Bildirim
adsl için sabit hat devri
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
aynı soruyu sormak istiyorum ben de -
Konuyla ilgili çeşitli söylemler mevcut, özellikle 2010'da sabit hatsız adsl gibi çeşitli haberler okuduk.
Ama ttnet'in sabit hastsız adsl inadından vazgeçeceğini sanmıyorum, -
Sabit zorunluluk kalkincaya kadar 3Gye devam.Kakinca smile 7ay 1mbps sinirli fiyatina sinirsiz internet. -
quote:
Orijinalden alıntı: denny07
Sabit zorunluluk kalkincaya kadar 3Gye devam.Kakinca smile 7ay 1mbps sinirli fiyatina sinirsiz internet.
+1
bende aynısını yaptım sabit hat zorunluluğu kalkana kadar 3G kullanıyorum,çokta memnunum. -
yaklaşık 3 hafta önce adsl ve telefon hattı için il müdürlüğünden devir işlemi için başvuru yaptım evrakları imzaladım. ne zaman sonuç alırım hala adsl ve telefon hattı üzerimde gözükmüyor. -
doping de aylardır var
telefonsuz ADSL hizmeti alabiliyorsunuz var ise hiç uğraşmadan kapatabiliyorsunuz
telefonunuz u kapatmak istemiyorsanız TT dan gelen sabit ücretide ödemiyorsunuz (TT dan fatura gelmiyor.)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi computeron -- 12 Mayıs 2012; 0:33:42 > -
quote:
Orijinalden alıntı: computeron
doping de aylardır var
telefonsuz ADSL hizmeti alabiliyorsunuz var ise hiç uğraşmadan kapatabiliyorsunuz
telefonunuz u kapatmak istemiyorsanız TT dan gelen sabit ücretide ödemiyorsunuz (TT dan fatura gelmiyor.)
doping ile internete doğru düzgün bağlanabilen var mıymış acaba? -
quote:
Orijinalden alıntı: fireforge35
quote:
doping de aylardır var
doping ile internete doğru düzgün bağlanabilen var mıymış acaba?
herkez bağlanıyor... -
quote:
quote:
doping de aylardır var
ttnet elemamısınız yahu.Sanki TTNET ile herkes kusursuz hizmet alıyordu şu lafa bak ya... -
quote:
Orijinalden alıntı: Thrax
quote:
quote:
doping de aylardır var
ttnet elemamısınız yahu.Sanki TTNET ile herkes kusursuz hizmet alıyordu şu lafa bak ya...
Yahu tüm mesajlarımı incelediniz mi de böyle bir kanıya varıyorsunuz?! Her zaman ttnet'i eleştirdim. İlla her cümlemin başına "ttnet'den alabildiğine nefret ederim ama...." diye başlamam lazım. Yapmayın Allah aşkına. Hizmet kalitesinin ttnet'le eşit olduğunu bilsem anında diğer ISS'lere geçmek istiyorum ama şu telekom denen kuruluş ttnet'i her zaman kayırıyor işte.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X