Şimdi Ara

ADSL HAT ZAYIFLAMASI HERKES DEĞERLERİNİ YAZSIN ! (161. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.741
Cevap
36
Favori
278.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 159160161162163
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 33 Db zayıflama ile vdsl düşüncesi iyiymiş.
  • AMC kullanıcısına yanıt
     ADSL HAT ZAYIFLAMASI HERKES DEĞERLERİNİ YAZSIN !

Benim düşüncem değil. türknet in vdsl verebileceği ve türk telekomun vdsl alabilirsin demesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bloodyghost007 -- 19 Mart 2017; 17:17:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  ADSL HAT ZAYIFLAMASI HERKES DEĞERLERİNİ YAZSIN !

arkadaşlar 16 mpbs alır mı ne diyorsunuz ?
  • Merhaba hat değerlerim bu şekilde ama Ping oluyor 50-60 arası bu durumu nasıl çözebilirim

• Merhaba hattım 16mbit destekler mi ? Şuan telekom 8 mbit sabitlemiş görünüyor. Tekrar 16mbit çıkarsam bağlantıda kopma olur mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serk1984 -- 21 Mart 2017; 0:31:8 >
  • nasıl ?

• En oluru nedir?

• millet vdsl almaz demiş ama ben iddia ediyorum vdsl baglantısı ile 64mbit alırsınız. ben 8mbit alıyordum snr 6.5 7 idi. vdsl ye gecıs yaptım 64mbit hz alıyorum.
  • kaanando K kullanıcısına yanıt
    hattı yenileyip şansımı deneyeceğim.

• turk telekom 16mps paketini kullanıyorum.. arkadaşlar çoğu zaman youtubede 1080p videolarda takılıyorum.. cs:go ping akşam 90-110 sabah 70-80 ping alıyorum. ne yapmam lazım__? ADSL HAT ZAYIFLAMASI HERKES DEĞERLERİNİ YAZSIN ! ADSL HAT ZAYIFLAMASI HERKES DEĞERLERİNİ YAZSIN !

• bu hat max. kaç mbit alabilir? m.hizmetleri 16mbit desteklemediğini söyledi. ADSL HAT ZAYIFLAMASI HERKES DEĞERLERİNİ YAZSIN !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EF64363C1 -- 22 Mart 2017; 13:46:35 >

•  ADSL HAT ZAYIFLAMASI HERKES DEĞERLERİNİ YAZSIN !

Arkadaşlar bende Türk Net 16 mbit tarifesindeyim. Max kaç mbit alırım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batmanzek -- 28 Mart 2017; 23:41:15 >
  • batmanzek B kullanıcısına yanıt
    İnternet olduğuna şükret.
  • Ne demek istedin AMC kardeş açarmısın. Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: batmanzek

Ne demek istedin AMC kardeş açarmısın. Teşekkürler.

hat değerlerin oldukça kötü demek istiyor.o değerlerle bağlantı sağlayabilmen çok iyi
  • Ne yapabilirim hat değerlerini düzeltmek için. Yardımcı olur musunuz? Şimdiden teşekkürler.
  • batmanzek B kullanıcısına yanıt
    Ankastreden eve gelen kablolarinizi yenileyebilirsiniz onun dışında yapabileceğiniz birşey yok. Türk Telekomun bölgenizde altyapı çalışması yapması gerekiyor.

• İlgilenen herkese çok teşekkür ederim. Bende ankastre den eve gelen kabloları yenileyeceğim. Sonuç olumlu veya olumsuz olursa burada bilgilendireceğim hepinizi. Tekrardan teşekkürler.
  • TTNet müşteri hizmetleri vdsl modem göndermeyi teklif etti ama altyapım iyi değil diye reddettim. Bayan altyapınız destekliyor diye ısrar etti işin ilginci.
    Bu değerlerle pek mümkün değil galiba?

Adsl Line Status SHOWTIME.L0
    Adsl Mode G992.5
    Up Stream 153 kbps
    Down Stream 4949 kbps
    Attenuation Down Stream 38
    Attenuation Up Stream 19
    SNR Margin Down Stream 11.1
    SNR Margin Up Stream 12.4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reaktans -- 29 Mart 2017; 15:40:13 >
  • Şu an SOL Yalın Adsl kullanıyorum. Hat değerlerim bu şekilde ve internet paketim ve taahhütüm 1 ay sonra bitiyor. Bu hat değerleri ve ulaşılabilir max. hız TTNet'e geçince yükselir mi acaba? 1 ay TTNet kullandım 16 Mbit alıyordum SOL geçtim aynı alt yapı olduğu halde max 8 Mbps alabilirsiniz dediler.
    Bulunduğum konum; İstanbul Zeytinburnu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Methoxyphenyl -- 29 Mart 2017; 22:54:16 >

• 
Sayfa: önceki 159160161162163
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.