< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Online net |100 MBPS 135 TL (8. sayfa)
-
-
Müşteri hizmetleri ile görüştük en düşük 115 TL olan ücreti 200 TL den başlayacak hıza göre fiyatlandırma yapılacak denildi ve 2 ay sonra tekrar zam gelme olasılığı var dediler.
-
Öyle birşey yaparlarsa çok taşıyan olur şu an 150₺ civarı veren firmalar var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Onlar artar hocam, zamsız fiyat onlar.
Bu alt operatörler şunu anlamalı,kimse keyfinden kullanmıyor bunları, fiyat uygun olduğu için tercih ediliyorlar,yarın minimum 250-300 liraya çıkardıklarında verdikleri hizmete kesinlikle değmez..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Paraya bakar mısın alttarafı kıçıkırık internet kullanacağız,400-500 liralar havada uçuşuyor,direk kapatırım..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Tarifeler güncellenmiş; hepimize hayırlı olsun.
-
10line internet yılbaşından sonra mı zam yaptı . Öyleyse 6 ay zam yapmayacağını tahmin edebiliriz. Kullanan var mı? Tavsiye eder mi?
Arkadaşlar fiberde veya vdslde olup 10linedan başka bir issye taşıyabilen var mı hizmet nosunu hangi firmaya girsem hatalı fiyor geçiş yapamıyorum ne yapabiliriz? 10linenet Müşteri hizmetleriylede görüştüm hizmet numanız budur diyor 179la başlayan bi numara verdiler.
https://www.fixnet.com.tr/internetbasvurutransfer/3520/84258-84238/16-13/0
Hizmet no kısmına yazıp,enter deyip bakar mısın?
-
O zaman numara yanlış.
Ev telefonu var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HesaplıBilgi -- 1 Şubat 2024; 15:33:10 >
Nereden öğrenebilirim ki başka en son mh direk tc isim soyisim bilgilerimin bulunduğu yerden fotoğrafını çekip attı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yok kullanmıyorum bi ara nakil yaptık ondan mı acaba onuda sordum hizmet numarası değişmez dediler
Ankastre kutuna bak, etiket var mı? Ev telefonu olsa bulunurdu. Fatura varsa belki orada yazar.
Fiber olduğu için yazmıyor bir şey sağ olmuşlar ne faturada ne de online işlemlere hizmet numarasını yazmamışlar
@XpressMusic34 hocam nakilde, hizmet no değişir mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HesaplıBilgi -- 1 Şubat 2024; 15:49:32 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X