Şimdi Ara

ADSL HAT ZAYIFLAMASI HERKES DEĞERLERİNİ YAZSIN ! (158. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.741
Cevap
36
Favori
278.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 156157158159160
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kabinde yeterli kapasite kalmamıştır büyük ihtimalle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Upstream Downstream
    Current Rate (Kbps) 799 10711
    Max Rate (Kbps) 1131 10692
    INP (symbols) 0 0
    Trellis ON ON
    Line Attenuation (dB) 16.6 29
    Errors (Pkts) 0 0
    Delay (ms) 0 0
    Transmit Power (dBm) 12.4 18.7

Aldığım değerler bu şekilde ankastreden modeme direk cat 6 çeksem biraz daha artarmı acaba hız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr20mouse

Arkadaşlar bu benim sorun yaşamadan önceki değerlerim o zamanlar 13 mpbs hız alıyordum sorunsuz.

ADSL HAT ZAYIFLAMASI HERKES DEĞERLERİNİ YAZSIN !

Bu son 2 aya yakındır sıkıntı yaşadığım hız. Hızım birden bire 10,5-11 mpbs'ye düştü.

Buda son 2 haftadır yaptığım şikayetlerden sonra hızımı arttırmak yerine 7 mpbs'ye düşürdükleri değerler. Bu değerleri aldığımda evdeki telefon kablosunu yeniledim hatta ama hızı yükseltmediler hala.

Burada sormak istediğim son 2 resim eski telefon kablosunda aldığım değerlerdi. Son attığım resimde yeni telefon kablosuyla aldım evde sorun olduğunu düşünmüyorum sizce de öyle mi dışarıdaki kabloda sorun olduğunu nasıl ispatlarım her aradığımda sorun yok deyip duruyorlar. Böyle sorun yaşayacağımı bilseydim 2 ay önce taahhütü yeniletmezdim. Taahütü yeniletmeden önce sorunsuz 13 mbps hız alıyordum.

Bunu buraya herkese ibret olsun diye atıyorum görün TT'nin yüzsüzlüğünü

Bugün hız şikayetim için Bağcılar TT müdürlüğüne gittim. Çalışanla konuştuk ettik biraz saçmaladı işte fiber için yatırımlar var eknonmik sorunlardan yavaşladı filan dedi sonra işte kapasite yetmiyor bende evimde düşük hız alıyorum diyip durdu. Neyse kayıt açtı çıktım eve geldim. Bide ne göreyim düşürdükleri hızı tekrar düşürdüler 2 ay önce güllük gülüstan 13 mbps hız alıyordum şikayetim yoktu. Sırayla 10,5 mbps, 7 mbps derken şimdi de 5 mbps'ye düşürdüler . Televizyonda önceden takılmadan youtube'da full hd video izleyebiliyordum şimdi 480p'yi bile takılmadan izleyemiyorum. Şikayet ettikçe hızı düşürdüler. En son aradımğımda arıza kaydınız var kayıt kapanmadan yenisini açamayız filan deyip durdular. İmkanı olan TT'ye bulaşmasın başka internet sağlayıcılarına bakın belanızı bulmayın bunlarla. Böyle olacağını bilsem 2 ay önce o lanet taahütü yeniletmezdim.

Sizden ricam tekrar aradıklarında ne yapayım bu sorun yüzünden cezasız taahütü bozdurma imkanım var mı? BTK'ya şikayet etsem birey olur mu? Bilenlerden yardım istiyorum TT ile işim bitti şikayet ettikçe hız düşürüyorlar. Böyle giderse 1 mbps'ye kadar yolu var herhalde

• dr20mouse kullanıcısına yanıt
    2 ay da çok fazla bir cayma bedeli çıkmaz iptal edebilirsiniz.

Türknete başvurun 120 tl ye kadar olan kısmını ödüyor kendileri.

• tezekos kullanıcısına yanıt
    22 ay daha tahaütüm var hocam ya taahütü yeniletmemiş olsam kaçardım.

• quote:

22 ay daha tahaütüm var hocam ya taahütü yeniletmemiş olsam kaçardım.

Çıkış yapabilirsiniz 2 ayda çok fazla bir indirim almamışsınızdır. 22 ay bekleme yapma diye bir durumunuz yok.

• tezekos kullanıcısına yanıt
    35 lira indirim tutarı aylık hocam buna göre ne kadar ceza çıkar?

• quote:

35 lira indirim tutarı aylık hocam buna göre ne kadar ceza çıkar?

70 tl çıkar cayma bedeliniz başka da birşey çıkmaz eğer hattınızı türknete taşırsanız 120 tl ye kadar olan kısmını öderler. Birde modem falan aldıysanız onuda fatura ederler bilginiz olsun.

• Merhaba arkadaşlar memleketteki eve Turknet bağlatmayı düşünüyorum, turknet yetkilileri 75mbps vdsl verebileceklerini söylediler su an dandirik bi net mevcut :D (5mbps kadar) şu anki değerlerim de böyle:

SNR payı up 20.6 dB Down 28.1 dB

zayıflama: up 3.6 dB down 1.0 dB

75mbps den ne kadar bi verim alabilirim ve tabii ki bu değerler heralde vdsl olunca değişecektir değil mi?

Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pingu -- 7 Şubat 2017; 15:59:26 >
  • Küçük bir yerde yaşıyorum. Hat değerlerim bunlar. Önceden 8mbit hız alıyordum. 15 gün evde yoktum. Geldiğimde hızım 2.5 mbit çıkıyor. 3 kere Turkneti aradım çözemediler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hobar -- 8 Şubat 2017; 0:58:45 >
  • arkadaşlar hat değerlerimi kontrol edermisiniz
    buda vodafoneden yaptıgım sorgulama
     ADSL HAT ZAYIFLAMASI HERKES DEĞERLERİNİ YAZSIN ! ADSL HAT ZAYIFLAMASI HERKES DEĞERLERİNİ YAZSIN !

• quote:

Orijinalden alıntı: Hobar

Küçük bir yerde yaşıyorum. Hat değerlerim bunlar. Önceden 8mbit hız alıyordum. 15 gün evde yoktum. Geldiğimde hızım 2.5 mbit çıkıyor. 3 kere Turkneti aradım çözemediler.

Anlayan biri yok mu? Sorunum hala çözülmüş değil. 5 sefer falan aradım. Şimdiye kadar 8 alıyordum ama şimdi sürekli 2.5mbit. Önce topu modeme attılar. Modemde sorun yok. Şimdi de bina tesisatında sorun var diyorlar. Biz size 8mbiti veriyoruz hattınızdan dolayı gitmiyor diyorlar. Adamlara modeme gelen sinyalin 8mbite izin verdiğini söylüyorum ısrarla kendilerinde sorun olmadığını söylüyorlar. Btk ya da şikayet ettim.

ISS Turknet.

•  ADSL HAT ZAYIFLAMASI HERKES DEĞERLERİNİ YAZSIN !

bu değerler nasıl hocam 3.5 mbit hız alıyorum...... aboneliğim 16 mbit değerlere göre ne yapmam lazım
  • Erhan_TR E kullanıcısına yanıt
    Kotayı geçmediniz değil mi? Servis sağlayıcı kim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erhan_TR

bu değerler nasıl hocam 3.5 mbit hız alıyorum...... aboneliğim 16 mbit değerlere göre ne yapmam lazım

Vdsl'e geçin 100 megabit destekler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bluepower -- 17 Şubat 2017; 6:53:1 >
  • Bu değerler nasıl. Ben fazla anlamıyorum.Yardımcı olursanız sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: serrrrro

Bu değerler nasıl. Ben fazla anlamıyorum.Yardımcı olursanız sevinirim.

İyi vdsl'le 50 megabit alır.
  • Bluepower kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.
  •  ADSL HAT ZAYIFLAMASI HERKES DEĞERLERİNİ YAZSIN !

Usta benim değerlerde bu VDSL geçin demişsin bir kaç kişiye ama nasıl olacak o iş ben Dsmartnet kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JouLex

Usta benim değerlerde bu VDSL geçin demişsin bir kaç kişiye ama nasıl olacak o iş ben Dsmartnet kullanıyorum.

Süperonline türk.net veya türk telekom vdsl'e geçmelisiniz.

• 
Sayfa: önceki 156157158159160
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.