Şimdi Ara

ADSL...ICQ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben 128 adsl aldım zyxel modem aldım (eternetli)ve nette gayet iyi geziniyorum.(sadece mynet'te istediği sayfayı açıyor istemediğini açmıyor)sorunum bu değil..icq..icq da bir arkadaş resim gönderecek oldu gelmedi.o:(
    acaba alarmzone mi kelek yapıyor dedim onu devre dışı bıraktım yine gelmedi..icq yü silip en son versionunu yükledim (2003 b pro)yine aynı olay..windows 98 kullanıyorum.bu işin ustalarına sorulur lütfen bir yardım ediniz

• Sanırım sorunun adsl modeminin internet portlarını tıkaması sonucunda olmasından oluyor. yani senin belli başlı protların açık diğerleri kapalıdır modemim kullanım kılavuzuna bakarak bu sorunu çözebilirsin...
  • sanırımı falan yok sorunun ıcqnun kendısınden kaynaklanıyor
    ac ıcq nu yazdıgım yolu takıp et

main/prefrences/connetion/server

buraya geldıgınde "not using firewall"
    secenegını sec yanı fırewallını kapat sorunun cozulur :)

modemını falan bosuna kurcalama sakın
  • sayın gladder.önce teşekürler
    icq nun hiçbir ayarını değiştirmeden bu sorun oluşuyor.dediğin yerdeki ayarda " not using firewall" seçilmiş halde zaten.bilgilerinize
  • yaf bendede benzer bi sorun oluyoodu messengerde dakka başı kopup baglanıyoodum xp de tum guvenlik guncelleştirmelerini yapmıştım sinir oldum format attım sadece 2 guncelştirme yaptım sorun cozuldu. bu arada norton amcanın ayarlarını abartırsam o da bunları bi uygulama gibi değil portlara bi saldırı gibi algılıyoo. ıcq ve messengerde bende sorunlar yasıyom sonuçta kullanan biri olarak bence sorun guvenlik yazılımınlarında benim makina ppoe yi bırakıyoo veya bıraktırılıyoo bildiğim herseyi unuttum bu adls de zaten. sabit bant hikaye malesef adls daha oturmadı ve en az 3-4 ay daha duzelmeyecek galiba
  • olay nat ayarlarından kaynaklanıyor modeminizdeki nat ayarlarından disaridan gelen her paketi kendi ip nize yonlendirecek sekilde ayarlarsanız olay cozulur (bu olay edonkey ve emuleden verim alamayanlar icinde gecerli)
  • network adress translation yani nat bu sistemden nat rule entry yapıcaksın bimap secip kendi network ipni yazıcaksın(10.1.1.1) gibi olan ondan sonra ii bi firewall kurucaksın zone alarm filan baglantın normal dial up gibi olucak yani ip problemlşeri filan gibi

normalde age of bile oynayamazsın veya azureus ta yuzler hep sarı olur icq dan file gonderemezsin ama bunu acınca olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.