< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krc58 -- 5 Temmuz 2024; 23:44:21 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Online net |100 MBPS 135 TL (12. sayfa)
-
-
Taşın kurtul
Bende gıgaspeed düşünüyorum 1 seneye yakın fiyat garantisi var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet öyle görünüyor,eğer sözlerinden dönmezlerse,35 mbit vdsl 260 liraymış..ama netgsm 239 TL onu araştırıyorum..bu Online.nette iptv rezalet ayrıca..aslında comnet fiyatları çok iyi ama o yorumlardan sonra uzak olsun benden
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Net gsm daha zam yapmadı muhtemelen oda bu fiyat aralığına gelecektir
Red vermişler aradım neden diye onları arayıp muhasabelerinin kısmi fatura çıkarmasını istememiz lazımmış ondan sonra ödememiz halinde onay verileceğini söylediler sanki kaçıyoruz neyse tamam çıkarın dedim hala ses yok kaldık şimdi de kapı duvar mesai saatleri dışı diyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 6 Temmuz 2024; 17:29:7 >
İçimdende geçti tam da haftasonu; 2 -3 gün uzar diye. Yapacak birşey yok beklemekten başka; en geç Pazartesi ya da Salı onaylarlar.
-
Faturayı hizmeti alan değil satan çıkarır; alana postalar. Neler görüyor bu gözler; pes vallahi.
-
yine internet kesildi,hay böyle internetinde,10line.netinde, Türk Telekomunun da....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 6 Temmuz 2024; 20:10:39 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Merkürnet yada comnet en ucuz zam gelmeden kurtul buradan hem pahalı hem kesik çekilmiyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 7 Temmuz 2024; 16:47:23 >
Başka servis sağlayıcıya geçerken adamın anasını ağlatan firma.Yok belge gelmedi yok belgede ism yanlışlığı var yok nokta koyulmamış yok virgül var vs... Bir sürü sorun türetiyorlar geçiş sağlamamak için.Başkasını bilmem bana bu şekilde sorun çıkardılar diğer servis sağlayıcıyla telefonda konfeerans görüşmesi yaptırdım kadın en sonunda görüşmeyi kesti.Btk ya şikayet edin dedi.Geçiş için kararlı olduğumu anladılarda onay verdiler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kumdan kale -- 10 Temmuz 2024; 14:51:32 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X