluğa düşürmek yüreğine serpilen suları buharlaştırmak gibi olmasın ama
Ayrıca bağlantı ücreti denilen para, ilk ay alınıyor bildiğim kadarıyla. Biz ADSL'i ilk aldığımızda (256 3GB kotalı) ilk ay 29 + 58 ödedik, ama 2. ay normal 29 gelmişti.
Alıntıları Göster
Sınırsızlara artık 36 milyon geliyor bildiğim kadarıyla..
quote:
Orijinalden alıntı: KanYeE
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: KanYe_wEsT
quote:
Alıntıları Göster
quote:
hayır yok öyle birşey 49 ytl 256 sınırsız...
quote:
Orijinalden alıntı: YalnızßirOpera
quote:
hayır yok öyle birşey 49 ytl 256 sınırsız...
Alıntıları Göster
sınırsınızla keyf ediyonuz ben 3 gb engeline takıldım çok çabuk doluyo
quote:
Orijinalden alıntı: R4V3N
sınırsınızla keyf ediyonuz ben 3 gb engeline takıldım çok çabuk doluyo
Alıntıları Göster
eger ilk fatura ödemense baglantı başladığı ayla ondan sonraki ayın toplam faturası olabilir..
quote:
Orijinalden alıntı: RccP
eger ilk fatura ödemense baglantı başladığı ayla ondan sonraki ayın toplam faturası olabilir..
Alıntıları Göster
iki aylık birden gelmiş gibi ...
quote:
Orijinalden alıntı: amdfanatic
iki aylık birden gelmiş gibi ...
Alıntıları Göster
ben ordaki kadına sordum bu cuma gidicam 1024 den 256 sınırsıza geçicam.. bağlantı parası marası alıyolarmı arkadaşlar yoksa faturayamı yansıtıyolar napıolar ?? bu hafta yani ayın bu son günlerine doğru geçmem mantıklı olurmu ?? önümüzdeki ayı yani eylülü sınırsız kullanabilirmiyim yoksa mağdurlarımı oynarım sizce ?
quote:
Orijinalden alıntı: Ice Cube
ben ordaki kadına sordum bu cuma gidicam 1024 den 256 sınırsıza geçicam.. bağlantı parası marası alıyolarmı arkadaşlar yoksa faturayamı yansıtıyolar napıolar ?? bu hafta yani ayın bu son günlerine doğru geçmem mantıklı olurmu ?? önümüzdeki ayı yani eylülü sınırsız kullanabilirmiyim yoksa mağdurlarımı oynarım sizce ?
Alıntıları Göster
Alın telekomun sitesinden; Sınırsızlar:
Hızı (Kbps) Bağlantı Ücreti* Aylık Ücret 256/64 52,35 YTL 35,65 YTL
Kotalılar:
Hızı (Kbps) Kota (GB) Bağlantı Ücreti* Aylık Ücret 1024/256 3 52,35 YTL 21,10 YTL
quote:
Alın telekomun sitesinden; Sınırsızlar:
Hızı (Kbps) Bağlantı Ücreti* Aylık Ücret 256/64 52,35 YTL 35,65 YTL
Kotalılar:
Hızı (Kbps) Kota (GB) Bağlantı Ücreti* Aylık Ücret 1024/256 3 52,35 YTL 21,10 YTL
Alıntıları Göster
ula bnmde 3 gb kotalı ama her ay aşıom ya dünde faturaya bi baktım 96 ytl