Modemim splitter'dan ahize ve modeme olmak üzere ayrılıyor.Bütün bağlantılar doğru.Fakat anlamadığım şekilde internet gidip geliyor (adsl ışığı yanıp sönüyor aynı zamanda ).Belirli zaman pediodlarında olmuyor bazen arka arkaya bazen 1gün sonra vs...
Evin tüm telefon kablosunu değiştirdim. Yeni splitter aldım. Bilgisayarı komple değiştirdim.
Ama sorun devam ediyor.İnternet pat diye gidiyor...İlgiç olan ise internet gittiğinde Telefon ahizesini açınca geri geliyor.Turk Telekom teknik ekibinden eleman geldi ölçtü falan herşey normal dedi elektirik dalgalanmasından gidiyordur (!).
Telefon ahizesini açık tutmaktan bıktım. ADSL , ADSL2 FARkı falan olabilirmi yada bi fikri olan acil yardım kafayı yemek üzereyim
kullandigin telefon cok eski bir model veya bir telsiz telefonsa veya evinizde insaat ile yapilmis duvarlarin altindan bir paralel sistem varsa bu kopmalara sebep olabilir . hepsini kontrol ettiginde tekrar sorun oluyorsa büyük bir ihtimal ya evine gelen hatta yada santrale olan uzakliginda sorunlar olabilir tekrar bir telekom ile görüsebilirsin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme