Şimdi Ara

ADSL HAT ZAYIFLAMASI HERKES DEĞERLERİNİ YAZSIN ! (159. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.741
Cevap
36
Favori
278.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 157158159160161
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türk telekom adsl kullanıcısıydım vdsl ye geçtim geçişimn tamamlandı şuanki hat değerlerim
    bu arada modemim sıfır asus dsl-ac68u bina içi ankastreden modeme kadar cat6 kablo çekili yer hatay iskenderun şuanki hat değerlerim nasıl ve en yüksek kaç mbit hız alabilirim

ADSL HAT ZAYIFLAMASI HERKES DEĞERLERİNİ YAZSIN !

buna göre alabileceğim maximum hız nedir değerlerimde hangisi kötüdür iyileşmesi için ne yapmam gereklidir şimdiden kolay gelsin iyi çalışmalar arkadaşlar
  •  ADSL HAT ZAYIFLAMASI HERKES DEĞERLERİNİ YAZSIN ! ADSL HAT ZAYIFLAMASI HERKES DEĞERLERİNİ YAZSIN !

Bu değerler sıfır kablolu tplink modeme ait.Kutuda sadece benim hattım bağlı diğerlerini kestim. Kutudan itibaren telekomun bağladığı siyah telefon kablosu yaklaşık 10 metre ona ek modeme kadar 5 metrelik gri adsl kablosu var, turknete geçtim telekomcu yeni bağladı. (onun öncesinde 30 cmlik vardı yine kopmalar oluyordu). Tplink kablolu modem ile 45 dk ile 1 saat arası kopmalar oluyor. Benim asıl modemim Airties rt-205 elimde 2 tane var. İkisi de 15 dk'da bir kopuyor. Tplinki denemek için almıştım geri verdim. Bir günlük sıfır zyxel kablosuz modem denedim o da saatte bir koptu.

RT-205lerin margin değeri 0 ila 3 arası değişiyor. tplink 6.6. Vodafone kullanıyordum turknete geçtim. Vodafone hızımı 4 mbpse sabitlemişti onda da seyrekte olsa kopmalar yaşadım. 5 ay önce telekomdan gelen adam kendi aletiyle ölçtü , 12ye kadar sağlıklı alırsın dedi , rt-205i değiştir dedi . şimdi anca değiştirebildim ama kopmalar yine var. Ne yapmalıyım arkadaşlar. Kutudan direk 5 metrelik gri adsl kablosu bağlayabilir miyim siyah bantla. Benim kafamı şu küçük turuncu zımbırtılar karıştırdı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yıldızburak -- 26 Şubat 2017; 20:13:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Bluepower

quote:

Orijinalden alıntı: JouLex

Usta benim değerlerde bu VDSL geçin demişsin bir kaç kişiye ama nasıl olacak o iş ben Dsmartnet kullanıyorum.

Süperonline türk.net veya türk telekom vdsl'e geçmelisiniz.

Bugün görüştüm hattınız VDSL desteklemiyor dediler. Halbuki santrale 1km uzak olan yerlerde VDSL var benim mesafem 400-500 metre

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Bluepower

quote:

Usta benim değerlerde bu VDSL geçin demişsin bir kaç kişiye ama nasıl olacak o iş ben Dsmartnet kullanıyorum.

Süperonline türk.net veya türk telekom vdsl'e geçmelisiniz.

Bugün görüştüm hattınız VDSL desteklemiyor dediler. Halbuki santrale 1km uzak olan yerlerde VDSL var benim mesafem 400-500 metre

Port yoktur zaten bu degerlerle 24 megabit olur en fazla santral yakin olsa bile kablo baska yerlerden dolanip geliyordur size degerlere gore 1 km uzaktasiniz en az.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bluepower -- 26 Şubat 2017; 10:9:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• daireye kadar 50mbps fiber netten nerelere düştük arkadaş reva mı bu?

Modulation : G.Dmt
    Annex Mode : Annex A/L
    Line State : up
    Lan Tx : 6279129
    Lan Rx : 4032104
    ADSL Tx : 143726
    ADSL Rx : 2201990
    CRC Down : 30
    CRC Up : 3
    FEC Down : 0
    FEC Up : 0
    HEC Down : 15
    HEC Up : 6
    SNR Up : 12.0
    SNR Down : 11.0
    Line Attenuation Up : 7.0
    Line Attenuation Down : 13.5
    Data Rate Up : 800
    Data Rate Down : 8128
  • quote:

Orijinalden alıntı: ztalan

daireye kadar 50mbps fiber netten nerelere düştük arkadaş reva mı bu?

Modulation : G.Dmt
    Annex Mode : Annex A/L
    Line State : up
    Lan Tx : 6279129
    Lan Rx : 4032104
    ADSL Tx : 143726
    ADSL Rx : 2201990
    CRC Down : 30
    CRC Up : 3
    FEC Down : 0
    FEC Up : 0
    HEC Down : 15
    HEC Up : 6
    SNR Up : 12.0
    SNR Down : 11.0
    Line Attenuation Up : 7.0
    Line Attenuation Down : 13.5
    Data Rate Up : 800
    Data Rate Down : 8128

Modulation'ı adsl2+ yapın gdmt bağlanıyorsunuz.
  • Bluepower kullanıcısına yanıt
    Çok sağolun

Otomatik seçili şu anda değiştiriyorum hemen.

•  ADSL HAT ZAYIFLAMASI HERKES DEĞERLERİNİ YAZSIN !

taahhüdüm bitiyor, vdsl alabilir miyim, yorumlarsanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertheper

taahhüdüm bitiyor, vdsl alabilir miyim, yorumlarsanız sevinirim

Dostum Vdsl alıp almaman, şuan ki hat değerleri ile alakalı bir durum değildir. Bolunmuş olduğun saha santraline olan uzaklığın ve bundan da önemlisi saha santralinin Geniş Bant İnternet Alt yapısını desteklemesi gerekmektedir. Zaten saha dolaplarının sağ veya sol üst köşelerinde T-3 T-7 T11b gibi tipini gösteren uyarılar vardır. Bunların hepsi Vdsl destekler. Artık şansına hadi hayırlısı ;) Sokaklara çık araştırma yap biraz.

Birileri benimkine de baksa

• Türk Telekom 16mbit yalın internete geçtim 2 aydır bu şekilde. Alabileceğim max. internet hızı bu mudur? Splitter yok prizden gelen kablo direk modeme takılı. Superonline 25mbit AKK'siz internete geçmek istiyorum 12-13 mbit alabilsem şükredeceğim.

• sizce hat değerleri nasıl vdsl alabilir miyim?
    ISS Turkcell Superonline

• quote:

Orijinalden alıntı: djgencdafunk

sizce hat değerleri nasıl vdsl alabilir miyim?
    ISS Turkcell Superonline

Hocam benim hat değerlerim size çok yakın ben geçiş yaptım ama henüz tamamlanmadı. Ama vdsl ye geçince hız nasıl olacak bilmiyorum :) ADSL HAT ZAYIFLAMASI HERKES DEĞERLERİNİ YAZSIN !

Arayıp yeni abonelik öneren TTelekom; 79 mbps, superonline; 101 mbps kadar vdsl alabilirsiniz ama port yok görünüyor diyorlar. Bu hızlara inanmalı mıyım? Hat değerlerim resimde.

Vdsl için port açtırmak nasıl bir süreçtir? Hâlihazırdaki adsl aboneliğim mart sonunda bitmeden önce, bugünlerde turk.net ile taahhütsüz bir vdsl macerasına başlayayım, 50 mbps üzeri becerebilirlerse onlarla devam edeyim diyorum. Sizce mantıklı mı?

İlgilenip cevaplayan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MorBüyü -- 6 Mart 2017; 20:23:53 >

• 3 gündüe internetim berbattı 2mbit üstüne çıkmadı ekipler geldi gitti bişey yapamadılar ankastreden modeme giden kablotu yeniledim bu sabah net düzeldi

Buda değerlerim santrele uzaklığım 1200-1300 metre diyolar

Vdsl destekleyip desteklemediğini nerden anlarım destekliyorsa ne yapmam gerekir

edit: fixnet 16mbits akk siz kullanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MayynaK -- 7 Mart 2017; 17:5:1 >

• 3.5mbit hız alıyorum arttırma şansım var mıdır?

benim ki nasıl ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fenmazel -- 7 Mart 2017; 19:16:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alpera91

3.5mbit hız alıyorum arttırma şansım var mıdır?

Benim ki de aynı 10 Mbit e destekliyor hat zayıflamasını nasıl düşürebiliriz. yoksa ttnet kısıtlıyormu heryerde  ADSL HAT ZAYIFLAMASI HERKES DEĞERLERİNİ YAZSIN !

• Hocam valla çok anlamıyorum bu işlerden en fazla 7mbit alabilirim galiba siz de 10mbit ama degisik degisik seyler söylüyo mh bundan sonrası kopma yapar tarzı. Durduk yere adamları azarlamayalim diye burdan bi sizlere sorayım dedim

• Bugün geçtim vdslye 35 mbit 100 gb kota olan pakete , değerlerim nasıl en fazla nekadar destekler.

• 
Sayfa: önceki 157158159160161
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.