< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alp-1905 -- 15 Aralık 2023; 22:53:16 > |
Online net |100 MBPS 135 TL
-
-
Kullanan var mı nasıldır yorumları alalım -
Tüm sağlayıcılar gibi abone toplayana kadar fiyat ve hizmet güzel olur bir aşamadan sonra ucuz olduğu için çok geçen olur kullanıcı sayıları çok artmasına rağmen yatırım yapmazlar internette bir sürü sorun çıkar bunlarda güzel bir zam patlatır minimum %100 oranlı işte aylar içinde müşteriler kaçtıkça hizmet düzelmeye başlar taa ki fiyatları yine enflasyon karşısında uygun kalana kadar döngü başa döner sistem devam eder -
Kullanan varsa bilgilendirme yaparsa sevinirim -
-
Geçiş evraklarını yarın yollayacağım tamamlanınca bilgi veririm
-
bende merak ettim.geciş yapsam misabit hat ile arama yaptim direk telefon açıldi.acaba memnun kalmayinca 14 günde cayma hakki bulunuyor mu -
firmayı töhmet altında bırakmak istemem genel konusuyorum. düzgün birsekilde etiğe 1. öncelik atfederek hizmet vermek isteyen bir firma da olabilir ama su bilgi sızıntıları mevzusu genel olarak beni korkutuyor. kredi kartı yok gerçi banka kartım var sadece ama olsun
-
Şu an gıbırnet deyim wifi de lol de ping sorunu oluyor müşteri hizmetlerine bağlanmak min 15 dk fiyat zaten uçtu önerileriniz var mı bu nasıl acaba?
-
Geçtiniz mi nasıl internetleri
-
Evrakları doldurup WhatsApp üzerinden kimlik ile beraber yolladım daha cevap gelmedi.
WhatsApp üzerinden sorduğumda haftaya geçiş olur dedi.
Bildirdiklerinde poyraznet fatura çıkaracak ödediğimde geçişe onaya verecekler.
-
Google yorumları çok iyi biraz inceleyeyim dedim, tamamına yakını 1 hafta önce girilmiş. Ne hikmetse 1 yıldır kullanan ile 3 yıldır kullananın aynı hafta yorum yazıp memnun olduklarini söyleyesi gelmiş... -
Poyraznet ten geçiş yapıyorum .
Sabah poyraznet Mesaj attı geçişin tamamlanabilmesi için 14-16 Eylül için 17 Tl fatura çıkarmış ödedim .
Bugün onay verirler Hafta başı geçiş tamamlanır umarım .
-
100 mbps 145 olmuş şimdiden -
Bahsettiğiniz fiyat modem kirasından kaynaklı olarak fiber aboneliklerde verilen ücret. -
quote:
Orijinalden alıntı: Alp-1905
Bahsettiğiniz fiyat modem kirasından kaynaklı olarak fiber aboneliklerde verilen ücret.Vdsl'i seçmek gerekiyormuş otomatik fiberden gelince paketler karışıklık oldu özür
-
İlk baktığımda dedim ki fazla yüksek puanı iyi herhalde. İnceledim yorumları ve hepsi kısa süre önce girilmişti ve yorum yapan hesaplara baktığımda bazı ortak puanları olan mekân da gördüm Tellioğlu adında, firmayla aynı şehirde olan bir mekân. 3-4 yorumda bir farklı profilde denk geldim bu şekilde. Bu da kafamda soru işareti bıraktı, bazılarının da sadece tek değerlendirmesi vardı orası da sadece bu şirket.
-
Bugün 21.30 dan sonra geçişim yapıldı.
Ping yüksek geldi
poyraznette 11
Milenicomda 8
10line 21
Hat değerlerim Snr yi 8 e aldım
İlk açıldığında ki değerler ve şuan ayarladığım değerler
-
İlk izlenimin nasıl kopma vs yaşıyormusun ip tv de falan nasıl durumlar.
-
Daha yeni kopma için kesin birşey diyemem ilerleyen günlerde belli olur.
firma ve Telekom kaynaklı İnternet gitmediği sürece diğer firmalar da da kopma yaşamamıştım
Bu arada ip TV kullanmıyorum.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Tüm sağlayıcılar gibi abone toplayana kadar fiyat ve hizmet güzel olur bir aşamadan sonra ucuz olduğu için çok geçen olur kullanıcı sayıları çok artmasına rağmen yatırım yapmazlar internette bir sürü sorun çıkar bunlarda güzel bir zam patlatır minimum %100 oranlı işte aylar içinde müşteriler kaçtıkça hizmet düzelmeye başlar taa ki fiyatları yine enflasyon karşısında uygun kalana kadar döngü başa döner sistem devam eder
|
Geçiş evraklarını yarın yollayacağım tamamlanınca bilgi veririm |
Benzer içerikler
- modem ip almıyor
- netgsm ev interneti nasıl
- millenicom hizmet numarası öğrenme
- internetten sipariş nasıl verilir
- comnet modem ücreti
- 24 ay taahhütlü internet cayma bedeli
- vodafone ev interneti tarifeleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X