Şimdi Ara

ADSL HAT ZAYIFLAMASI HERKES DEĞERLERİNİ YAZSIN ! (160. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.741
Cevap
36
Favori
278.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 158159160161162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar evin bir odasında modem kullanmaya mecuburuz fakat o odada telefon giriş yeri mevcut değil sadece priz ve anten çıkışı var. Diğer bir odada ve salonda ise telefon giriş yeri mevcut. O telefon girişi olmayan odada modemi nasıl kullanabiliriz fikri olan var mı?

Elektirik bilgim olmadığı için hani priz ile telefon kabloları aynı kablodan mı gelir filan bilmiyorum belki o şekilde halledebilriz düşündüm.
  •  ADSL HAT ZAYIFLAMASI HERKES DEĞERLERİNİ YAZSIN !

Arkadaşlar bu hat kopma yapmadan kaça kadar destekler? Sözleşmede 16'ya kadar diyor geçen gün hızı yukarı çektirmek için aradım ama pek bir şey değişmedi unuttular herhalde. Bir daha mı arasam ne diyorsunuz?
  • Distortion kullanıcısına yanıt
    koptu kopacak elleme :D
  • Arkadaşlar değerlerim aşağıda ki gibidir maksimum ne kadar hız alabilirim acaba yardımcı olabilecek varmı? Teşekkürler

ADSL HAT ZAYIFLAMASI HERKES DEĞERLERİNİ YAZSIN !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Freed0mm -- 10 Mart 2017; 10:30:23 >
  • hattın şuan 8mbps hattın en fazla 12mbps alır
  • ULTILIX U kullanıcısına yanıt
    hattın sınırda koptu kopucak öncelikle bina ankastre kutusundan eve kadar cat6 çektir eğer hattın düzelmezse servis sağlayıcısına bildir
  • ULTILIX U kullanıcısına yanıt
    inceoktay İ kullanıcısına yanıt
    hahaha teşekkür ederim o zaman ellemiyorum. iyi ki yükseltmemişler ben de ateşle oynuyormuşum
  • inceoktay İ kullanıcısına yanıt

Ben sorun göremiyorum :D
  • Arkadaşlar bir anormallik var mı bu değerlerde?Hat zayıflaması değeri iyi gibi ancak snr değeri neden o kadar düşük kopmalar oluyor.Alınabilecek hız 12mbit ancak speedtestte nedense max 6mb olarak çıkıyor.720p videolar bile takılıyor youtubeda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FletneR_ -- 11 Mart 2017; 12:3:31 >
  • Tesisatın kontrol edilmesi lazım.
  • AMC kullanıcısına yanıt
    Merhabalar. Geçen hafta ADSL'den 35 mbps VDSL'e geçiş yaptım. 53 mbit'e kadar desteklendiği söylendi ve gelen Telekom ekipleri de sıkıntı yaşamamam gerektiğini söylediler ancak VDSL'e geçtiğimden beri 10 dakikada bir kopma yaşıyorum. İç tesisat kablolarını değiştirin dediler. Değiştirsem bu değerler yükselir mi?

• Batmessenger kullanıcısına yanıt
    Hattın ölmüşte ağlıyanı yok iç tesisat durumu nasılki kötüyse doğal olarak yükselir.
  • Merhaba bu değerler nasıl bağlantı hızımı 8 mb olarak sabitlediler

• AMC kullanıcısına yanıt
    3 yıllık binada oturduğum için kablolarda sıkıntı olmayacağını düşünmüştüm ancak elektrikçi çağırmanın vakti gelmiş demek. Perişan oldum kopa kopa. Cevap için çok teşekkürler.
  • serk1984 kullanıcısına yanıt
    hatttın sınırda şuan koptu kopacak bina ankastre kutusundan eve modeme kadar cat6 kablo çek
  • inceoktay İ kullanıcısına yanıt
    Binadaki kablo cat6 zaten telekom ekipleri geldi port değişikliği yaptı ama maksimum bu değerler oldu. Daha öncesinde bağlantım devamlı kopuyordu şimdi kopma olmuyor ama 8 mbite sınırladılar.
  •  ADSL HAT ZAYIFLAMASI HERKES DEĞERLERİNİ YAZSIN !

Hattım değerleri bu vdsl destekliyor 24 mbts e kadar. Sizce vdsl ye geçsem bu değer iyileşirmi ve ne kadar hız alırım. Modeme vereceğim paraya değer mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Santrale uzaksınız hat değerleriniz kötü durumda, bu değerlerle VDSL alamazsınız.

• apartmanın dışındaki kutuya direk modemi bağlayıp bina içinde problem olup olmadığına bakma gibi bir şansım var mı? Kutuya kabloları takabilirmiyim kendim?

• VDSL Almaz. Şu değerlerle bile kopma olması muhtemel. Kutuya direk bağlayıp denemekle falan uğraşmayın tesisatı komple yenileyin.. En azından ADSL de problem çıkarmaz.

• 
Sayfa: önceki 158159160161162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.