Ne cevap verdiler sana < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Online net |100 MBPS 135 TL (4. sayfa)
-
-
Genel arıza dediler,sonra Turk Telekom kaynaklı dediler ne zaman geleceği belirsiz.. ayrıca 3 saat sonra internette sorun var diye mesaj atmaları da ilginç
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 6 Ekim 2023; 17:59:10 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne oldu da şimdi hepimizin aynı anda gitti interneti.
-
Geldi şimdi arkadaşlar modeminizi kapatın açın
-
Kullananlar memnun mu
-
Parası olarak memnunuz ama böyle 4-5 saat gitti mi sinir küpü oluyoruz. Arada gitsin farketmez sakin bir insanım diyorsan. Al kaçırma tabiki fiyat olarak ilerde aynı kalmaz artacaktır biraz palazlansınlar bakalım.
-
Firma kullanıcılarından oluşan Telegram grubuna da katılabilirsiniz.
Online net kullanıcıları.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Alp hocam firmanın adı 10Line olarak yazılıyor forumdaki başlığı düzeltebilir misin ? online.net bambaşka bir firma. başlığı görenler bu ikisini bu konuyla bağdaştıramaz.
-
Selamlar arkadaşlar. Özellikle fiyat açısından harika duruyor. Yalnız merak ettiğim bir şey var ki sadece bu fiyatları ödüyoruz değil mi? Bunlara ek olarak kurulum ücreti, aktivasyon ücreti vs çıkıyor mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben bu firmadan çalıştığım firmaya Radio link hizmeti alıyorum, destek konusunda çok hızlılar bu işi de sağlıklı bir şekilde yapacaklarını umuyorum. Hayırlı olsun
-
Bir hafta oldu geçeli yalnız hâlâ sorunlar var,bu arada bunların interneti üzerinden girilemeyen banka,resmi kurum gibi siteleri arayıp bildirin,düzeltiyorlar..ben bildiriyorum denk geldikçe.yalnız şu watch tv gibi uygulamalar çalışmıyor maalesef..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 11 Ekim 2023; 19:10:7 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Arkadaslar ben fixnet'te 10-12 gün kadar kalip buraya geçtim. Fixnette normalde 250 ödüyordum ancak ciktigim icin 178 lira fatura kesmişler. Neden bu kadar fazla bilgisi olan var mı
Fiberde 200 ve 500 lük tarifeler gelmiş.
-
internette problem mi var
Arkadaşlar merhaba 10line internet servis sağlayıcıda Mi Stick android kullanıp tarih saat sorunu yaşayan varmı rica etsem buraya yazabilir mi? Teşekkürler.
-
3 ay önce bu firmayı aradım bir kadın çıktı..vdsl paketleriniz hakkında bilgi almak istiyorum dedim İstanbul damı oturuyorsunuz dedi hayır dedim.İstanbul dışına hizmet vermiyoruz dedi 😁
ucuz yırtmışım desenize
Nasıl vermiyor? Telekom altyapısını kullanmıyor mu?
Yanlış numara olmasın , bir daha ara.
İnan bende çok şaşırdım daha önce böyle bir cevap duymadığım için ne diyeceğimi bilemedim.Belki İstanbulda kurumsal firmalara hizmet veriyorlardır diye düşündüm.Neyse zaten 1 yıl sol taahüt verdim kafa rahat
Olabilir, airfiber olarak anlamıştır belki vdsl i.
İnsanlık hali.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X