Şimdi Ara

Online net |100 MBPS 135 TL (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
231
Cevap
7
Favori
13.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Dün itibariyle 6 aylık online net maceram sona erdi. Comnete başvuru yaptım. Daha sonra online net'i arayarak faturayı sordum son fatura ödeyeceksiniz dediler. Üzerine 4 gün daha ekleyerek yeni fatura oluşturdular. Ödedikten sonra arayıp onay vermelerini istedim. 10 dakika içinde onay verildi comnete geçişim 1 saat içinde halloldu.
    Sanırım altyapım fiber olmasından dolayı ve yeni bir altyapı olmasından dolayı Online nette herhangi bir sıkıntım olmamıştı. Comnet'te şu an herhangi bir değişiklik yok aynı şekilde hizmet alıyorum.
    Comnetten 35mbps yıllık abone oldum toplamda 2148 TL ödedim. Bir arkadaşım referans kodu ile üye olduğum için bir ayda oradan eklendi. Toplamda 13 aya 2148 TL Ödemiş oldum. Yani aylık 165 TL gibi bir fiyata geldi.
    Ben herhangi bir problem görmedim iki gün içinde. Ama bana referans olan arkadaş kesinlikle tavsiye etmiyorum dedi. Çok problem olduğunu söyledi. Kendisi vdsl kullanıyormus. Sebebinin o olabileceğini düşünüyorum ya da bulunduğu lokasyon veya alt yapısı ile alakalı olabilir. Araştırdığınızda comnet ile ilgili çok şikayet var aslında. Türk telekom'dan sonra 3 tane farklı alt operatör denedim. Genel olarak oyun ve benzeri oynamadığım için sadece sosyal medya ve normal internet için kullandığımdan dolayı sanırım çok problem yaşamadım.
    Bu şekilde geçiş sürecini size anlatmak istedim umarım size de fikir vermiş olurum.
    Bu arada xdsl hizmet numarası benim önceki operatörle aynıymış değişmemiş. Eğer eski operatörünüzdeki x DSL numaranızı biliyorsanız geçiş yapacağınız operatörün sistemine deneyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krc58 -- 5 Temmuz 2024; 23:44:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bella Ciao kullanıcısına yanıt

Taşın kurtul

Bende gıgaspeed düşünüyorum 1 seneye yakın fiyat garantisi var

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Evet öyle görünüyor,eğer sözlerinden dönmezlerse,35 mbit vdsl 260 liraymış..ama netgsm 239 TL onu araştırıyorum..bu Online.nette iptv rezalet ayrıca..aslında comnet fiyatları çok iyi ama o yorumlardan sonra uzak olsun benden

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Net gsm daha zam yapmadı muhtemelen oda bu fiyat aralığına gelecektir

• Red vermişler aradım neden diye onları arayıp muhasabelerinin kısmi fatura çıkarmasını istememiz lazımmış  ondan sonra ödememiz halinde onay verileceğini söylediler sanki kaçıyoruz neyse tamam çıkarın dedim hala ses yok kaldık şimdi de kapı duvar mesai saatleri dışı diyor 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 6 Temmuz 2024; 17:29:7 >
  • Birkanbey kullanıcısına yanıt

İçimdende geçti tam da haftasonu; 2 -3 gün uzar diye. Yapacak birşey yok beklemekten başka; en geç Pazartesi ya da Salı onaylarlar.

• Faturayı hizmeti alan değil satan çıkarır; alana postalar. Neler görüyor bu gözler; pes vallahi. 

• yine internet kesildi,hay böyle internetinde,10line.netinde, Türk Telekomunun da....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 6 Temmuz 2024; 20:10:39 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Merkürnet yada comnet en ucuz zam gelmeden kurtul buradan hem pahalı hem kesik çekilmiyor 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 7 Temmuz 2024; 16:47:23 >
  • Başka servis sağlayıcıya geçerken adamın anasını ağlatan firma.Yok belge gelmedi yok belgede ism yanlışlığı var yok nokta koyulmamış yok virgül var vs... Bir sürü sorun türetiyorlar geçiş sağlamamak için.Başkasını bilmem bana bu şekilde sorun çıkardılar diğer servis sağlayıcıyla telefonda konfeerans görüşmesi yaptırdım kadın en sonunda görüşmeyi kesti.Btk ya şikayet edin dedi.Geçiş için kararlı olduğumu anladılarda onay verdiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kumdan kale -- 10 Temmuz 2024; 14:51:32 >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.