Şimdi Ara

ADSL GERCEKTEN 512K oluyor, bakin sizde hak vereceksiniz ! ! ! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: musandia

bende 23 mart olarak biliyorum bakalım ne olacak

bana da gelen bilgi o idi fakat yanılmışım Sorry!!!!!!!!!!!!
  • olmaz yaa at1yo biri hepimiz yiyoz bundan öncede coq tarih werilmisti...
  • ya arkadaş neden "mein kampf" nickini tercih ettin ?
    ,
    ingilizce,almanca vs ... yabancı dillerde nicklere karşıyım genelde ama ,karışmamda isteyen istediğini yazsın, fakat seninki biraz abartma olmuş gibi yoksa sormazdım, birde hitlerden alıntı yapmışsın
    ,
    bence hitler alıntı yapılacak bi adam değil
    ,
    manyağın biridir kendisi ve ençokta almanyanın anasını ağlatmıştır
    (almanya hala işgal statüsünde bir ülkedir !! ingiltereden 2 kat üstündür ekonomik ,teknolojik vs .. bakımdam ama ingiltere güvenlik konseyinde dir onu almazlar )
    kendi milletine zarar veren bu tip adamlar az bulunur
    ,
    ben tarihe meraklıyımdır 2.dünya savaşına da hatta Kavgam son günlerde çok okunuyor diye eleştiriliyor
    okunsun
    bende merak ediyorum ama netice ortada adamın manyak olduğu gerçeğini değiştirmez
    alıntı yapmanın alemi yok
    ,
    batı hayranlığı diyecem ama batıda hayran olacak heralde en son adam hitler dir

• quote:

Orjinalden alıntı: Azimkar

ya arkadaş neden "mein kampf" nickini tercih ettin ?
    ,
    ingilizce,almanca vs ... yabancı dillerde nicklere karşıyım genelde ama ,karışmamda isteyen istediğini yazsın, fakat seninki biraz abartma olmuş gibi yoksa sormazdım, birde hitlerden alıntı yapmışsın
    ,
    ,
    (almanya hala işgal statüsünde bir ülkedir !! ingiltereden 2 kat üstündür ekonomik ,teknolojik vs .. bakımdam ama ingiltere güvenlik konseyinde dir onu almazlar )
    ,
    ben tarihe meraklıyımdır 2.dünya savaşına da hatta Kavgam son günlerde çok okunuyor diye eleştiriliyor
    okunsun
    bende merak ediyorum ama netice ortada adamın manyak olduğu gerçeğini değiştirmez
    ,

isteyen istediiini yapar sanane senin karışmanamı kalmış
    bu arada beyler ben artık 512 yim bu linktede screenshot var
    http://forum.donanimhaber.com/m_2385917/tm.htm

• Zenginin malı, züğürdün çenesini yorarmış...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mein Kampf

2 aydir adsl kullaniyorum ve 3 gun oncesine kadar faturalarimi ogrenemiyordum ! kullanmama ragmen veritabaninda kayitli degilmisim. herneyse gelelim ben bu kaniya enreden vardim konusunu,

fatura geldi hemde ayin ortasinda son odeme tarihi 30 mart ! ayin basinda gelmesi gereken fatura ayin ortasinda geldi ve sasirdim. hemde son odeme 30 mart.

oks dedim ben yeniyim ondandir, 2 tane 5 ayrir dsl kullanan ark var. onlara her ayin basinda fatura kesilirdi ve onlar 2 hafta once daha faturalarini odemelerine ragmen yeni fatura genen gelmis. daha 1 ay olmadi durun yaws. son odeme ikisindede 30 mart.

30 mart demek, 1 nisan yeni bir cagin baslangici demek. ben bunu sezdim. eger fatura 1 nisanda kesilseydi bilinki bu is mayisa aksardi ama artik inaniyorum 1 nisanda 1 adim daha atmis olacagiz. . .

Kardeş yanlış mantık izlemişsin, ADSL in nisanda 512k olacagını hatta bu sene içinde 1024k olacagından bahsetti ulaştırma bakanı ama kesin bir tarih vermedi.

Neyse Konumuz Olan Faturalara dönelim banada 03.03.05 ve 30.03.05 tarihli iki fatura geldi bu ay gidip telekoma sordum. aldığım cevap yaklaşık şöyledir.

" Kotalı ADSL kullanıcıları ay içinde kullandıkları miktarlara göre Faturalandırılıyor. Şubat ayı başı bayrama denk geldiğinden OCAK ayı faturaları bayramdan sonra kesildi ve son ödeme tarihi 03.03.05 ve ŞUBAT ayı faturaları normal zamanında kesildi ve son ödeme tarihi 30.03.05 oldu dediler, "

Faturaları incelediğimde Gerçekten 03.03.05 Son ödeme tarihli fatura OCak ayı ve 30.03.05 Son ödeme tarihli faturada Şubat Ayı kullanımı için.

Sınırsız kullanan arkadaşlar ay ücretini peşin ödüyorlar onlara gelen faturalar MART ayı bedeli.

• benim bugün oldu darısı bütün forumdaki arkadaşların başına
  • Hele 1 Nisana bir şey kalmadı kendinizi yormayın bakalım şakamı gerçek mi
  • vay be peşin mi ödüyoruz şimdi biz neden böyle??!!! ... ben en son 07.03.2005 de ödedim banada 30.03.2005 son ödeme tarihli fatura geldi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ensartas

benim bugün oldu darısı bütün forumdaki arkadaşların başına

nasi yani yaa ???
  • quote:

Orjinalden alıntı: ensartas

benim bugün oldu darısı bütün forumdaki arkadaşların başına

saçmalama
  • quote:

Orjinalden alıntı: Azimkar

ya arkadaş neden "mein kampf" nickini tercih ettin ?
    ,
    ,
    ,
    ,
    okunsun
    ,

Bak Hitlerin 1925 de yazmış olduğu fakat 1939 da Türkçe'ye çevrilen kitabının adını nick oalrak seçmem senin acından bir sorun teşkil ediyorsa, darvinizm senide kolları arasına almış demektir. bud emekki sen ırkçısın! darvin ve onun teorilerine uyanHitler gibi. Hitler ve Nazi Almanyasını kendimde buluyorum. Bu benim özelimdir , gerisi seni ilgilendirmesin ! ! !

• ya istediğini yaz orada belirtmişim isteyen istediğini yazsın diye
    ,
    ama aşırı abartılı bir örnek olduğu için yazdım ben yani çok garipsedim
    ,
    adam dünya tarihindeki tescilli manyaklardan biri sen buna katılıyormusun yoksa seviyormusun ?

1)
    "... kitabının adını nick oalrak seçmem senin acından bir sorun teşkil ediyorsa, darvinizm senide kolları arasına almış demektir. bud emekki sen ırkçısın! "
    ,
    şimdi bu ne demek ?
    yani ben nasıl ırkçı oluyorum anlayamadım yanlış diyorum işte .. açık açık darwinizm beni nasıl kollarına alıyor muş ?

2)
    "...darvin ve onun teorilerine uyanHitler gibi. Hitler ve Nazi Almanyasını kendimde buluyorum. Bu benim özelimdir "

bu ne perhiz bu ne lahana turşusu sen adamı seviyormusun yoksa eleştiriyormusun ?

3)
    "Bak Hitlerin 1925 de yazmış olduğu fakat 1939 da Türkçe'ye çevrilen kitabının adını.."

bu da günün yararlı bilgisi mi ?
    çevirenlerin boş vaktimi çoktu acaba ?
    yoksa almanyanın baskılarımı etkili oldu ?
    alman futbol milli takımı Türkiyeye turneye bile gelmişti nazi döneminde ?

1945 de yazsaydı daha farklı bir kitap olurdu heralde adınıda "ÇÖKÜŞÜM" koyardı
    ,
    ,
    son bir soru darwin nerden çıktı şimdi ?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.