1 Haziran 2006 tarihinden itibaren, Bireysel Abonelere, ADSL internet erişim hizmeti, Türk Telekom iştiraki olarak yeni kurulan TTNet Anonim Şirketi tarafından sunulmaktadır.
Diye bi duyuru var Turktelekomun sitesinde.Bende ödemeler neden arttı diyodum.Ağustos ayı faturamı size örnek göstericem.Bu arada bağlantım 3gb kotalı 1024Mbps ve vaadedilen ücretlendirme 29YTL aylık.
Kullanım ücreti 32 YTL (siteden tastiklemiştim kotayı 200Mb kadar aşmıştım limit dışı ücretlendirme 0,01YTL/MB olduğu için normal) Aylık ücret 22 YTL (Bu ne şimdi nerden çıktı ki ?!?!?!?) --------------------------------------------------------- Toplam 54 YTL (Şimdiden 54 olduk...)
KDV (%18) 10 YTL (Olmassa olmazlardan...) İletişim V.(%15) 9 YTL (Yeni çıktı bu da...)
Bide şöle bi abare war kotayı aşan kullanım miktarı 4,332 MB (Lan noluoz sitede baktığmda temmuzda 7GB almış olabilirim.Ama bu ağustos faturası!!)
Durum böle olunca benim ewime gelen fatura 3.2GB download ile 72 YTL oluyo. Nerde bizim 29 YTL sabit ücretlendirmemiz??? Şimdiden Kablonet hazırlıklarına başlıyorum ben...