Kablolarını kontrol et. Göknetten tekrar sorgulama yaparmısın değer ve mesafe çıkıyor mu? Mesafe mi fazla acaba. |
Online net |100 MBPS 135 TL (3. sayfa)
-
-
Telefon hattını evin içine kadar geliyor ucuna modemin ucunu bağladım. Tesisatta sorun yoktur. Direkte vardır muhtemelen.
-
Kabloda ek yok değil mi? Direkte kutu varsa onda da problem olabilir. Olmadı destek kaydı aç. Birde sor bakalım iss ye onlar mesafeyi kaç görüyor.
-
Kabloda ek sadece modemin kablosunu bağlamak için uç var 1,5 metre kadar kablosu var modeme giden ondan başka ek yok.
-
Ping de yüksek benim
-
Şu kablolarında resmini atar mısın? Daha önce sorun varmıydı hızda?
-
Kablo televizyon vitrinin arkasında vitrin büyük ileri çekmek uğraştırır şimdi. Bugün Türktelekom gelen ekipler direğe 20 mbps geliyor biraz kullan bakalım yükselmezse kayıt açarsın demişti. Büyük ihtimal direğe düşük geliyor.
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekniking -- 18 Eylül 2023; 22:59:57 > -
10line internet kullanan arkadaşlar son durum nasil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aslında ping yüksek değil,pop noktası bulunduğunuz şehirde yoksa speedtestte bu değerler normal
-
İlk defa gördüm bu firmayı, kullanıcıları memnun mu ?
Özellikle ftth?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ocağa kadar bu fiyatlar geçerliymiş. 3 aylığına denesem mi bilemedim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi warofthe1 -- 20 Eylül 2023; 15:36:32 > -
Nedir bu firmada son durum?
memnun musunuz güncel fiyatlar nedir?
-
Benim dün bağlandı
Ping iyi ama hız konusunda biraz tatsız
Hat 16 Mbps ADSL olarak tanımlı ama 9-10 Mbit'ten yüksek alamıyorum.
Hat değerlerim çok iyi değil diye hızı 14'e düşürüp SNR'ı bir tık yükselttim bu haliyle 13-14 mbit alabiliyor olmam lazımdı diye düşünüyorum.
-
Yaklasik 2 haftadir kullaniyorum fixnet'te 80 aliyorken burada max 67 mbps alıyorum. Pingim de biraz yükseldi şimdilik kopma vs. olmadı.
Upps .yarım saattir internet gitti..10line.net
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ucuz etin yahnisi internet 3-4 saattir yok
-
Bu yaziyi yazmayayim nazar deger dedim ama bilgilendirme isteyenler icin dayanamadim. Bende de saatlerdir sıkıntı var. Turk telekoma atiliyor sanirim suç
Harbiden 4 saattir internet yok, bunlarında diğerlerinden farkı yok.. müşteri hizmetleride hikaye, sorumsuzca cevaplar veriyorlar..daha yeni geçtik bunlara 3 ay çıkamayızda
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X