Şimdi Ara

ADSL HAT ZAYIFLAMASI HERKES DEĞERLERİNİ YAZSIN ! (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
3.741
Cevap
36
Favori
278.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bağlantı var
    Upstream Hızı (Kbps)
    253
    Downstream Hızı (Kbps)
    1021
    Upstream Sınırı
    -16
    Downstream Sınırı
    31
    Trained Modulasyon
    ADSL_2plus
    LOS Hataları
    0
    Downstream Hat Zayıflaması
    8
    Upstream Hat Zayıflaması
    2
    Peak Cell Rate
    596 cells per sec
    CRC Rx Fast
    0
    CRC Tx Fast
    0
    CRC Rx Interleaved
    0
    CRC Tx Interleaved
    0
    Path Mode
    Fast Path

Arkadaşlar Pazartesi yani ayın 1inde 8Mbs NetLimitsize geçmeyi düşünüyorum da destekler mi arkadaşlar. Şuan 1 Limitsiz kullanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: RexWolker

Bağlantı Durumu
    Bağlantı var
    Upstream Hızı (Kbps)
    253
    Downstream Hızı (Kbps)
    1021
    Upstream Sınırı
    -16
    Downstream Sınırı
    31
    Trained Modulasyon
    ADSL_2plus
    LOS Hataları
    0
    8
    Upstream Hat Zayıflaması
    2
    Peak Cell Rate
    596 cells per sec
    CRC Rx Fast
    0
    CRC Tx Fast
    0
    CRC Rx Interleaved
    0
    CRC Tx Interleaved
    0
    Path Mode
    Fast Path

Arkadaşlar Pazartesi yani ayın 1inde 8Mbs NetLimitsize geçmeyi düşünüyorum da destekler mi arkadaşlar. Şuan 1 Limitsiz kullanıyorum

Hat değerlerin iyi yarn değil bu akşam 12 ye kadar geç.Yoksa yarın geçersen extra para verirsin.Kıst ücret felan filan.8mbit sorunsuz kullanabilirsin görünüşe göre.

• Arkadaşlar benim hat bilgilerim aşağıda alınabilir hız olarak 6828 kb gösteriyor.. Cuma günü değişik bir 8 megabit paketine başvurduk hafta içinde aktive edilecek aktive hızım ve güvenlik paketi vs vs.. Hat bilgilerim iyi değil gibi geldi bana halbuki santral dibimde sayılır neden böyle değerler çıkıyo anlamış değilim. Telefon başka bir semteki bölge müdürlüğüne bağlı bundan olabilirmi acaba? Ama ttnet ve telefon ile ilgili sorun olduğunda dibim'de bulunan santralden gelirler hep. Bu hat durumunu nasıl iyileştirebiliriz ? Kablolar felan yeni sayılır 2-3 aylık daha modem datron marka modemlerden.

Noise Margin 21.4 dB 19.6 dB
    Line Attenuation 44.5 dB 24.1 dB
  • quote:

Orijinalden alıntı: ıLGıM

Arkadaşlar benim hat bilgilerim aşağıda alınabilir hız olarak 6828 kb gösteriyor.. Cuma günü değişik bir 8 megabit paketine başvurduk hafta içinde aktive edilecek aktive hızım ve güvenlik paketi vs vs.. Hat bilgilerim iyi değil gibi geldi bana halbuki santral dibimde sayılır neden böyle değerler çıkıyo anlamış değilim. Telefon başka bir semteki bölge müdürlüğüne bağlı bundan olabilirmi acaba? Ama ttnet ve telefon ile ilgili sorun olduğunda dibim'de bulunan santralden gelirler hep. Bu hat durumunu nasıl iyileştirebiliriz ? Kablolar felan yeni sayılır 2-3 aylık daha modem datron marka modemlerden.

Santral dibimde diyorsunuz ama o santrale bağlı değilsiniz gibi 8 mbit te sanki zor olur gibi geliyor. Olmazsa müracaat edin yakınınızdaki santrale geçiş yaptırmaya çalışın.

•  ADSL HAT ZAYIFLAMASI HERKES DEĞERLERİNİ YAZSIN !

sinyallerim su halde. 4mbit adsl. ve surekli sinyal işigim gidior bunlarla ilgisi varmidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByAdmin

quote:

Arkadaşlar benim hat bilgilerim aşağıda alınabilir hız olarak 6828 kb gösteriyor.. Cuma günü değişik bir 8 megabit paketine başvurduk hafta içinde aktive edilecek aktive hızım ve güvenlik paketi vs vs.. Hat bilgilerim iyi değil gibi geldi bana halbuki santral dibimde sayılır neden böyle değerler çıkıyo anlamış değilim. Telefon başka bir semteki bölge müdürlüğüne bağlı bundan olabilirmi acaba? Ama ttnet ve telefon ile ilgili sorun olduğunda dibim'de bulunan santralden gelirler hep. Bu hat durumunu nasıl iyileştirebiliriz ? Kablolar felan yeni sayılır 2-3 aylık daha modem datron marka modemlerden.

Santral dibimde diyorsunuz ama o santrale bağlı değilsiniz gibi 8 mbit te sanki zor olur gibi geliyor. Olmazsa müracaat edin yakınınızdaki santrale geçiş yaptırmaya çalışın.

Teşekkür ederim . Ancak böyle birşey mümkünmü acaba? Şuan hangi santrale bağlı olduğumu bilmiyorum fakat numaramız 440 ile başlıyo oturduğum semtte çoğu kişinin numarası 440 ile başlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Friax

ADSL HAT ZAYIFLAMASI HERKES DEĞERLERİNİ YAZSIN !

sinyallerim su halde. 4mbit adsl. ve surekli sinyal işigim gidior bunlarla ilgisi varmidir

Evet 4mbit kaldırmıyor hattın, 2ye düşür kopmalar biter.

@ıLGıM

Santal dibindeyse ve o santrale bağlıysan değerlerin berbat. Ya senin kablolarda yada hattındaki kablolarda sorun var o zaman.

• Orijinalden alıntı: ByAdmin

@ıLGıM

Santal dibindeyse ve o santrale bağlıysan değerlerin berbat. Ya senin kablolarda yada hattındaki kablolarda sorun var o zaman.

Modem ile telefon arasında olan kablolar yeni henüz geçen telefon arızalanmıştı akabinin'de internete arızalandı ve ttneti aramıştım santralden gelip telefon kutusuna baktılar eve geldiler yeni splitter vermişlerdi.. Hat kabloları derken ? Bu kablolar apartmandaki telefon kutusundamı bulunuyo yoksa bizim evin içinde mi? Telekomu arasam gelip yenilerlermi veya kontrol ederlermi yada Ben telefoncu getirip yeni kablolar taktırabilirmiyim ? Çok soru sordum ama malum bilgim yok bu konularda fazla :(
  • quote:

quote:

@ıLGıM

Modem ile telefon arasında olan kablolar yeni henüz geçen telefon arızalanmıştı akabinin'de internete arızalandı ve ttneti aramıştım santralden gelip telefon kutusuna baktılar eve geldiler yeni splitter vermişlerdi.. Hat kabloları derken ? Bu kablolar apartmandaki telefon kutusundamı bulunuyo yoksa bizim evin içinde mi? Telekomu arasam gelip yenilerlermi veya kontrol ederlermi yada Ben telefoncu getirip yeni kablolar taktırabilirmiyim ? Çok soru sordum ama malum bilgim yok bu konularda fazla :(

Bilgisayarında Modeminde sorun yoksa 2 seçenek kalıyor.

Ya santralden evine gelen kablolarda yada Apartmandaki Telefon kutusundan modeme kadar olan kablolarda sorun var muhtemelen. Dairene telekom karışmaz senin yaptırman lazım ama ısrar edip ikna edersen, anlayışlı ve iş yapan telekom çalışanları ise evine kadar kabloları ölçüp sana bilgide verebilirler sorunun nereden kaynaklandığı konusunda. Ama genelde yapmazlar yada sorunu sana atıp kurtulurlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByAdmin -- 31 Ocak 2010; 23:10:49 >

• quote:

quote:

quote:

@ıLGıM

Bilgisayarında Modeminde sorun yoksa 2 seçenek kalıyor.

Ya santralden evine gelen kablolarda yada Apartmandaki Telefon kutusundan modeme kadar olan kablolarda sorun var muhtemelen. Dairene telekom karışmaz senin yaptırman lazım ama ısrar edip ikna edersen, anlayışlı ve iş yapan telekom çalışanları ise evine kadar kabloları ölçüp sana bilgide verebilirler sorunun nereden kaynaklandığı konusunda. Ama genelde yapmazlar yada sorunu sana atıp kurtulurlar.

Anladım teşekkür ederim. Ben en iyisi yarın şu santrale gideyim ne iş olduğunu bi sorayım eğer o santrale bağlı değilsem nasıl geçiş yapabileceğimi sorarım.. Yada o santrale bağlı isem bilgi anlamında yardımcı olmalarını rica ederim.. İnsaflı adamlar ise tabii.

istanbul

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ornitolog -- 1 Şubat 2010; 0:50:45 >

• Downstream Hat Zayıflaması 26
    Upstream Hat Zayıflaması 12

8 mb kaldırırmı arkadaşlar bu akşam başvurumu yaptım
  • quote:

Orijinalden alıntı: chatter

Downstream Hat Zayıflaması 26
    Upstream Hat Zayıflaması 12

8 mb kaldırırmı arkadaşlar bu akşam başvurumu yaptım

Kaldırır mı bilmem fakat Başvurunu geri almanı öneririm. 1 Mbit kullanıyorsan fatura 150 Civarı gelir.
  • Kaç megabit alabilirim?hattım daha bugün bağlandı.

Upstream Hızı (Kbps)
    511
    Downstream Hızı (Kbps)
    2045
    Upstream Sınırı
    19
    Downstream Sınırı
    10
    Trained Modulasyon
    ADSL_2plus
    LOS Hataları
    0
    38
    Upstream Hat Zayıflaması
    18
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Kaç megabit alabilirim?hattım daha bugün bağlandı.

Upstream Hızı (Kbps)
    511
    Downstream Hızı (Kbps)
    2045
    Upstream Sınırı
    19
    Downstream Sınırı
    10
    Trained Modulasyon
    ADSL_2plus
    LOS Hataları
    0
    38
    Upstream Hat Zayıflaması
    18

Şuanki hızın 2 mbit yükseltirsen değerlerin kötü olduğu için kopmaların olacaktır alabileceğin hız maximun bu ne yazıkki.
  • adsl g dmt yi ayarladım,değişti bir daha bakabilir misin?

Upstream Hızı (Kbps)
    512
    Downstream Hızı (Kbps)
    2048
    Upstream Sınırı
    25
    Downstream Sınırı
    20
    Trained Modulasyon
    ADSL_G.dmt
    LOS Hataları
    0
    35
    Upstream Hat Zayıflaması
    19
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

adsl g dmt yi ayarladım,değişti bir daha bakabilir misin?

Upstream Hızı (Kbps)
    512
    Downstream Hızı (Kbps)
    2048
    Upstream Sınırı
    25
    Downstream Sınırı
    20
    Trained Modulasyon
    ADSL_G.dmt
    LOS Hataları
    0
    35
    Upstream Hat Zayıflaması
    19

Downstream Sınırı 15 den aşağı düşünce kopmaların başlar, mod değiştirmekle pek fazla şansın olmaz sanırım santrale uzaksın. Yinde 4mbit alıp 1-2 gün deneyebilirsin.
  • Bu sınır değişen birşey midir?Yani şuan 2megabit hala bağlantının kopma tehlikesi ile karşı karşıyamıyım ?
  • SNR Margin : 12 / 25.5
    Line Attenuation : 31 / 31

8 mb te sorun çıkarmı acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berkedogan -- 5 Şubat 2010; 21:20:22 >
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.