Şimdi Ara

ADSL HAT ZAYIFLAMASI HERKES DEĞERLERİNİ YAZSIN ! (162. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.741
Cevap
36
Favori
278.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 160161162163164
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar, yorumunuz nedir arkadaşlar bilgisi olan var mı? Vdsl hipernet vesaire destekler mi hattım.

Asus N55U modem.

ADSL HAT ZAYIFLAMASI HERKES DEĞERLERİNİ YAZSIN !

teşekkürler şimdiden..
  • kastamonu santral uzaklığı 2 km değerler nasıl sizce. bazen kopma oluyor.TTNET. 16 mbps hızda adsl Yalın internet

ADSL HAT ZAYIFLAMASI HERKES DEĞERLERİNİ YAZSIN ! ADSL HAT ZAYIFLAMASI HERKES DEĞERLERİNİ YAZSIN !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ego37 -- 3 Nisan 2017; 23:58:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: erenbey21

Şu an SOL Yalın Adsl kullanıyorum. Hat değerlerim bu şekilde ve internet paketim ve taahhütüm 1 ay sonra bitiyor. Bu hat değerleri ve ulaşılabilir max. hız TTNet'e geçince yükselir mi acaba? 1 ay TTNet kullandım 16 Mbit alıyordum SOL geçtim aynı alt yapı olduğu halde max 8 Mbps alabilirsiniz dediler.
    Bulunduğum konum; İstanbul Zeytinburnu

Peki ttnet deyken 16 Mbit alabiliyor muydunuz. Hat değerleri farklı mıydı. Eve farklı kablo mu geliyordu.
    Hattınız max 10Mbit e kadar destekliyor.16 Mbit Desteklemese bile satar ttnet.
    Benim taahhüt bitimine yakın aramışlardı almicam başka iss alıcam dedim neden felan dedi hız yavaş felan. 1.aramadan 1 hafta sonra felan tekrar aradılar.

16Mbit 50GB ilk 2 ay ücretsiz 45TL önerdiler Tabi ki kabul etmedim
    Taahhüt bittikten Superonline adls aldık 8Mbit 50 GB 57 TL yalın ama çok memnunum

İlk başta böyleydi ve ttnet deyken de  ADSL HAT ZAYIFLAMASI HERKES DEĞERLERİNİ YAZSIN ! twitter dan hız düşük dedim
    Arıza kaydı aldı tt iletmişler sonra durum bu  ADSL HAT ZAYIFLAMASI HERKES DEĞERLERİNİ YAZSIN !  ADSL HAT ZAYIFLAMASI HERKES DEĞERLERİNİ YAZSIN !

Akk geçse de youtube da HD izleniyor ttnet de 16lık olsun yinede donar siteleri bilerek yavaşlatıyor. Bence solda kalın twitter.com/SuperYardim dan sorunlarınız ordan iletin mh inden daha iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DenizGalaxy -- 4 Nisan 2017; 0:34:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: DenizGalaxy

quote:

Orijinalden alıntı: erenbey21

Şu an SOL Yalın Adsl kullanıyorum. Hat değerlerim bu şekilde ve internet paketim ve taahhütüm 1 ay sonra bitiyor. Bu hat değerleri ve ulaşılabilir max. hız TTNet'e geçince yükselir mi acaba? 1 ay TTNet kullandım 16 Mbit alıyordum SOL geçtim aynı alt yapı olduğu halde max 8 Mbps alabilirsiniz dediler.
    Bulunduğum konum; İstanbul Zeytinburnu

Peki ttnet deyken 16 Mbit alabiliyor muydunuz. Hat değerleri farklı mıydı. Eve farklı kablo mu geliyordu.
    Hattınız max 10Mbit e kadar destekliyor.16 Mbit Desteklemese bile satar ttnet.
    Benim taahhüt bitimine yakın aramışlardı almicam başka iss alıcam dedim neden felan dedi hız yavaş felan. 1.aramadan 1 hafta sonra felan tekrar aradılar.

16Mbit 50GB ilk 2 ay ücretsiz 45TL önerdiler Tabi ki kabul etmedim
    Taahhüt bittikten Superonline adls aldık 8Mbit 50 GB 57 TL yalın ama çok memnunum

İlk başta böyleydi ve ttnet deyken de  ADSL HAT ZAYIFLAMASI HERKES DEĞERLERİNİ YAZSIN ! twitter dan hız düşük dedim
    Arıza kaydı aldı tt iletmişler sonra durum bu  ADSL HAT ZAYIFLAMASI HERKES DEĞERLERİNİ YAZSIN !  ADSL HAT ZAYIFLAMASI HERKES DEĞERLERİNİ YAZSIN !

Akk geçse de youtube da HD izleniyor ttnet de 16lık olsun yinede donar siteleri bilerek yavaşlatıyor. Bence solda kalın twitter.com/SuperYardim dan sorunlarınız ordan iletin mh inden daha iyi

Evet 16 Mbps hız alıyordum eski evde. Sonrasında dediğim gibi evi yeniledik, geri döndük durum bu şekilde. Beni de TTNet arıyor arada, 15 tam hız alırsınız diyorlar. Daha önce bu hızı aldığımdan dolayı aynı konumda, yalan söyleyeceklerini düşünmüyorum TTNet'in. Ama TTNet geçmeyeceğim, ping/ms değerleri SOL'a göre baya yüksek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Methoxyphenyl -- 5 Nisan 2017; 21:34:44 >

• VDSL Training Status: Showtime
    Mode: VDSL2 Annex B
    VDSL Profile: Profile 17a
    Traffic Type: PTM Mode
    Link Uptime: 1 day: 0 hour: 44 minutes

VDSL Port Details Upstream Downstream
    Line Rate: 5.178 Mbps 48.258 Mbps
    Actual Net Data Rate: 5.118 Mbps 48.187 Mbps
    Trellis Coding: ON ON
    SNR Margin: 6.5 dB 6.3 dB
    Actual Delay: 2 ms 15 ms
    Transmit Power: 7.3 dBm 14.4 dBm
    Receive Power: -11.2 dBm -3.5 dBm
    Actual INP: 1.0 symbols 1.0 symbols
    Total Attenuation: 18.5 dB 17.9 dB
    Attainable Net Data Rate: 6.623 Mbps 47.928 Mbps

değerler nasıl sizce
  • hat değerlerim nasıl?
  • arkadaşlar ben bu değerlerle vdsl alabilir miyim. bide apartmana kadar fiber geliyor. apartman girişinden eve kadar dandik kablo ile internet geliyor. o kablo yüzünden hat değerlerimde zayıflama olabilirmi. apartmandaki kofradan eve kadar kaliteli bir kablo alsam bu değerleri arttırabilir miyim.

• huso44 kullanıcısına yanıt
    Hattı yenilemen gerek. Şuan ki değerlerle kopma yapıyodur bile. Hattı yeniledikten sonra değerleri yeniden at. Büyük ihtimalle geçebilirsin hat yenilemesi sonrası.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  ADSL HAT ZAYIFLAMASI HERKES DEĞERLERİNİ YAZSIN !

5,6 ay önce kopma oluyor diye 12 mbite sabitlemişlerdi tekrar 16 mbite yükseltsem yine kopma olur mu ki
  • 14 temiz alırsın

• Kablolarda sorun var max indirme felan hat zayıflaması var.
    Biraz ezilme ve tutsan kopucak (mavi kablo)
    Beyaz kabloyu ezilmemiş kısma kadar kesip yeniden bağlasak aynı şekilde siyah kabloyu da yapsak. Hat zayıflaması 10 felana kadar düşer mi max hız artar mı (olursa 13 14 gibi olur tahmin ediyorum)

Not1: Elektrikçi ile uğraşmadan babam ile birlikte düzeltmeyi düşünüyoruz. İşlem basit olur diye düşünüyorum bi sıkıntı çıkar mı

Not2: Bağlantı olan yer dış kapının arkasında kapı tam açılınca çarpıyor sıkıntı çıkarıyor.

ADSL HAT ZAYIFLAMASI HERKES DEĞERLERİNİ YAZSIN ! ADSL HAT ZAYIFLAMASI HERKES DEĞERLERİNİ YAZSIN ! ADSL HAT ZAYIFLAMASI HERKES DEĞERLERİNİ YAZSIN !

• quote:

Orijinalden alıntı: DenizGalaxy

Kablolarda sorun var max indirme felan hat zayıflaması var.
    Biraz ezilme ve tutsan kopucak (mavi kablo)
    Beyaz kabloyu ezilmemiş kısma kadar kesip yeniden bağlasak aynı şekilde siyah kabloyu da yapsak. Hat zayıflaması 10 felana kadar düşer mi max hız artar mı (olursa 13 14 gibi olur tahmin ediyorum)

Not1: Elektrikçi ile uğraşmadan babam ile birlikte düzeltmeyi düşünüyoruz. İşlem basit olur diye düşünüyorum bi sıkıntı çıkar mı

Not2: Bağlantı olan yer dış kapının arkasında kapı tam açılınca çarpıyor sıkıntı çıkarıyor.

ADSL HAT ZAYIFLAMASI HERKES DEĞERLERİNİ YAZSIN ! ADSL HAT ZAYIFLAMASI HERKES DEĞERLERİNİ YAZSIN ! ADSL HAT ZAYIFLAMASI HERKES DEĞERLERİNİ YAZSIN !

Kendim uğraştım

CRC artıyor sürekli ama Max oranı (indirme) 100200 altına düşmüyor

8Mbit kullanıyoruz max indirme 8Mbit in altına düşmezse sıkıntı çıkarmaz dimi

Başka şekilde İnternet i etkiler mi

Downstream Upstream
    SNR Marjı:
    6.4 16.8 db
    Hat Zayıflaması:
    36.8 23.6 db
    Veri Oranı:
    8192 799 kbps
    Max Oranı:
    10456 1439 kbps
    CRC:
    10025 8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DenizGalaxy -- 10 Nisan 2017; 19:30:48 >

• Benimde hat değerleri bu şekilde..
    ============================================================================
    VDSL Training Status: Showtime
    Link Uptime: 0 day: 0 hour: 50 minutes
    Line Rate: 1.142 Mbps 11.275 Mbps
    Actual Net Data Rate: 1.119 Mbps 11.232 Mbps
    SNR Margin: 8.3 dB 9.4 dB
    Actual Delay: 7 ms 8 ms
    Transmit Power: 10.5 dBm 14.3 dBm
    Receive Power: -3.5 dBm -15.4 dBm
    Actual INP: 1.0 symbols 1.0 symbols
    Total Attenuation: 14.0 dB 29.7 dB
    Attainable Net Data Rate: 1.128 Mbps 11.048 Mbps
    VDSL Band Status U0 U1 U2 U3 D1 D2 D3
    Line Attenuation(dB): 14.0 N/A N/A N/A 29.7 89.4 102.3
    Signal Attenuation(dB): 14.0 N/A N/A N/A 29.7 N/A N/A
    SNR Margin(dB): 8.3 N/A N/A N/A 9.4 N/A N/A
    Transmit Power(dBm): 10.5 N/A N/A N/A 14.3 N/A N/A

• Rezil Telekom.

Gelen Giden

DSL Hızı(Kb/s): 931 799

Ulaşılabilir Hız(Kb/s): 1244 883

SNR Sınırı (dB): 17.4 10.6

Hat Zayıflaması(dB): 60.0 37.7

Güç (dB): 16.1 12.4

• Bu değerlerle en fazla ne kadar hız alabilirim acaba ?

VDSL Training Status: Showtime
    Link Uptime: 2 days: 12 hours: 11 minutes
    Line Rate: 2.067 Mbps 24.640 Mbps
    Actual Net Data Rate: 2.048 Mbps 24.576 Mbps
    SNR Margin: 28.0 dB 21.8 dB
    Actual Delay: 0 ms 0 ms
    Transmit Power: 6.0 dBm 13.4 dBm
    Receive Power: -9.8 dBm -3.4 dBm
    Actual INP: 0.0 symbols 0.0 symbols
    Total Attenuation: 15.7 dB 17.0 dB
    Attainable Net Data Rate: 14.508 Mbps 40.712 Mbps
    VDSL Band Status U0 U1 U2 U3 D1 D2 D3
    Line Attenuation(dB): 5.7 31.4 48.1 N/A 15.9 39.0 61.4
    Signal Attenuation(dB): 5.7 30.3 N/A N/A 15.8 38.9 61.5
    SNR Margin(dB): 29.3 27.9 N/A N/A 21.8 21.8 0.0
    Transmit Power(dBm):- 4.3 5.5 -128.0 N/A 12.3 7.5 -128.0

• Rorschach1v4n kullanıcısına yanıt
    Alabileceğin hız en fazla 40 mbps. 35 mbps lik pakete geçebirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: transformers_78

Alabileceğin hız en fazla 40 mbps. 35 mbps lik pakete geçebirsiniz.

Gerçekten güzelmiş o zaman çok teşekkür ederim.
  • down - up
    SNR: 80 - 90
    Attenuation: 155 - 85
    Output Power: 188 - 121
    Attainable Rate: 19.236 - 1.150

Değerler bunlar, testlerde genelde 8-10 arası çıkıyor hız,
    Ama dalgalanma çok fazla sorun neyden kaynaklanıyor olabilir.
  • ttnetten turknete geçiş yaptım dün geçiş işlemi tamamlandı dün akşam buydu değerler

arıza kaydı bıraktım bugun değerler bu hat değerleri nasıl kaç megabiti sorunsuz alır dersiniz arkadaşlar bu değerler? 35 megabiti sorunsuz stabil alıyordum ttnette . dün akşam geçiş yapıldı her testte farklı çıkıyor 8 megabit den 20 megabite kadar değişiyordu şimdi gündüz diyemi bilmiyorum 52 megabit çıkıyor test sonucu speedtest de hattımın 75 megabit desteklediğini soylemişlerdi

• Suna bir yorum alabilir miyim ?

• 
Sayfa: önceki 160161162163164
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.