Şimdi Ara

Adsl faturası.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar internetim 1mpbs 4 GB limitlihttp://www.adsl-teknikservis.com/default.asp?sayfa=adsl_kota_fatura_hesaplama su linkten girip baktığmda faturama benm suan 7 GB, 8 GB dan sonra faturanın 56 küsr lirada sabit kaldığını gösteriyor bu doğrumudur? Bilen biri lütfen paylaşsın ona göre kullanıcam.
    Şimdiden teşekkürler.

NOT: ADSL İLE TEKNİKSERVİS ARASINDAKİ ' - ' Yİ KALDIRINIZ.

• yukarı
    bilen biri yazarsa çok memnun olurum
  • İstersen 150 gb yap yine 56 lira ödersin
  • yukarı

• quote:

Orijinalden alıntı: Scorpion_tr

İstersen 150 gb yap yine 56 lira ödersin

Eminsin değilmi kardeş , çok teşekkürler
  • 3 aydır 56 ödüyorum..şerefsizler tarife yükselttikten sonra düşürtmüyolar neyse sen kastır dl yi..
  • benim 8mpbs 4 gb kotalı şuan kotam 10gb gözüküyor ttnet borçtan baktım 43.5 tl diyor kota 8gb tı yine 43.5 tl diyordu anlamıdım gitti valla
  • ttnetten faturayı mail gönderttim 43.5 diyor bu siteden kotayı yazdım 61 tl diyor hangisi doğru şimdi....?

xxxxxxxxxhizmet nolu TTNET ADSL aboneliğinizin Ağustos 2010 dönemine ait 27 Ağustos 2010 son ödeme tarihli 43,5 TL tutarındaki faturasını bilgilerinize sunarız.

arkadaşlar bu gönderdikleri temmuz mu ağustos mu ..? eğer ağustossa sorun yok yanlışlık varsa 61 tl gelicekse son günler download yapalım bari.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blacksilicon -- 29 Ağustos 2010; 1:48:32 >
  • 62 yi geçmez.
  • Eskiden 62 tl'ydi. Şimdi 56 tl'den fazla gelmiyo eminim son kararım
  • 56 ödeyeceğinize sınırsız 1mbps'e geçin ?
  • 1 mb bağlantı ve 4gb paket için en fazla 56 küsür geliyor. ben test ettim babam onayladı..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.