Şimdi Ara

ADSL HAT ZAYIFLAMASI HERKES DEĞERLERİNİ YAZSIN ! (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.741
Cevap
36
Favori
278.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Mod: ADSL2+/Annex A
    Hat Durumu: Sorunsuz

Gelen Giden
    ADSL Hızı(Kb/s): 7996 797
    Ulaşılabilir Hız(Kb/s): 24664 1165
    SNR Sınırı (dB): 30.5 17.6
    Hat Zayıflaması(dB): 7.3 0.9
    Güç (dB): 15.0 9.2

Hakkâri için süper değerler sanırım. Download 780 - 790 Kb/s ulaşabiliyor.
  • hakkari için mükemmel değerler izmirde 2mbit zar zor geliyor ne diyim artık
  • ttnet

ADSL HAT ZAYIFLAMASI HERKES DEĞERLERİNİ YAZSIN !
  • Downstream Hat Zayıflaması : 35
    Upstream Hat Zayıflaması : 31

Şimdi arkadaşlar bu santral olarak demek istediğiniz beyaz kutu değilmi? Eğer o ise benim evimin etrafına 3 tane yeni yapıldı ve işleme konuldu 1 tanede eski vardı toplam 4 tane oldu max 200 m uzaktalar buna rağmen değelerim kötü değilmi ? ne yapmam lazım ? Ne bilim mesela bu port taşıma oluyor bu yeni olanlardan birine taşıtsam olurmu iznim varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: JEyüp01

Downstream Hat Zayıflaması : 35
    Upstream Hat Zayıflaması : 31

Şimdi arkadaşlar bu santral olarak demek istediğiniz beyaz kutu değilmi? Eğer o ise benim evimin etrafına 3 tane yeni yapıldı ve işleme konuldu 1 tanede eski vardı toplam 4 tane oldu max 200 m uzaktalar buna rağmen değelerim kötü değilmi ? ne yapmam lazım ? Ne bilim mesela bu port taşıma oluyor bu yeni olanlardan birine taşıtsam olurmu iznim varmı ?

santral (eski tip) galiba bu oluyor

santral (yeni tip)

şimdi santralin uzaklığımı önemli yoksa kablonun uzunluğumu çünkü bizde artık direkler kalktı ve kablolar yenilendi evlerin duvarlarına maşa yardımıyla acayip şekilde monte ettiler buda kablonun uzun olması demek benim santrale uzaklım 1 km yada bilemedin 1.5 km ama benim değer neden böyle çıkıyor anlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahsun494 -- 22 Temmuz 2010; 18:33:25 >

•  ADSL HAT ZAYIFLAMASI HERKES DEĞERLERİNİ YAZSIN !

• quote:

Orijinalden alıntı: waltran

pikatel airmax sorun küpü modemlerin ortak özelliğimi yav bu, bende ankara çankayadayım ama nedense benim değerlerimde bunlar kadar kötü.
  •  ADSL HAT ZAYIFLAMASI HERKES DEĞERLERİNİ YAZSIN !

degerler bu şekilde baglanalı hiç kopma yasamadım hız düşmemde olmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: sofinindünyası

pikatel airmax sorun küpü modemlerin ortak özelliğimi yav bu, bende ankara çankayadayım ama nedense benim değerlerimde bunlar kadar kötü.

benim modem pikatel combomax. eski evde normal olarak çalışıyodu başka yere taşınınca bu hale geldi tamamen hatlardan dolayı bence ttnet adam gibi kablo döşemedikten sonra dünyanın en iyi modemi olsada yine yavaş olacaktır
  • Mode: ADSL_2plus
    Traffic Type: ATM
    Status: Up
    Link Power State: L0

Downstream Upstream
    Line Coding(Trellis): On Off
    SNR Margin (0.1 dB): 246 168
    Attenuation (0.1 dB): 210 86
    Output Power (0.1 dBm): 192 123
    Attainable Rate (Kbps): 20176 1077

Path 0 Path 1
    Downstream Upstream Downstream Upstream
    Rate (Kbps): 8000 797 0 0

MSGc (# of bytes in overhead channel message): 59 16 0 0
    B (# of bytes in Mux Data Frame): 250 24 0 0
    M (# of Mux Data Frames in FEC Data Frame): 1 1 0 0
    T (Mux Data Frames over sync bytes): 1 3 0 0
    R (# of check bytes in FEC Data Frame): 0 0 0 0
    S (ratio of FEC over PMD Data Frame length): 1.0 0.9900 0.0 0.0
    L (# of bits in PMD Data Frame): 2008 202 0 0
    D (interleaver depth): 1 1 0 0
    Delay (msec): 0.25 0.24 0.0 0.0
    INP (DMT symbol): 0.0 0.0 0.0 0.0

Super Frames: 544953 542059 0 0
    Super Frame Errors: 0 0 0 0
    RS Words: 0 0 0 0
    RS Correctable Errors: 0 0 0 0
    RS Uncorrectable Errors: 0 0 0 0

HEC Errors: 0 4 0 0
    OCD Errors: 0 0 0 0
    LCD Errors: 0 0 0 0
    Total Cells: 167093217 16643843 0 0
    Data Cells: 4063057 833290 0 0
    Bit Errors: 0 0 0 0

Total ES: 4 0
    Total SES: 0 0
    Total UAS: 16 16

Snr bende nie böle yüksen 20mb hat alabiliyomuşum :D bu arada Giresun postaneye 1.5 km uzaktayım

• 3com kullanıyorum ve 8mb e kadar lımıtsız kullanıyorum nette bı sorun yok ama bıseyler ındırmeye basladım mı crc hataları cogalıyor ve bunun kopmalardan kaynaklandıgını dusunuyorum degerlerımı yorumlarsanız sevınırım

hız testınde normal 5,6 download
    0,708 upload gozukuyo

noise margin up 17 db down18 db
    attenuation up 15 db down 14 db

up 799 kbps
    down 8187 kbps
  • Merhaba arkadaşlar.Benim hat değerlerim nasıl ? TTNET te bağlattırdığımdan beri (yaklaşık 25 gün oluyor) kopmalar oluyor.DSL lambası yandığı halde INTERNET lambası yanmıyor.PC açtığım zaman yanıyor ve internet geliyor.PC kapadığım zamanda bir kaç dk sonra kendiliğinden INTERNET lambası sönüyor ve tabi internette gidiyor,ancak bu süre zarfında DSL lambası sabit yanıyor.TTNETi kaç defa aradıysam kaç defa arıza kaydı girdilersede ne gelen var ne giden

• quote:

Orijinalden alıntı: Kesme$eker

Merhaba arkadaşlar.Benim hat değerlerim nasıl ? TTNET te bağlattırdığımdan beri (yaklaşık 25 gün oluyor) kopmalar oluyor.DSL lambası yandığı halde INTERNET lambası yanmıyor.PC açtığım zaman yanıyor ve internet geliyor.PC kapadığım zamanda bir kaç dk sonra kendiliğinden INTERNET lambası sönüyor ve tabi internette gidiyor,ancak bu süre zarfında DSL lambası sabit yanıyor.TTNETi kaç defa aradıysam kaç defa arıza kaydı girdilersede ne gelen var ne giden

devamlı arayıp bunaltacaksın başka yollu yok

• direk uydudan çekeceğim yav neti artık bağlayacağım çanağa 4 milyarı verdimmi pürüzsüz sorunsuz internetimi kullanırım
  • Gönderme Alma
    SNR marjin : 45.0 31.0 db
    Hat Zayıflaması : 7.0 3.0 db

Değerlerim nasıl sizce,sorunsuz max. kaç mbit alabilirim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hope_umut

Gönderme Alma
    SNR marjin : 45.0 31.0 db
    Hat Zayıflaması : 7.0 3.0 db

Değerlerim nasıl sizce,sorunsuz max. kaç mbit alabilirim ?

snr marjin nedir bilmemde bu hat zayıflamasıyla uçarsın bence pek anlamam ama yahu 7 :D bizimki 67 :D
  • Eski evimdede hat zayıflama değerlerim 30 lardaydı ve kıtı kıtına 8 mbit alıyordum hergün 3-4 kez sinyal düşüyordu. Yeni evimdede hat zayıflaması almış başını gitmiş. 8 mbiti alıyoruz yine kıtı kıtına ama günde 5 kez sinyal düşüyor. Dikkat ediyorum snr marjin 5 in altında düştüğünde gidiyor sinyal, 8 in üstünde görmedim hiç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 27 Temmuz 2010; 23:07:42 >

• quote:

Merhaba arkadaşlar.Benim hat değerlerim nasıl ? TTNET te bağlattırdığımdan beri (yaklaşık 25 gün oluyor) kopmalar oluyor.DSL lambası yandığı halde INTERNET lambası yanmıyor.PC açtığım zaman yanıyor ve internet geliyor.PC kapadığım zamanda bir kaç dk sonra kendiliğinden INTERNET lambası sönüyor ve tabi internette gidiyor,ancak bu süre zarfında DSL lambası sabit yanıyor.TTNETi kaç defa aradıysam kaç defa arıza kaydı girdilersede ne gelen var ne giden

Up Değerler nasıl ?

• quote:

quote:

Up Değerler nasıl ?

8 mbit zor alırsın, gerisi için yeterli.

• arkadaşlar b mbit alabilmek için değerlerin kaç kaç olması gerekiyor..

acil cevap..

ona göre smile adsl 8 mbite başvuracağım..
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.