2 aydir adsl kullaniyorum ve 3 gun oncesine kadar faturalarimi ogrenemiyordum ! kullanmama ragmen veritabaninda kayitli degilmisim. herneyse gelelim ben bu kaniya enreden vardim konusunu,
fatura geldi hemde ayin ortasinda son odeme tarihi 30 mart ! ayin basinda gelmesi gereken fatura ayin ortasinda geldi ve sasirdim. hemde son odeme 30 mart.
oks dedim ben yeniyim ondandir, 2 tane 5 ayrir dsl kullanan ark var. onlara her ayin basinda fatura kesilirdi ve onlar 2 hafta once daha faturalarini odemelerine ragmen yeni fatura genen gelmis. daha 1 ay olmadi durun yaws. son odeme ikisindede 30 mart.
30 mart demek, 1 nisan yeni bir cagin baslangici demek. ben bunu sezdim. eger fatura 1 nisanda kesilseydi bilinki bu is mayisa aksardi ama artik inaniyorum 1 nisanda 1 adim daha atmis olacagiz. . .
k0nuYa quZeL ßir YerDen yakLasmiSsin... BeLki 0yLedir..
quote:
Orjinalden alıntı: S1m0nE
k0nuYa quZeL ßir YerDen yakLasmiSsin... BeLki 0yLedir..
ben inan1yorum art1k, baska bir ac1klamas1n1da bulam1yorum , ama az kald1 oldu oalcak. hadi hay1rl1s1 . ..
Faturalar her ayın biri ile sonu arasında kesilmeye çok daha önceleri geçmişti. 512 ile bir ilgisi yok.
512 iyede çıksa bağlantı değişmicek hatta dahada yavaşlayabilir. o yüzden ben hiç sewinmiyorum bide fiyatta 49 olarak fazla kalmıcak boşuna para ödicez bence.
agalar bana da geldi gecen ayınkini 7 sinde odemiştim bu ayın 22 sinde gene fatura geldi ulen adamlar iyi tokatlıyo diye dusunmustum gercekten oyle bişeyse 1 lık fazla para helali hos olsun :D
iyide bunun faturayla ne alakası var kurdugun baglantıyı cakamadım fiyat degisecek mi ki ,? ayrıca 512 ye gecince hız neden dussun anlamadım keysmart 128 den 256 ya gecince hız azaldı mı ? bi süre sonra hepsi rayına girecek bence ben Telekoma bu sefer guveniyorum 2 senedir cok basarılı gidiyorlar!
Banada 03.03.2005 tarihinde Şubat ayı faturam geldi. 49 YTL. Halbuki 3 GB kotalı abone olmuştum. Görevli ile epey bir münakaşadan sonra beni haklı bulup faturamı düzelttiler (29 YTL). 22.03.2005 tarihinde ise Mart ayı faturam geldi (son ödeme 30 Mart).
telekom 1 Nisan şakası yapmasında
valla işallah be abisi herkesin de istedii bu
15 nisanı bekleyin
quote:
Orjinalden alıntı: vectrakopat
telekom 1 Nisan şakası yapmasında
Bu espri çok bayat
quote:
Orjinalden alıntı: keysmart
512 iyede çıksa bağlantı değişmicek hatta dahada yavaşlayabilir. o yüzden ben hiç sewinmiyorum bide fiyatta 49 olarak fazla kalmıcak boşuna para ödicez bence.
Allah Allah !!!
512 ye de çıksa bağlantı değişmeyecekmiş, hatta yavaşlayacakmış!
O mantıkla gidersek; madem hız arttıkça bağlantı yavaşlayacak, o zaman telekoma rica edelim 256'ları 56 yapsın. Dial-up'lı günlerimize geri dönelim.
aynen banada erken geldi
ya hakaten benim faturamin sonuda 30 marta kadar diyor,bakalim artik hayirlisi,türk telekom da kdeni sitesinden bir aciklama yapdiktan sonra, hepmizin ici rahat olacak.
1 Nisan'da bu iş olmaz diye, isteyenle 100 YTL iddiasına girerim.
quote:
Orjinalden alıntı: Seyyahım
Faturalar her ayın biri ile sonu arasında kesilmeye çok daha önceleri geçmişti. 512 ile bir ilgisi yok.
Kapasiteyi arttırsınlar önce Rezil oluruz yoksa
arkadaşım mantıklı şeyler sölemişsin de.Harbi artık şu 512 olayı gerçekleşene kadar topic açılmasın ya. "bak gene açmışlar bi topic ya üf püf" diom gene merağıma yenilip giriyom ama ya saçma sapan şeyler yazılıyo ya da sölenenler adamı kesmio.Bu topic te kesmedi ama,genede mantık war az biraz.
Lütfen artık şu 1 Nisan ı bekleyin az kaldı!!!
Not:Gerçi sonrada "bakın ben demiştim" ya da "amma g*T oldunuz bea" şeklinde topicler saracak ortalığı ama neyse!!! (Bkz: 1 Nisaaaan)