Şimdi Ara

ADSL GERCEKTEN 512K oluyor, bakin sizde hak vereceksiniz ! ! ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya hakkatten bu ay faturalar erken geldi ne iş anlamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: ttbarracuda

ya hakkatten bu ay faturalar erken geldi ne iş anlamadım

ben anladigim kadari ile yorumladim zaten,,,

sadece akliam oyle bir soru isareti takildi ve 512 k muhabbetide yeni tarifeler 1 nisanda gosterime cikacak herhalde.

telekomda 30 martta parsayi kaldirmak istiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mein Kampf -- 25 Mart 2005, 0:38:59 >

• quote:

Orjinalden alıntı: vectrakopat

telekom 1 Nisan şakası yapmasında

müthissin ya : )))))
  • quote:

Orjinalden alıntı: ByRd

quote:

Orjinalden alıntı: vectrakopat

telekom 1 Nisan şakası yapmasında

müthissin ya : )))))

telekom sakada yapsa kakada yapsa fark etmeyecek benim icin. malum 1 nisan dogum gunum ve bana sorarlar bu sene ne hediye istiyorsun diye. bende 512k istiyoum diyecegim bu gidisle. ben dogrudan veya dolayli olarak kavusacagim peki ya, bilgiye ac Turk halki . . .. umarim herkes min 512 k olur , insallah olur . . .

• quote:

Orjinalden alıntı: Mein Kampf

quote:

Orjinalden alıntı: ttbarracuda

ya hakkatten bu ay faturalar erken geldi ne iş anlamadım

ben anladigim kadari ile yorumladim zaten,,,

sadece akliam oyle bir soru isareti takildi ve 512 k muhabbetide yeni tarifeler 1 nisanda gosterime cikacak herhalde.

telekomda 30 martta parsayi kaldirmak istiyor.

walla akşam benim jeton düştü adsl kullanan arkadaşlarda bana sordu neden erken geldi diye valla dedim bu 512 muhabbeti hakatten olacak dedim inşallah olurda onu da erken veririz

• uyanda bal1a gidelim. ben 3 gün önce düsündüm ama foruma bugün üye oldum. saka bir yana kim daha once dusundu tartismas1 çikartmaya gerek yok.canim kardesim. herkes için en hayirlisi neyse o olur umarim.son 6 gün diyorum. 1 hafta biel degil 6 gün. büyük bir bekleyis var bakalim zaman ne gösterecek . . .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mein Kampf -- 25 Mart 2005, 0:52:48 >
  • walla olsunda bizim olsun benim canım memleketim herşeyi hakediyor canım ülkem
  • Benimde erken geldi bi anlam veremedim.
  • benim her zmnki zamanında geldi
  • beyler bişe yazıcam ister sallıo diyin ister inanın umrumda değil sadece paylaşmak istiorum benim ablam kadar sevdiğim bi kız arkadaşım var o telecomda çalışıor ona sordum bu olayı artık çünkü gına geldi bu muhabetlerden bana forumda son 1 aydır hep aynı şeyleri konuşuoruz ;

"512 olayı gerçekten var yani hikaye değil fakat 1 Nisan diye bir zaman belirlenmedi. Şuan için altyapısı hazırlanıor cok yakın bir sürede olacak"

bu kelimeleri kullandı artık ne cıkarsınız bilemem
  • quote:

Orjinalden alıntı: 2189®

benim her zmnki zamanında geldi

desene telekom seni 512 k yapmayı düşünmüyor? (buarada senin bağlantı kaç ayıptır sorması . . )
  • Hiç sanmıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mein Kampf

quote:

Orjinalden alıntı: 2189®

benim her zmnki zamanında geldi

desene telekom seni 512 k yapmayı düşünmüyor? (buarada senin bağlantı kaç ayıptır sorması . . )

bu 256 k uygulamaya başlandığında 128 k lık bağlantım ilk gün pazartesi sabahı geçmişti 256 k ya :)

Bu sefer ne olacak bakalım :)

• fatura ile ne alakası var. her ay zaten düzenli olarak fatura geliyor ve ayın 1-30-31 arasını tamamen kapsıyor. fatura ayın 30 unda ödense ne değişir yani. 128 ler 256 ya geçerken böyle bir şey olmamıştı mesela. belki nisan başında fiat ayarlaması olabilir ama bu beklenilen 256-512 hız yükseltilmesi meselesi gibi olmaz. bence hızların yükseltilmesi ile alakası yoktur bunun. belki bir miktar fiat düşüşü olabilir.
  • nisan ayında internet haftası var ben ozaman acıklarlar diyorum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: visualize

nisan ayında internet haftası var ben ozaman acıklarlar diyorum..

benada matıklı geliyor, bundan daha iyi zamanlama olmaz diye düşünüyorum
  • beyler bilgi sağlam yerden..512 işi kesin..ben 26 mart diye biliyorum..bi yarın bakalım ne olacak..
  • büyük ihtimalle 512 olacak
  • bende 23 mart olarak biliyorum bakalım ne olacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: cilimpuli

beyler bilgi sağlam yerden..512 işi kesin..ben 26 mart diye biliyorum..bi yarın bakalım ne olacak..

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.